PDA

View Full Version : Burmistrz w mie?cie ?

!.Zormix.!
03-03-2013, 11:17
Proponuję zrobić głosowanie na taką właśnie posadę w miastach na serverze

Gildia = Polityka

A ] By brać udział aby ktoś na nas głosował musimy być w gildi .

Tyczy się to zarówno graczy na rooku i którzy już go opuścili .

Taką posadę wybierało się przynajmniej 2 razy na rok .

Oczywiście nie musi to być od razu wiele osób możemy wybierać przynajmniej 2 osoby na cały rook i na cały main pojawiła by się na serverze nowa posada która mogła by zajmować się jakimiś problemami z kontaktem do

Taki Burmistrz nosił by jakiś wyjątkowy stój np strój " Pricessa "

Zajmował by się np sprawami dorabiania do domku i przekazywaniem Tygysowi informacji np czego brakuje w okolicy domków ;d

-Demon - no to będzie miał zastępce tym prędzej kolegę z gilidi dodało by się rune na 120 dni kadencji każdego dnia może jej używać a potem rune musi oddać i przekazać swojemu następcy

Demon
03-03-2013, 11:23
jestem na nie, co jeśli wybrany 'burmistrz' wyjedzie na pół roku podczas swojej kadencji?

Rekrut
03-03-2013, 11:35
Burmistrz w tibi? Chyba Cie... hhehe:D

#t

Jestem na nie.

gwnstopro
03-03-2013, 11:37
Jestem na nie , uzytkownik: Wszystko skończył pisać idiotyczne propozycje to teraz Ty zacząłeś?? tego serwa nic nie uratuję

Zarexoholik?
03-03-2013, 11:51
nosił by

Usiądź, weź krzesło.

#topic

Po co na OTS'ie jakiś śmieszny burmistrz? Jak chcesz kupić coś do domku to idziesz do NPC Obiego, a jak chcesz dodać coś do domku piszesz do Tygrysa [zrobił o tym temat?]. Żenada Panowie.

Zii Baba
03-03-2013, 12:13
Sprawa domkow? Przeciez od tego Tygrys ma email XD To nie ma sensu, jestem na nie...

MorgiBack
03-03-2013, 12:47
Aha .. ?! :\

Ty to może jeszcze rade gminy, zróbmy, starostę, wójta i sołtysa.

Głupi pomysł... nie

Sasha Rookslayer
03-03-2013, 15:31
Ty to może jeszcze rade gminy, zróbmy, starostę, wójta i sołtysa.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#topic

Lepiej wprowadzić Aktualizacje, która miała wejść w Listopadzie, a nie burmistrz jakiś:confused: To jest gra, a nie rzeczywistość, bo chyba o tym zapomniałeś.

Odnośnie spraw związanych z domkiem to tylko i wyłącznie takie sprawy są kierowane bezpośrednio do Tygrysa, a nie po przez osoby trzecie. Propozycja nieprzemyślana oraz banalna. Jestem stanowczo na nie.

Azielu$
03-03-2013, 19:34
A ja powiem tyle, Zarex na prezydenta!

#topic
je*** burmistrza, jestem na nie

GENIALNY PAUL DIRAC
04-03-2013, 17:03
Pomysł jest do dupy, kto normalny chciałby zajmować się przekazywaniem infa. Wiadomo nie od dziś, ze w administracji sa ludzie, którzy mogliby w zastępstwie pana mortissa i tygrysa zająć się serwem i poprowadzić go jak należy, ale cóż życie.

Sir Shayza
04-03-2013, 18:08
Jestem na nie bo może być taka opcja że ktoś skończy grę lub sprzeda postać lub coś się wydarzy bez sensu

Wszystko
05-03-2013, 02:09
Ogólnie jestem za takimi urozmaiceniami .. ale żeby nie ograniczac sie do 1, bo to jakby nie było dodatek raczej ;d

Vernereq
05-03-2013, 11:16
jestem na nie bo burmistrz = policja a policji nie lubimy jpjp

Czepi
06-03-2013, 16:02
#t

Jak najbardziej jestem ZA! Zróbmy z tibii simsy...

Mamed first
09-03-2013, 17:45
#t

Jak najbardziej jestem ZA! Zróbmy z tibii simsy...

Tibsims całkiem całkiem

#topic

Zbędne, chusteczki wniesie do gry - nie

Mr Fsza
10-03-2013, 16:55
Burmistrzem może być każdy w każdej chwili w tej grze wystarczy pilnować czystego porządku .