View Full Version : [7.6] Op?aca si? tutaj jeszcze gra? ?
Lil Devil
16-03-2013, 10:03
Witajcie Maniacy :)
mam pewne zastrzeżenia do tego serwera a pytanie brzmi czy opłaca się tutaj jeszcze grać ?
Siemano. Wieje tu nudą strasznie. Jak nie zrobią szybko upa to będzie lipa i serwer upadnie :)
Nie bardzo się opłaca. Tylko z nudów.
\/ A to akurat moja sprawa ile siedzę co nie? Nudy są to siedzę.
scimex pallll
16-03-2013, 10:30
Siemano. Wieje tu nudą strasznie. Jak nie zrobią szybko upa to będzie lipa i serwer upadnie :)
Wiec mowisz ze ty grasz z nudow te symboliczne "10h"?. prawdziwy czlowiek gra z nudow max 1-3h
@t
Jednym slowem, NIE. Znajdz cos lepszego do roboty, bo komputer ci jedzenia nie da, przez te gowno mozna stracic najlepsze lata swego zycia.
Sir Krystian
16-03-2013, 10:32
Nie oplaca dostajesz bana na glowna postac za byle co wiec NIE ;x
~trolling.
16-03-2013, 10:52
NIE
Można wejść pośmiac z noobków, tyle, grać sie nie opłaca.
'Boonek'
16-03-2013, 11:35
Wiec mowisz ze ty grasz z nudow te symboliczne "10h"?. prawdziwy czlowiek gra z nudow max 1-3h
@t
Jednym slowem, NIE. Znajdz cos lepszego do roboty, do komputer ci jedzenia nie da, przez te gowno mozna stracic najlepsze lata swego zycia.
1-3h z nudow to i tak duzo XD Ale uzalezniony rekrut nigdy nie pojmie swojego problemu Xd
#t wg mnie nie ma czegos takiego ze sie oplaca albo nie.. grasz 4fun albo ci sie podoba albo nie, pograsz ocenisz sam
Grasz 4fun, to może Ci się spodobać.
Jeżeli chcesz zabawić na dłużej, to nie wiem.. Nie jestem w stanie Ci na to pytanie odpowiedzieć.
.Animal.
16-03-2013, 13:34
\/ A to akurat moja sprawa ile siedzę co nie? Nudy są to siedzę.
Grasz z nudy na nudnym serwie? GRATULUJE
@t
Nie graj,idź na RL
Zarexoholik?
16-03-2013, 14:04
Nie opłaca się grać jeśli chcesz grać od zera. Jak masz chara powyżej 2k lvla, to można się pobawić.
#*~Capitan#*~
16-03-2013, 14:39
Nie opłaca się grać jeśli chcesz grać od zera. Jak masz chara powyżej 2k lvla, to można się pobawić.
Nie rozumiem twojego pytania? po co pytasz pograj samemu i sam wyrobisz sobie opinie a nie pytasz ludzi:confused::confused:
Niech zrobią upa bo inaczej serwer upadnie =]
Mało osób na serwie, nudy...
kilka razy robiłem sobie przerwy, się wracało po kilku miesiącach ale 1-2 tygodnie gry i już się odechciewa.
lepiej pograć na realu albo iść na jakiś trening.
Zii Baba
16-03-2013, 15:25
Jezeli pogloski sa prawdziwe to tak, ale sam raczej nie bede tutaj grac bo nie widze sensu... Jest wiele ciekawszych projektow, na ktore mam chrapke i czekam niecierpliwie.
Kimus The Master
16-03-2013, 15:32
Ja osobiście stwierdziłem, że nie warto już grać nawet dla zabawy bo w city wieczne pustki... Expic nie ma po co więc sprzedałem mojego 3250 EK..
A czy w ogóle jest sens w cokolwiek grać? Ja coraz bardziej przestaje mieć ochotę na siedzenie przed komputerem, tym bardziej że zbliżają się wakacje XD
Pan Gimb
16-03-2013, 19:15
pwnie że się opłaca ale trzeba poznać jakis ludzi w grze by nie było nudno ... I pamiętaj jak masz grać nigdy nikomu nie ufaj to podstawa bo APO to kraina złodziejaszków :D
dziq76pl
16-03-2013, 19:50
pwnie że się opłaca ale trzeba poznać jakis ludzi w grze by nie było nudno ... I pamiętaj jak masz grać nigdy nikomu nie ufaj to podstawa bo APO to kraina złodziejaszków :D
Nie pierdol, są ludzie nawet dzisiaj na apo którym można zaufać
GENIALNY PAUL DIRAC
16-03-2013, 20:37
Wiadomo, że się opłaca grać.
Apo jest super. Żeby nie praca i końcówka studiów też bym grał, ale cóż życie!
Pan Gimb
16-03-2013, 22:55
Nie pierdol, są ludzie nawet dzisiaj na apo którym można zaufać
To prawda, ale są to nie liczni .
gwnstopro
16-03-2013, 23:17
Ja już bym na twoim miejscu nie grał, sam chciałem zacząć ale szybko skończyłem, pod depo prawie nic się nie dzieje, na expowiskach coraz mniej osób, mało osób online, pograj i sprawdz czy Ci się podoba , mi wieje nudą i już(raczej)tu nie wrócę
Ryśku xD
16-03-2013, 23:41
Osobiście wole pograć sobie na RL :)
Beznadziejny temat , po co się pytać innych skoro i tak każdy krytykuje ten serwer ;/ bo ciągle jest źle bla bla bla . Zagraj sobie i zobaczysz jak tutaj jest:rolleyes:
Sasha Rookslayer
17-03-2013, 10:16
Nie opłaca się grać, iż Administracja się w ogóle nie interesuje serwerem i jego graczami.
Ardianek
17-03-2013, 13:06
Nie nie oplaca się grać na tym syfie
Może i gra te 110 osób, ale co z tego jak nic się nie dzieje..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.