Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Posty

!.Zormix.!
23-02-2013, 18:49
Proponuję by w każdym temacie liczyło posty ale tylko jednorazowo !

Nie było by banów za nie edytowanie ich i ma to dużo plusów .

Zii Baba
23-02-2013, 19:29
Jestem na nie, teraz przynajmniej jest w miare ogarniete forum... Nie trzeba sie pocic zeby latwo odszukac swoj/czyjs post. Po takiej zmianie byl by straszny burdel w tematach.

Demon
23-02-2013, 19:33
aż tak trudno kliknąć 'edit'?

strasznie mnie razi w oczy jak ktoś piszę pod postem, więc jestem na nie :D

@down
myślisz, że za każdy post bez edytacji dostaje ktoś warna? warny się daje w sytuacji, gdy wiesz, że ostrzeżenie nic nie da/ktoś robi to notorycznie

Lechista92
23-02-2013, 19:40
Powinni całkowicie wyłączyć licznik postów, a osoby odpowiedzialne powinny na bierząco czyścić forum, a nie dawać pkt karne. Po to jest forum aby można było się swobodnie wypowiedzieć i podyskutować na dany temat.
Moderator jest po to aby pilnował porządku na forum, a nie po to aby karać użytkowników za wypowiadanie się.
Karać powinno się jedynie za poważne wykroczenia. Np. używanie wulgaryzmów, obrażanie, wyzywanie użytkowników/ekipę itd. Oczywiście kara po uprzednim upomnieniu, że użytkownik źle się zachowuje i jeżeli taka sytuacja się powtórzy zostanie ukarany pkt karnym. Pozdrawiam.

# edit-up
Dlatego proponuje całkowite wyłączenie licznika postów ;)

Rekrut
24-02-2013, 13:24
Są tematy co nie liczy postów a mogło by :) Ale edytować trzeba. Lepiej to wygląda:)

#t

Tak żeby liczyło tam gdzie nie nabija :D

Zarexoholik?
24-02-2013, 21:51
Już bym wolał, żeby albo całkowicie wyłączyli licznik postów albo włączyli w każdym dziale.

*Popracuj lepiej nad składnią i ortografią.

Sir Shayza
26-02-2013, 21:18
Hmm mi tam to jest bez różnicy nie wiem co nie pasuje autorowi tematu dobrze jest jak jest.

Azbestowy Człowiek
28-02-2013, 06:42
największe nieporozumienie to warny za nabijanie postów w działach bez licznika
o

Joogi
28-02-2013, 07:12
Haha dobre. Zasady to zasady, z jakiej racji np. w temacie "lecimy do miliona" mają być liczone posty?
A co do double postow to jest to zupełnie w porządku ze ludzie sa ostrzegani/warnowani, to forum a nie prowadzenie monologów w tematach. ;)

Mr Fsza
02-03-2013, 17:04
jestem za tym by w działach takich jak "HYDE PARK" nabijało posty ale w temacie jednym tylko jednorazowo
Są tematy gdzie ludzie np się nie wypowiedzą a chcą wnieść coś ciekawego a tak kiedy człowiek będzie chciał nabić posta to napisze jeszcze - TAK