View Full Version : Gry darmowe czy p?atne?
foremeczka
08-04-2013, 15:28
PowiedĽcie mi proszę, czy wolicie grać w gry darmowe czy raczej płatne? W sumie wiadomo, że jak jest co¶ za darmo to się z tego korzysta, problem tylko w tym, że nie ma wiele gier darmowych, poza tym te noby darmowe mog± się nagle okazać płatne.Jak się niejednokrotnie sama przekonałam. Dzięki za uwagę i do usłyszennia.Pozdrawiam. :)
Zarexoholik?
08-04-2013, 15:57
Jak darmowe, czy płatne? Każda gra jest płatna, tylko zależy jak na to patrzysz. Za wszystko musisz płacić, także nie ma darmowych gier. Nic nie ma za darmo.
każda gra do pewnego momentu jest za free, prosty przykład tibia
każdy może grać na facc, ale nikt nie chce, bo jest to zwyczajnie nieopłacalne
'Oxidosis'
08-04-2013, 18:31
każda gra do pewnego momentu jest za free, prosty przykład tibia
każdy może grać na facc, ale nikt nie chce, bo jest to zwyczajnie nieopłacalne
@UP Nie każda. W niektóre gry bez steama po prostu sobie nie pograsz (:
Vernereq
08-04-2013, 23:00
ja lubie takie gry jak lineage of legends gdzie placi sie tylko za wizualne ulepszenia w postaci skinow pozdrawiam cieplutko ze slonecznej arizony gryzac kęs soczystej kremowki
Ero Senin
08-04-2013, 23:46
ja lubie takie gry jak lineage of legends gdzie placi sie tylko za wizualne ulepszenia w postaci skinow pozdrawiam cieplutko ze slonecznej arizony gryzac kęs soczystej kremowki
o stary, ale bad-ass w podpisie!
@top
Ciężko wybrać. w obu kategoriach jest wiele ciekawych tytułów :)
tak jak pan @up polecam league of legends :D można się bawić nie wydaj±c nawet złotówki
Zależy kto co lubi. Czasami można wydać parę PLN'ów aby pograć w jakie¶ ciekawe gierki. Ale jak panowie @up pisali propsy league of legends spoko gierka kasę się wydaje tylko po to aby przyszpanić skórkami przed gimbusami xd
Patryk1551
09-04-2013, 00:07
Wiadomo, że większo¶ć osób woli darmowe gry, ale nie ma nic za darmo ;p chcesz być jednym z lepszych to musisz się wspomóc jakim¶ pacc/is lub jeszcze innymi sposobami ;p No i w niektóre gry nie ma sensu grać dopóki się nie zapłaci.
Ja wolę darmowe, dlatego też gram w lola.
foremeczka
09-04-2013, 11:08
Zarexokolik: Tego wła¶nie nie byłam do końca pewna, my¶lałam, że jednak można jeszcze spotkać darmowe gry, ale ok, teraz wiem że tak nie jest. :)
Demon: Dlaczego jest nieopłacalne? I w jaki sposób w sumie można za ni± płacić? Sama mam tylko paysafecard... Pozdrawiam i dzięki za uwagę.Do usłyszenia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.