View Full Version : Battlefield 4: 17minutowy gameplay!
świetnie się ogląda trailer, szkoda, że nie mam machiny, która by uciągneła BF4
U8HVQXkeU8U
Ta znam ten ból! Ale na szczęście na Xboxa pewnie wyjdzie więc się pogra :) Kiedy będzie premiera gry?
Maatinii
27-03-2013, 21:45
Dokładnie, kolejny raz konsola jest lepsza od komputera ;D No pogram sobie na x'ie a wy kupujcie nowe komputery co rok ;D
Ta gra jest coraz lepsza, do tej pory gram w bf bc 2 ;)
/Demon
podobno teraz pierwszy raz konsola nie prześciga mocy komputera
@up
Widze kolego pojecie masz, bo konsola jest za komputerem od jakis dobrych 2 lat ... Xbox 360 juz dawno w pizde dostal ze wzgledu na swoje parametry, ps3 sie dluzej trzymal przez ten swoj sprzet w srodku... Ale ogladnij sobie nawet porownania z bf 3 konsola vs pc.
Btw. od kiedy trzeba zmieniac komputer co rok zeby grac na fulldetalach?;O 3 lata komp Ci uciagnie zeby grac na full/medium detalach, a dobre 4-5 zeby gry chodzily.
Co do samej gry to juz nie moge sie doczekac <3 Mam wykupiony battlefield 3 premium i czekam na bete !:D Podobno w sierpniu ma byc.
Taki se pazdzioszek v1.01
30-03-2013, 20:16
ogląda się to jak dobry film akcji
Miazga :D Zajebiście to wszystko wygląda. Może nie na full detalach, ale na pewno zagram. :)
Zajebista gra. Cos jak Call of Duty 4,5 Ciekawe jakie ma wymagania
Maatinii
06-04-2013, 00:42
@up
Widze kolego pojecie masz, bo konsola jest za komputerem od jakis dobrych 2 lat ... Xbox 360 juz dawno w pizde dostal ze wzgledu na swoje parametry, ps3 sie dluzej trzymal przez ten swoj sprzet w srodku... Ale ogladnij sobie nawet porownania z bf 3 konsola vs pc.
Btw. od kiedy trzeba zmieniac komputer co rok zeby grac na fulldetalach?;O 3 lata komp Ci uciagnie zeby grac na full/medium detalach, a dobre 4-5 zeby gry chodzily.
Co do samej gry to juz nie moge sie doczekac <3 Mam wykupiony battlefield 3 premium i czekam na bete !:D Podobno w sierpniu ma byc.
No nie wiem ja od 2008 mam xboxa i gram w każdą grę, od zawsze wiadomo Konsola > Komputer (tu nawet nie ma co dyskutować) I naturalne jest to że jak konsola powstała w 2005 roku to nie może się równać z tym co powstaje teraz. Więc twoje porównanie jest bezsensu. A co do tego że komputer jest lepszy ? Chyba tylko i wyłącznie pod względem graficznym z resztą konsola została stworzona do grania więc nie wiem po co ta dyskusja. I jakoś nie słyszałem żeby klocek poszedł w pizdu, więcej ekskluzywnych gier wychodzi na x'a niż na ps3. Ale tu nie ma co się kłócić każdy woli grać na czy chce. Podsumowując:
Konsola > Komputer.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.