Zaloguj się

View Full Version : Samsung Galaxy S Advence

Santi.
23-02-2013, 15:01
Zastanawiam sie nad kupnem s advance, i moje pytanko jest takie, czy warto go kupować czy też nie, i czy kto kolwiek używał albo uzywa tego telefonu ? Zależy mi na jego opini, z gory dzieki

Carmell
23-02-2013, 15:48
jest zajebisty , posiadam go. Cena nie jest wygórowana jak za taki sprzęt. Polecam go wziąść w 100%!

Simi
23-02-2013, 16:00
dobry sprzęt. przodek SII i SIII. wziąłem go w orange prze tymi wszystkimi zniżkami i reklamami, jest spoko. wszystko chodzi cacy, gry też fajnie chodzą. w zeszłym tygodniu upgrade'owałem sobie androida na ruską wersje Jelly Beana 4.1.2 i też wszystko ładnie chodzi. jeżeli chodzi i baterię, to też problemów nie ma. trochę grając potrzyma 2-3 dni bez ładowania, a bez grania to nie wiem, pewnie z 4 dni wytrzyma ;d

Santi.
23-02-2013, 16:35
Dzięki za komentarze ;) a czy ta ruska wersja Jelly Beana jest dostępna w języku polskim ? :D

Simi
23-02-2013, 17:48
taa. mi się automatycznie język na polski ustawił

Santi.
23-02-2013, 18:18
Powiesz mi jeszcze w jakiej ofercie wziąłeś ten telefon ?

Simi
23-02-2013, 18:21
Orange. Abonament 50zl (coś kolo tego) na 2 lub 3 lata (nie pamiętam ;p) za 1zł.

Niszowy gracz Scorviel
24-02-2013, 14:34
Miałem go przez tydzien, potem koleżka- bo mu sprzedałem. Bardzo dobry telefon, polecam Ci go kupić jeżeli masz taką możliwosc. Kąt widzenia fenomenalny.

Santi.
24-02-2013, 17:52
Orange. Abonament 50zl (coś kolo tego) na 2 lub 3 lata (nie pamiętam ;p) za 1zł.

Nie moge znaleźć takiej oferty :confused: gdybyś mógł podrzucić linka :D

Miałem go przez tydzien, potem koleżka- bo mu sprzedałem. Bardzo dobry telefon, polecam Ci go kupić jeżeli masz taką możliwosc. Kąt widzenia fenomenalny.

Aaaa no spoko :p a czy to prawda, że ekranem nie jest gorilla glass ? Tylko jakieś gówno które szybko się rysuje ?

Niszowy gracz Scorviel
24-02-2013, 18:16
Zależy jaką dostaniesz. Masz dwa rodzaje monitorów
Jeden tzw. Barelokeruaed al- jest to typowy monitor użytkowy, z dużym kątem widzenia. Głowną jego wadą przestrzeganie grawitacjii, tzw jak go rzucisz do góry to on spadnie. Co niestety jest dosyć irytujące w tym telefonie.
Drugi to potocznie mówiąć Lajdoisem, w kręgach osób bardziej się znających na technologii jest to Cerperk-bardzo solidna robota Francuzów.
Przekazywanie społeczno-komunikacyjno-prawne występujące w ich firme jest jednoznaczne z przyprostokątnej kątu alfa, nachylonego przy kącie prostym.
Styczna do tego okręu wynosi 9.
Ogólnie oba są godne polecenia jednak ten pierwszy jest lepszy:)! i nie polecam Ci go
Pozdrowienia!
Arek B.

Simi
24-02-2013, 18:20
Nie moge znaleźć takiej oferty :confused: gdybyś mógł podrzucić linka :D
nie chce mi sie szukac na ich gownianej, zlagowanej stronie. przedluzalem umowe i tyle

Aaaa no spoko :p a czy to prawda, że ekranem nie jest gorilla glass ? Tylko jakieś gówno które szybko się rysuje ?
jedni piszą, że jest w I9070, inni ze nie ma. inni jeszcze, ze I9070P ma tylko GG, uj wie jak to juz z tym jest. ja mam tylko 1 ryske a folie odkleilem chyba miesiac temu.

Ardianek
24-02-2013, 20:49
Sam chce kupić ten telefon, lecz musze dozbierać jeszcze kilka groszy ;) Mianowicie 7 stówek :D

Jeżeli chodzi o ekran, to będziesz musiał się dowiedzieć od operatora Czy jak to tam sie ***** zwie :p jak sie sprawy mają..

Santi.
25-02-2013, 19:28
Aha :)
wiecie może jak ten telefon śmiga z nowym androidem ?:p

Simi
25-02-2013, 19:40
mi jedwabiście. nie znam się na tych gównach, samo wgranie poszło szybko, troche bawilem sie z APNami z orange by polaczyc sie z internetem