PDA

View Full Version : Trójka

!.Zormix.!
22-02-2013, 11:34
Mam dobre 3 propozycje, które mogą się przydać i pomogą serverowi ;d

1 - Pierwsza polega aby każda gildia miała swoje logo Lider by je ustawiał na stronie servera po zalogowaniu na swoje konto w zakładce GILDI i na swojej .

2 - Druga propozycja polega na tym by każdy mógł organizować konkursy np po zgłoszeniu do administratora servera tak jak to z wymiennikami jest tutaj wiele ale ci co wymieniają mają zniżki na wszystko a do tego zarabiają przy wymianie kasę !

A organizator konkursu by na tym tracił .

Drugie ale i tak każdy rozdaje free item a tak chociaż ożywiło by to systematykę gry

Edit ! - Ale chodzi o to by je każdy mógł ogłaszać na forum ;P

3 - Można powiedzieć do propozycji 2 teraz mało kto czasu ma na ten server z ekipy servera więc może wybrać nowych administratorów którzy zajęli by się tworzeniem skryptów organizowaniem najazdów oczywiście wcześniej zostali by sprawdzeni oni jak i skrypty na teście .

eDIT - Kellet no to rl mORTIISA doszedł tylko do banowania ludzi a nie dla dobra tylko dla zła .

Zii Baba
22-02-2013, 11:38
eDIT - Kellet no to rl mORTIISA doszedł tylko do banowania ludzi a nie dla dobra tylko dla zła .
Teorie spiskowe pozostaw dla siebie.

1 - Pierwsza polega aby każda gildia miała swoje logo Lider by je ustawiał na stronie servera po zalogowaniu na swoje konto w zakładce GILDI i na swojej .
Nie widze problemu dla mnie moze byc, ale nie wiem po co?

2 - Druga propozycja polega na tym by każdy mógł organizować konkursy np po zgłoszeniu do administratora servera tak jak to z wymiennikami jest tutaj wiele ale ci co wymieniają mają zniżki na wszystko a do tego zarabiają przy wymianie kasę !
Popatrz na Mr Fsze... Kazdy moze robic konkursy jak chce, sek w tym, ze nie beda one wiarygodne XD

3 - Można powiedzieć do propozycji 2 teraz mało kto czasu ma na ten server z ekipy servera więc może wybrać nowych administratorów którzy zajęli by się tworzeniem skryptów organizowaniem najazdów oczywiście wcześniej zostali by sprawdzeni oni jak i skrypty na teście .
To juz nie nasza sprawa ;c Ostatnio doszla osoba do ekipy - Kellet.

MorgiBack
22-02-2013, 12:55
Trochę nie widzę tych propozycji. Słabe.

Takie sobie. Nie widzę ich na serwie..

Zarexoholik?
22-02-2013, 13:14
zdanie twoje

kk

#topic

Tylko logo gildii mi pasuje z tych twoich propozycji. Niby kosmetyczny dodatek, ale chętnie bym ustawił logo. Reszta to jakiś żart. _/

Rekrut
22-02-2013, 14:54
Jak dla mnie to tylko 1 propozycja jest dobra. Więc zaznaczam 1:)

Mopsu
22-02-2013, 16:03
Tylko pierwsza propozycja ok ale poco komu logo? i tak każdy bd miał to w d....

Mr Fsza
22-02-2013, 16:09
Flaga swojej gildi nie jest to chyba najgorszy pomysł ;d.

Jeśli jest specyficzna gildia można nawet wybrać Hymn.

Np

Moherowe Berety of Rook HYMN= Big Cyc - Moherowe Berety

2. Sam kiedyś ogłosiłem na forum konkursik temat został szybko usunięty ale konkurs i tak się odbył skoro ekipa tak zamula to niech pozwalają innym ogłaszać coś ?

3. Dojdzie znów jakiś pojeb co będzie banował na stałe i znów liczba graczy będzie się zmniejszać co będzie prowadziło to do upadku servera NIE

GENIALNY PAUL DIRAC
22-02-2013, 16:53
Też uważam, że admini powinni zaangażować większą ilość graczy w życie serwa, żeby za kilka miechów nie nastąpiły masowe samobójstwa, z powodu wyłączenia serwa.
A mortisowie się nie dziwie, że ma wyjebane na serwer, po prostu zdolnemu programiście pisanie skryptów w takim gównie to błazenada. ***** jak ja chciałbym być kumaty w programowaniu avr, bym się tyle nie jebał z jednym projektem ;(.

Ale jak najbardziej jest za wprowadzaniem nowości do serwa.

Sasha Rookslayer
22-02-2013, 17:29
Propozycje są do bani, serio..

Jedynie co można by wprowadzić, to logo dla leadera danej Gildii.
Ale i tak nic Wam nie wprowadzą, bo Administracja nie ma na to czasu.

gwnstopro
22-02-2013, 17:51
3 tylko mogli by wyjebac mortiisa i tygrysa i mnie wziasc za admina serwa i grało by tu 1000 osob

Bambucha Rook
22-02-2013, 17:52
jedynie cos normalnego z Twoich propozycja to ta flaga reszta to wgl z dupy wzieta

Nullo
22-02-2013, 20:06
kk

#topic

Tylko logo gildii mi pasuje z tych twoich propozycji. Niby kosmetyczny dodatek, ale chętnie bym ustawił logo. Reszta to jakiś żart. _/

J/W inne propozycje są bez sensu :)

Czepi
23-02-2013, 15:06
Słabo, nie zaznaczam nic. Logo jedynie jako taki dodatek ale nie jest to nikomu tak na prawdę potrzebne, więc też do odpuszczenia.