Mikiel SZN
09-03-2013, 14:13
Data:3-6.07.2013
Miejsce:Gdynia
http://romanmieloneman.blox.pl/resource/heinekenopenerfestiwal2011.png
Open'er Festival – festiwal muzyczny odbywający się na terenie Gdyni oraz gminy Kosakowo od roku 2003. Pierwsza edycja festiwalu odbyła się w Warszawie w 2002 jako Open Air Festival. Organizatorem imprezy jest agencja koncertowa Alter Art, natomiast sponsorem głównym festiwalu – producent piwa Heineken.
Artyści:
Editors
Skunk Anansie
Blur
Kings of Leon
Queens of the Stone Age
Arctic Monkeys
Modest Mouse
Animal Collective
Alt-J
Maria Peszek
Tame Impala
Disclosure
Devendra Banhart
Hey
Kendrick Lamar
Rihanna
Nick Cave & The Bad Seeds
(będe aktualizował)
Bilety:
Karnet 4 dniowy (03.07 – 06.07) - 470 PLN
Karnet 4 dniowy + pole namiotowe 7 dni (02.07 – 08.07) - 550 PLN
Bilety jednodniowe – 189 PLN
Ktoś się wybiera? Ja po raz pierwszy jadę, miałem juz jechać rok i 2 lata temu, ale hajsu nie miałem. Teraz juz bilet na samolot zamówione po promocji i na openera. Niby 470zł to dużo, lecz koncert 1 artysty normalnie kosztuje ponad 200zł, więc jak to skumulować to są grosze.
^down
zobaczę jak z flotą będę stał, ale bardziej się nastawiam na hip hop kemp hehs :}
kemp zawsze na propsie, lecz jednak ciężki dojazd i męczący, niestety bardzo bardoz chujowa organizacja, syfiaste toitoie, coraz więcej gimbów no i niestety nigdy nie będzie wielkiej gwiazdy/legendy rapowej (np. Jay-Z, Nas itp). Kemp ma swój klimat, jest zajebisty, ale trzeba jechać z zajebistą ekipą.
^Demon
bylem 2x to wiem :( np. czekanie 8h na opaske i pole namitowe
Miejsce:Gdynia
http://romanmieloneman.blox.pl/resource/heinekenopenerfestiwal2011.png
Open'er Festival – festiwal muzyczny odbywający się na terenie Gdyni oraz gminy Kosakowo od roku 2003. Pierwsza edycja festiwalu odbyła się w Warszawie w 2002 jako Open Air Festival. Organizatorem imprezy jest agencja koncertowa Alter Art, natomiast sponsorem głównym festiwalu – producent piwa Heineken.
Artyści:
Editors
Skunk Anansie
Blur
Kings of Leon
Queens of the Stone Age
Arctic Monkeys
Modest Mouse
Animal Collective
Alt-J
Maria Peszek
Tame Impala
Disclosure
Devendra Banhart
Hey
Kendrick Lamar
Rihanna
Nick Cave & The Bad Seeds
(będe aktualizował)
Bilety:
Karnet 4 dniowy (03.07 – 06.07) - 470 PLN
Karnet 4 dniowy + pole namiotowe 7 dni (02.07 – 08.07) - 550 PLN
Bilety jednodniowe – 189 PLN
Ktoś się wybiera? Ja po raz pierwszy jadę, miałem juz jechać rok i 2 lata temu, ale hajsu nie miałem. Teraz juz bilet na samolot zamówione po promocji i na openera. Niby 470zł to dużo, lecz koncert 1 artysty normalnie kosztuje ponad 200zł, więc jak to skumulować to są grosze.
^down
zobaczę jak z flotą będę stał, ale bardziej się nastawiam na hip hop kemp hehs :}
kemp zawsze na propsie, lecz jednak ciężki dojazd i męczący, niestety bardzo bardoz chujowa organizacja, syfiaste toitoie, coraz więcej gimbów no i niestety nigdy nie będzie wielkiej gwiazdy/legendy rapowej (np. Jay-Z, Nas itp). Kemp ma swój klimat, jest zajebisty, ale trzeba jechać z zajebistą ekipą.
^Demon
bylem 2x to wiem :( np. czekanie 8h na opaske i pole namitowe