View Full Version : komisja wojskowa
Niszowy gracz Scorviel
26-02-2013, 19:56
Witam, jutro mam sie stawić na komisjii wojskowej. Ale nie ide bo się boje pokazać mojego małego :)
Więc takie pytanie, są jakieś konsekwensje z nie stawienia sie?
Kimus The Master
26-02-2013, 19:59
Przyjedzie po ciebie Żandarmeria wojskowa i cię sami zaprowadzą..
idź i tak Cię nie wezmą; p
N-series
26-02-2013, 20:32
Witam, jutro mam sie stawić na komisjii wojskowej. Ale nie ide bo się boje pokazać mojego małego :)
ja pierdole
http://zielonalinia.gov.pl/Obowiazek-stawienia-sie-do-kwalifikacji-wojskowej-11012
google boli?
idź i tak Cię nie wezmą; p
wojsko jest nie obowiązkowe i raczej ciężko się do niego dostać...
Za niestawienie się do kwalifikacji, podobnie jak wcześniej za niestawienie się przed komisją poborową, grozi kara grzywny lub ograniczenia wolności. Osoby, które w przeszłości uchylały się od służby zasadniczej, nie zostały objęte "abolicją”.
z stronyhttp://forumprawne.org/prawo-cywilne/213859-niestawienie-sie-na-komisje-wojskowa.html
wiem że ten temat to marne prowo gimbusiarskie , ale odpowiedziałem, nie wiem po co robic na forum tibii takie tematy , tymbardziej ze wszystko jest w necie;/
huAHSUHSUAHS tam nic nie pokazujesz. Jak się sam nie wstawisz to po Ciebie przyjadą i będziesz miał lipe:(
#edit
\/ Byłem już i to dawno więc bajki możesz opowiadać dzieciom.
huAHSUHSUAHS tam nic nie pokazujesz. Jak się sam nie wstawisz to po Ciebie przyjadą i będziesz miał lipe;(
Mylisz się, pokazujesz małego i jak masz farta nie badają Ci prostaty (palec w dupę i Ci staje). Piszę to całkiem poważnie.
Co do konsekwencji to nie dostaniesz książeczki wojskowej, a jest ona przydatna. Np. wyprowadzasz się od rodziców, jesteś po studiach, masz dobrze płatną pracę, kupujesz dom. Bez niej się w nim nie zameldujesz.
Anonimowy
26-02-2013, 21:04
Mylisz się, pokazujesz małego i jak masz farta nie badają Ci prostaty (palec w dupę i Ci staje). Piszę to całkiem poważnie.
Co do konsekwencji to nie dostaniesz książeczki wojskowej, a jest ona przydatna. Np. wyprowadzasz się od rodziców, jesteś po studiach, masz dobrze płatną pracę, kupujesz dom. Bez niej się w nim nie zameldujesz.
Ale Ty pierdolisz :D Miałem komisję jakieś 2 tyg temu, przez 1,5h oglądaliśmy durny filmik, a później piątkami nas badali. Nikt nie ściągał gaci, nikomu nie wkładali palców w dupę. Książeczki wojskowej nie mam, bo zgubiłem zdjęcie w aucie, a jak znalazłem to nie chciało mi się wracać, żeby im je dać. Odbiorę sobie w czerwcu ; D
@Topic
Kolega 2 lata temu nie stawił się na 1 wezwanie, na drugie, a na trzeci raz już przyjechała żandarmeria, do tego zapłacił grzywnę, nie pamiętam dokładnie ile... Ale ta taksówka tania nie była
'Oxidosis'
26-02-2013, 21:34
@topic
W każdym mieście jest inaczej. W niektórych miastach nawet gaci nie każą ściągać, po prostu pytają się czy wszystko na swoim miejscu i tyle, w innych potrafią zmacać Ci penisa i zbadać prostate poprzez włożenie palca w odbyt. Generalnie nic strasznego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.