PDA

View Full Version : Tede - Elliminati (2013)

Taki se pazdzioszek v1.01
22-03-2013, 13:04
http://www.youtube.com/playlist?list=PLmcx9Kj4CBnwZ680A_aLspjJASAT4Ba91

Kozacka płyta!

Od siebie polecam

soE0W-sPR38

Gural rozjebał hehe

`Rapi
22-03-2013, 13:50
Wszystko fajnie, po za tym że to od TEDIKA ! _/

Zii Baba
22-03-2013, 14:29
Wszystko fajnie, po za tym że to od TEDIKA ! _/
RAZ MNIE HEJTUJA, RAZ KOCHAJA. PATRZ TO JA UPADLY ANIOL! ROZKLADAM SKRZYDLA, LECE PO CIEBIE PRZYBYLEM NA ZIEMIE - MEFISTOTEDES
To jest wlasne to, radze posluchac starszego tedasa i ogarnac jego cala kariere anizeli hejtowac go za to, ze sobie wystapil w serialu grajac psa :o
@top
Nonono, tak jak myslalem od wypuszczenia pierwszego kawalka - zajebiscie! Rozjebales Tedzik, tak trzymac!

Mikiel SZN
22-03-2013, 14:33
-Zajebisty rap, flow, przekaz, styl, wyprzeda polski rap o 50 lat kto to nagrał???
Tede

-A to hujowe!!!!!!!!

szybko na temat

kukers
22-03-2013, 14:34
Refreny mi sie szczegolnie wkrecaja. Seta dobrze zaspiewala refren.
DGE dobry feat , Sitka nie trawie.

Huskar
22-03-2013, 15:34
Ta płyta to totalny rozpierdol pod każdym względem , TDF zawiesił poprzeczkę na takim poziomie ,że ciężko w tym roku będzie komukolwiek ją przebić. A co do komentarzy Zarexa czy jakiegoś tam Rapiego to po prostu żenada ,bo można wieprza nie lubić ale umiejętności i skillsów niestety odmówić mu nie można no chyba ,że jest się kompletnym baranem z zamkniętym łbem.

kukers
22-03-2013, 16:36
Orientuje sie kto to Lil`Ciu ?

Zarexoholik?
22-03-2013, 17:01
sir Mich > tede, propsować można bity, bo niektóre są całkiem konkretne.

Ryśku xD
22-03-2013, 18:35
Tede -tak sie robi remix (feat._pelson_diox_obi_vnm_numer_raz)

Kawałek rozpie*dala !

Cała płyta jest na prawdę bardzo dobra !
Warta kupna .

Ero Senin
22-03-2013, 19:13
niestety nie trafiło to w mój gust

paździoch z kasku przeszedł na ciemną stronę mocy :sad_face:

Pan Gimb
22-03-2013, 19:42
też mi się nie podoba.. jak go słucham ( nie chodzi mi o jego teksty)to mam takie przeczucie jakby był jakimś ku*wa je*anym cwaniakiem i miał się nie wiadomo za kogo ...

~trolling.
22-03-2013, 19:51
Płyta konkretna, na pewno wyląduje na półce, Jacuś na propsie.

Refresh
23-03-2013, 08:04
Ta płyta to totalny rozpierdol pod każdym względem , TDF zawiesił poprzeczkę na takim poziomie ,że ciężko w tym roku będzie komukolwiek ją przebić. A co do komentarzy Zarexa czy jakiegoś tam Rapiego to po prostu żenada ,bo można wieprza nie lubić ale umiejętności i skillsów niestety odmówić mu nie można no chyba ,że jest się kompletnym baranem z zamkniętym łbem.

paluch z kalim wyjdzie, poczekaj!

nie lubie tedego, nie przesłucham

Demon
23-03-2013, 10:30
paluch z kalim wyjdzie, poczekaj!

nie lubie tedego, nie przesłucham
hahah, zamknięta głowa

bardzo fajnie wyszła ta płyta, Sir Mich pokazał światową klasę, a Tedas tego nie zmarnował, nie wymienie najlepszych kawałków, bo jest ich ok. 10~, ale na podkreślenie napewno zasługuje 'Metanol ft Abel', bo najbardziej mi się wkręcił

co do płyty roku w 2013 wychodzi jeszcze Zeus, Technikolor, Wudoe, VNM i więcej, więcej (nie patrze na producenckie, które zawsze zamiatają i wcale nie piszę o Kodexie czy innym syfie)

ogólnie props Gruby

Tumanbuga
23-03-2013, 16:03
Mmm, tłłłuste te biciwa od Micha, kawałki gościnne jak najbardziej, większość numerów więcej niż słuchalna, ogólnie płyta bardzo przyjemna, Jacek w formie, miło usłyszeć Sitka i VNM'a.

Joogi
23-03-2013, 17:41
Bity potęga, Tdf też sobie całkiem nieźle poradził. Ogólnie myślałem, że wgl nie sprawdzę tej płyty, lecz coś czuje że będzie latać na głośnikach miesiącami, bity rozkurwiają ;o Dużo tracków z czego dużo bardzo dobrych, ogólnie jaram się ^^