Zaloguj się

View Full Version : Dedo + Edzio, Piekielny, Szyna, Rover, Patro, Dj Seli - Nigdy nie chcia?em ci mówi?

Zii Baba
05-03-2013, 08:37
Dedo + Edzio, Piekielny, Szyna, Rover, Patro, Dj Seli - Nigdy nie chciałem ci mówić(prod. Longer)
QqEx-3Kn23I
Najmocniej wypadla moim zdaniem ostatnia trojka, ale to nie oznacza, ze pozostali byli slabi XD Szpula jak skurwesyn!

ByOuTrietyloamina
05-03-2013, 14:12
Dedo + Edzio, Piekielny, Szyna, Rover, Patro, Dj Seli - Nigdy nie chciałem ci mówić(prod. Longer)
QqEx-3Kn23I
Najmocniej wypadla moim zdaniem ostatnia trojka, ale to nie oznacza, ze pozostali byli slabi XD Szpula jak skurwesyn!

Patro, kumpel ze szkoły. Fakt, faktem chłopak się rozwija, ciekawe co z tego dalej będzie. Oczywiście Rover, Edzio > all. Wszyscy napierdalają już takimi truizmami, że aż się tego nie da słuchać. Woda jest mokra, trawa zielona, no ***** mac.

Demon
05-03-2013, 14:35
Wszyscy napierdalają już takimi truizmami, że aż się tego nie da słuchać. Woda jest mokra, trawa zielona, no ***** mac.
Polska, hehe!

podbijam do Łukasza, Rover i Edzio ich pozjadali, ale chłopaki dają rade

`Rapi
05-03-2013, 15:40
Szczerze mówiąc to tak sobie ;d ale jak juz Demon napisał, dają radę xd

Taki se pazdzioszek v1.01
05-03-2013, 15:48
jak ja nie lubię takich smętów, kiedy to się skończy :d

mroz3k
05-03-2013, 15:54
Łooo KUR*A !!
Rover, Edzio !!
Mega zwrotki.
Ale nie powiem, Piekielny tekstem też zniszczył.
Wielki props dla chłopaków !
Będę z dużą ochotą do tego kawałka wracał... :D

Rekrut
05-03-2013, 19:21
jak ja nie lubię takich smętów, kiedy to się skończy :d

nikt nie każe Ci tego słuchać. Zajebiste :D

Taki se pazdzioszek v1.01
05-03-2013, 19:48
chodzi o to, że widziałbym tych raperów w innej konwencji (Piekielnego, Rovera, Edzia), czekam na pozytywne tracki od nich po prostu (LATO INCOMMING)