PDA

View Full Version : [serwer cs - apo]

A.J #17
07-04-2013, 16:02
Witam..
Mam malutką propozycję - tak wiem, wiem będzie ciężko, ale liczą się dobre chęci..
Posiadam własny serwer Counter Strike 1.6, ranking na gametrackerze "2,600/3,600".
Chciałbym zaproponować Administracji dołączenie tego serwera do APO..
Nie jest to serwer FFA czy coś.. Tylko 'JailBreak' dużo osób, dość spore dochody..
Serwerek stoi na pukawce, ale sponsoruje mi Go inna sieć, więc musiałbym mieć na zakup serwera + Jego opłacenie, pózniej serwerek sam się opłaca bez żadnych problemów + 50złoty jest na plusie. Również posiadam na wiaderku konto na którym znajduję się 150 złoty, więc na reklamę prawię mamy..
Jeżeli Wam nie odpowiada ten serwer, nie ma problemu, możemy stworzyć własne FFA, tylko potrzebujemy do tego dużo osób - ogarniętych które pomogą.
Oczywiście mam swoje warunki, ale najpierw poczekajmy na wypowiedz Administracji oraz graczy co o tym sądzicie i czy wgl jest taka możliwość..
Dlaczego nie chcę być na dobrej Sieci, tylko na APO? Wszystko mi się to już znudziło i nie mam czasu na adminowanie na całej sieci +5 serwerami.. brak własnego życia ;>
Jeżeli myślicie o przyszłości APO, to się wypowiedzcie ;)
PS - Tak wiem, powinienem napisać do Administracji na pw, ale wolę zapytać pierwsze graczy, ja mam czas ;P
Pzdr.

@down.
Tym lepiej, że dzieciaki.
Wchodząc na serwer byłaby reklama tibi, ktoś kto ma 18 lat nie zagra Ci w tibię pierwszy raz.

Savater
07-04-2013, 16:32
jail brake? hahahahaha dobre
chyba 12-letnie dzieciaki będą tam grały.

było już dużo serwerów cs-apo i była lipa.

z takimi propozycjami to pisz na pw do administracji

Rekrut
07-04-2013, 16:41
jail brake? hahahahaha dobre
chyba 12-letnie dzieciaki będą tam grały.

było już dużo serwerów cs-apo i była lipa.

z takimi propozycjami to pisz na pw do administracji

zdziwił byś się bo tam gra sporo ludzi kolego:)

Fajnie by było gdyby się zgodzili i miał by się tym kto zajmować.

#t

Jestem na tak.

Patryk1551
07-04-2013, 17:50
Serwer APO FFA był spoko, ale mnie JB nie jara, grałem parę razy, ale to nie dla mnie, wolę FFA/TP/DM. Wątpię, że administracja zacznie z kimś współpracę, jakby mieli postawić to postawili by własny, bo kasę na utrzymanie na bank mają ;p Problem to znalezienie ogarniętych ludzi, którzy by poświęcili swój czas ;p

A.J #17
07-04-2013, 22:10
Ludzie nie problem ;)

Demon
07-04-2013, 23:30
będe na tak tylko i wyłącznie w przypadku ogarniętego FFA/TP, JB itd. odpadają z góry

Kedzior
01-08-2013, 19:20
młodość mija za szybko kurde

Grumpy
09-08-2013, 01:04
Gdyby miał to być JAIL, nikt by tam z APO nie grał zapewne. Może garstka dzieci. Natomiast tak jak Demon napisał, najlepiej TP/FFA. Może być też FFA/BF2, ale to BF2 bez odznak, jedynie rangi. Pewnie by wypaliło, mógłbym poreklamować ten server gdzieś.

Horcius
10-08-2013, 23:38
Żadne Jaile, Deathruny, Surfy, itp nie wchodzą w grę.
To ma być tradycyjny, prosty TP/FFA.

Ofc, jestem na NIE.

A.J #17
30-08-2013, 13:51
Temat już powinien dawno być zamknięty ponieważ "wyższa" Administracja ma to w dupie ;)

PS - Zapraszam na moje serwery, oraz Sieć ;)
Proszę zamknąć temat.
Pozdrawiam.

Crayon
09-11-2013, 09:55
A gdzie jest haczyk A.J? Opłacasz server, masz go w rankingu, nie chcesz żadnych pieniążków za niego, a masz ochotę dać komuś server counter-strike'a. Zupełnie za darmo. Gdzie ta ukryta prawda? Gdzie problemy, które z tego wynikają? Polska trudny naród. Ale nie martw się, że brak odzewu, czasem tu tak jest.

Prawda jest taka, że w dotychczasowej ekipie nie ma kogokolwiek, kto by chciał, umiał, albo miał ochotę zająć się serverem tego typu. A nie wiem, czy jest sens podnosić mnie z martwych : )

Grzelo
09-11-2013, 11:06
Jail break to jest bez sensu serwer na apo, jesli juz to FFA/4fun w ostatecznosci bf2 na 32 odznaki, ale tez mi sie wydaje ze i bf2 nie bd pasowalo.

Ziba
11-11-2013, 21:01
JailBreak... Jeżeli miałby być jeden serwer APO to moim zdaniem byłby to FFA/TP... Nikogo w tym wypadku dochody nie obchodzą, raczej jeżeli chodzi o serwer CS to byłby dla graczy a nie żeby zapchać sobie konto drobnymi...
Osobiście pograłbym na serwerze FFA/TP...