View Full Version : [Forum] Konkurs dla u?ytkowników
!.Zormix.!
28-02-2013, 17:16
A więc tak proponuje zrobić Konkurs dla użytkowników forum .
+ Ożywiło by to całe forum
Nagrody - to oczywiste
1 - Rangi [ od 1 do 6 miejsca ]
2 - Reputacja [ od 1 do 10 miejsca .
3 - Swoje logo zamiast "USER" w przypadku moderatora, vipa gdyby wygrał posiadał by dwa takie loga top 3
4 - Kolor name ? [ 1 miejsce, 2 miejsce ] ?
każdy mógł by wybrać 1 lub 2 punkty jeśli by wygrał ;d
Dlaczego taki konkurs ?
Konkurs na dla użytkowników był może 1 lub 2 od całego istnienia .
Konkurs polegał by na jakiś pytaniach, zadaniach " NP takie jak robił Santano w konkursie grudniowym .
10 miejsc z top wygrywają .
za dużo wygranych i za bardzo kolorowo by bylo, ale myślę, że top3 z nagrodami kolejno od top1 zmiana 'usera' + ranga > ranga > ranga to dobra opcja
jestem na tak, zawsze coś się będzie działo
za dużo wygranych i za bardzo kolorowo by bylo, ale myślę, że top3 z nagrodami kolejno od top1 zmiana 'usera' + ranga > ranga > ranga to dobra opcja
jestem na tak, zawsze coś się będzie działo
Nic dodac, nic ująć ;d
Oczywiście jestem na tak, sam miałem zakladać taki temat ale nie koniecznie z pytaniami xd
Za dużo wygranych ale reszta zajebista:D
#t
'
Jestem na tak oczywiście:)
Zarexoholik?
28-02-2013, 23:15
I po co to komu? To tylko forum do wypowiadania się na różne tematy, a nie konkurs piękności, kto ma ładniejszy profil.
NIE
Zii Baba
01-03-2013, 06:12
Mi to lotto, pewnie i tak bym udzialu nie wzial bo po co mi jakas zmiana rangi? Jedyne co mozna bylo by dac w tym konkursie to raczej reputacje, a reszte zostawic tak jak do tej pory - osoby posiadajace jakas pozycje w grze/na forum maja inne kolory i tak powinno pozostac... Co do VIP'ow sam widzisz kto je posiada i mysle, ze tez tak powinno zostac, a jak maja byc one rozdawane to rowniez powinny byc dostepne np kupnem sms... Ogolnie to twoj pomysl nie trzyma sie kupy, na dobra sprawe dales propozycje nagrod, a gdzie reszta? :mad: Marnie, nie postarales sie...
Sir Shayza
01-03-2013, 13:43
Jestem na tak może by się coś wydarzyło no ale hmm co do wyróżnionych rang zamiast user bym się wachał
Sasha Rookslayer
02-03-2013, 09:47
Jestem na nie. Większość ludzi, którzy na forum się wypowiadają to w ogóle nie grają pewnie na APO.. Za dużo tych konkursów. Może lepiej w grze zrobić?
'Boonek'
02-03-2013, 10:26
Omg jaka ja mam beke z takich propozycji, gdybym byl zielony juz bys mial warna ziomek XDD
"Zrobmy konkurs.. nagroda bedzie pacc"
Ale ***** jaki konkurs, na czym mialby polegac... moze wymysl cos a nie "taki jak kiedys tam santano robil" :|
Przemysl to jeszcze raz wymysl cos i znow napisz moze bede na tak a tym czasem nein no nao ***** nie :mad:
jeśli te top 3-5 osób mogło by wybrać 1 punkt to jestem jak najbardziej na tak ale ten kokursik aby nie trwał jeden dzień ;d Tylko przynajmniej 3 dni w innych porach .
Np może być też tak, że będzie FInał a do finału przejdzie z 50 osób
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.