PDA

View Full Version : Cmentarz dla zas?u?onych

!.Zormix.!
23-02-2013, 18:20
Witam proponuje dodać nową wysepkę i będziemy mogli kupić tam Grób swój i wpisać się, że kiedykolwiek graliśmy na tym serverze za drobną opłatą Co chcemy wszystko by pisało po kliknięciu w ten grób np " Użytkownik XXXXX grał tutaj od xxx do xxx " Napisy mogą być inne co chcemy ale jeden napisał podstawowy każdy mógł by kupić taki grób tylko 1 na swoje konto na całe konto !

takie coś by kosztowało na rooku z 100sc .

na main z 5,000sc

----

Moglibyśmy też kiedykolwiek to wygrać lub na naprawdę zasłużonych graczy którzy mieli by to za darmo .

@edit
Mieniu ale ty pisząc to sugerujesz tylko jaki mało rozumny jesteś cenę zawsze można zmienić

Demon - jak nie masz nic do napisana z sensem to nie nabijaj postów tym bardziej w tym temacie i to jeszcze moderator penie zaraz ten post skasuje .

yy-- Santano coś kiedyś pisał o takim czymś

/Demon
nic Ci nie usuwam, tylko ziomek, edytuj posty :)

Mieniu
23-02-2013, 18:29
Ty chyba jesteś śmieszny, że ktoś zapłaci za to 10kcc rook, albo 500kcc main. XD
#
Głupia propozycja, nie.

Demon
23-02-2013, 18:34
haha, ja proponuję wprowadzenie możliwości dokupienia lodówki do domku, bo nie lubię ciepłego wina w tibii

zawsze śmieszyły mnie takie propozycje

/edit dla pana Zormixa
osobiście już bym wolał bannery (coś ala pod dp na cod) i porozwieszane w widocznych miejsca, a po wzięciu 'look' widniał by jakiś napis (coś ala VIP z forum tylko uwiecznienie w grze)

Creatynka
23-02-2013, 18:46
Pomysł nie jest zły, ale moim zdaniem mogli by wprowadzić książki w których zamieścili by ciekawostki dotyczące apo, np Czy wiesz że pierwsza osoba która zdobyła 1000 poziom doświadczenia był Neko Knight ? Takie książki sprzedawał by npc za odpowiednia do ustalenia sumę. Dzięki temu nowi gracze mogliby dowiedzieć sie troche o serverze :)

Zii Baba
23-02-2013, 18:50
ja proponuję wprowadzenie możliwości dokupienia lodówki do domku, bo nie lubię ciepłego wina w tibii

tak to jest jak sie arke pije
@t
Zadaj sobie jedno pytanie, czemu mialo by to sluzyc?
Jestem na nie, jak dla mnie pomysl jest marny...
@Vczlowiek_kciuk
Nawet jak by cos takiego weszlo nie masz obowiazku wykupywania tego marnego nagrobku...

Sasha Rookslayer
23-02-2013, 19:43
Mam płacić 100sc na Rooku za napis na nagrobku, który byłby gdzieś na zadupiu?

Sorry, ale nie przejdzie. Rozumiem, gdyby kosztowało to około 5cc, ale za tak dużą sumę na pewno nie chciałbym podpisu, a zresztą mnie i tak każdy zna i wiedzą, że gram od 2006 i będę grał do 2089 roku, pjona! nie.

KaZeK
23-02-2013, 21:26
#up
Ty nigdy nie będziesz zasłużonym graczem, nawet za 100lat. (Odpowiadając na Twoją ripostę: Tak, ja też nie byłem/jestem/będę zasłużonym graczem)

Nazwa tematu odbiega od treści o jakieś 10000km.. Ktoś kto ma wirtualne pieniądze nie może nazwać się zasłużonym graczem... Jedyne osoby które by zasługiwały na takie 'nagrobki' to Mistrzowie Gry/Administratorzy lub gracze którzy w dużym stopniu pomagali w usprawnianiu serwera.

#t
Przykro mi ale ten temat jest gorszy niż papier do dupy. Jestem na nie

MorgiBack
23-02-2013, 21:42
Uśmiałem się czytając to :D..

Głupia propozycja, tak jak Demon napisał lodówkę i może jeszcze spiżarnie bo lubię mieć mięso zamrożone :D

Xzaz!t
23-02-2013, 23:15
Własny nagrobek w pixelowym świecie - o kurva! :D
Tego tylko brakowało ;P

@Topic
Jestem na NIE, autor jest :confused:dziwny:confused:

Dementor
23-02-2013, 23:17
Wydaje mi się, że nie ma to sensu. Ewentualnie tak jak napisał Kazek to może jeszcze mogłoby być. Na tą chwile jestem na nie.

gwnstopro
24-02-2013, 00:28
TAK kupie sobie groba i umre w nim i za 25lat dzieci zarexa saszy itp beda mnie wspominac jako najlepszego tibiarza DOBRA PROPOZYCJA !!!!

Xelix
24-02-2013, 09:28
Propozycja okropna, nieprzemyślana. Nikt by nie kupił takiego nagrobku, bo po co?

Jestem na nie.

