View Full Version : TEDE - ROY (prod. Sir Mich)
ellminati zamyka gre w marcu? już jutro premiera :hot:
mEL10E5W9FY
zobaczymy co bedzie jutro, mam nadzieje na odrobine starego, dobrego sportu
Mikiel SZN
21-03-2013, 22:02
Wiadomo że rozjebał, ale Zarex powie że i tak nawijał o felgach hehehehe Elliminati płyta roku, Mainstream, Nie Banglasz mistrzowskie single
n
Tylko Arab & Hemb Kru
Zarexoholik?
22-03-2013, 00:52
Marne strasznie, nie trawię tej jego marnej nawijki. Musi jeszcze poćwiczyć bycie gangsterem, którego udaje.
tede aka B.G.
Musisz jeszcze pocwiczyc bycie hejterem bo marnie ci to wychodzi.
NIE ZNAM
Masz racje , twoi idole z HG wcale nie udaja gangsterow zarabiajac na gimbach i na takich ograniczonych ludziach jak ty.
Od mojego idola dostałbyś liścia i byś już pod 911 dzwonił.
jeden z twoich idoli z tego co wiem to leży już kilka dobrych lat pod ziemią z kilkoma kulami w sobie więc groźny to on raczej nie jest :]
2pac? Koleś nie żyje, a ciebie to cieszy? Idź do lekarza, bo masz coś z głową.
Marne strasznie, nie trawię tej jego marnej nawijki. Musi jeszcze poćwiczyć bycie gangsterem, którego udaje.
tede aka B.G.
Musisz jeszcze pocwiczyc bycie hejterem bo marnie ci to wychodzi.
Wiadomo , Elliminati totalny rozp*erdol , plyta zamowiona , aelo
tede aka B.G.
NIE ZNAM
Masz racje , twoi idole z HG wcale nie udaja gangsterow zarabiajac na gimbach i na takich ograniczonych ludziach jak ty.
top^^
Szczerze nie spodziewalem sie ze Tede potrafi jeszcze tak dobra plyte nagrac . Michu takie bity ze szok :D Przesluchalem i raczej wybiore sie ja kupic o ile juz jest w sklepach bo wiem ze wszedzie jeszcze nie bylo.
TEDE - NIC, dziękuję za uwagę. Nie trawiłem nigdy tego gościa jak już kiedyś pisałem i dalej go nie trawię : CCCC
/Demon
to nic pisz tego w każdym temacie
Dexterro
22-03-2013, 16:08
Od mojego idola dostałbyś liścia i byś już pod 911 dzwonił.
jeden z twoich idoli z tego co wiem to leży już kilka dobrych lat pod ziemią z kilkoma kulami w sobie więc groźny to on raczej nie jest :]
#topic
rozpierdol, co tu więcej napisać, tdf zawsze na propsie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.