Rekrut
24-02-2013, 09:36
Może by i ktoś sobie kupił jak by ceny były mniejsze:) Ale myślę, że by tego nie dodali;/

#T

Jstem na nie

Zarexoholik?
24-02-2013, 11:51
TAK kupie sobie groba i umre w nim i za 25lat dzieci zarexa saszy itp beda mnie wspominac jako najlepszego tibiarza DOBRA PROPOZYCJA !!!!

Jak moje dziecko może wspominać kogoś o kogo istnieniu nigdy nie będzie wiedzieć? W ogóle po co moje dziecko miałoby interesować się innym dzieckiem czyt. tobą?

#topic

No świetna propozycja, grób w Tibii. Strasznie bym chciał mieć pochowanego ludzika w grze internetowej. Chyba zbyt poważnie wbiła ci się ta gra na banię. Zrób sobie jakąś przerwę od komputera, bo co propozycja to gorszy poziom.

Czepi
24-02-2013, 14:31
Spoko! Tylko zwiększcie ceny na 10.000sc to może wreszcie sprzedam wszystkie kcc!! :D:D

A tak na serio, chyba bardziej zjebanego pomysłu jeszcze nie było.
Każdy kto kupi kasę może byc zasłużony?! Nie ważne, że gra np. od miesiąca...

Na co komu groby w tibi ? może jeszcze możliwość kupna zniczy i ceremonia pogrzebu jak ktoś padnie ? chłopie ogarnij się i jak Ci grobu brakuje idź do kogoś znajomego zapal znicz ( bez urazy ) . Jak można dawać takie propozycje ? i niby co to komu da ? komuś łezka poleci z oczka jak zobaczy napis " xxx temu grał tutaj np. assasin knight .. ku jego pamięci bla bla bla...

Naprawdę brak słów - ręce opadają...

Good point.

!.Zormix.!
24-02-2013, 17:05
przecież i tak można dorabiać pomniki do domku to jest podobnie a cmentarz był by dla zasłużonych a pomnik może mieć każdy .

Plendil
25-02-2013, 08:41
Już lepiej zrobić salę chwały i w niej jakieś bannery dla wyróżnionych graczy. np za wygrane konkursy, za to, że jako 1 osiągnął 1k lvl jak już wcześniej ktoś wspominał.

Sir Shayza
26-02-2013, 15:51
Jak dla mnie to śmieszne i na pewno nie przejdzie Jestem na nie

Ammba(*.-)
27-02-2013, 02:17
haha NIE jak można głupio nabijać takie posty =/ uważam, że nikt nie zasługuje na to oprócz Gm,S Tutora,Tutora który zrobił coś dla servera albo tak jak napisał KaZeK

Jedyne osoby które by zasługiwały na takie 'nagrobki' to Mistrzowie Gry/Administratorzy lub gracze którzy w dużym stopniu pomagali w usprawnianiu serwera.

Marek
01-03-2013, 20:17
Ja pierdziele groby w tibi !! ja chyba jednak nie nadaje się do życia w wieku 23 lat , że takie rzeczy mnie dziwią. Eee sorry wszystko ze mną ok , że to mnie naprawdę szokuje co tutaj w niektórych tematach czytam ?

Na co komu groby w tibi ? może jeszcze możliwość kupna zniczy i ceremonia pogrzebu jak ktoś padnie ? chłopie ogarnij się i jak Ci grobu brakuje idź do kogoś znajomego zapal znicz ( bez urazy ) . Jak można dawać takie propozycje ? i niby co to komu da ? komuś łezka poleci z oczka jak zobaczy napis " xxx temu grał tutaj np. assasin knight .. ku jego pamięci bla bla bla...

Naprawdę brak słów - ręce opadają...

GENIALNY PAUL DIRAC
02-03-2013, 12:20
Nie wiem jak wy, ale ja coś dziwnego za symulowałem, piszą odpowiedni program, żeby tak kłaść ludzi w grobach kolejno to za 531928 lat zabraknie nam lądu na ziemi, żeby było miejsce dla nowego zmarłego. Przy założeniu, że nowy grób zajmuje powierzchnie 2 m^2. Uważam, że rozsądniej jest po prostu spalać zwłoki i je rozrzucać.

Rekrut
02-03-2013, 12:55
Nie wiem jak wy, ale ja coś dziwnego za symulowałem, piszą odpowiedni program, żeby tak kłaść ludzi w grobach kolejno to za 531928 lat zabraknie nam lądu na ziemi, żeby było miejsce dla nowego zmarłego. Przy założeniu, że nowy grób zajmuje powierzchnie 2 m^2. Uważam, że rozsądniej jest po prostu spalać zwłoki i je rozrzucać.

W rl ale tu mowa o cmentarzu w grze ziomek :D

Pomysł fajny ale nie zrobią tego. Nie ma sensu:D

Mr Fsza
02-03-2013, 17:15
Kogo by to interesowało kto sobie grób postawił hehe ?

Nie przydatne więc na nie

To już lepiej zrobić wiezienie które bodajże kiedyś było w planach .

Canars kox
02-03-2013, 19:07
Pomysł beznadziejny... no co jak co, ale zeby sobie grób stawiać i to w grze? Popieram pomysl Kazka .