PDA

View Full Version : Gry darmowe czy p?atne?

foremeczka
08-04-2013, 15:28
PowiedĽcie mi proszę, czy wolicie grać w gry darmowe czy raczej płatne? W sumie wiadomo, że jak jest co¶ za darmo to się z tego korzysta, problem tylko w tym, że nie ma wiele gier darmowych, poza tym te noby darmowe mog± się nagle okazać płatne.Jak się niejednokrotnie sama przekonałam. Dzięki za uwagę i do usłyszennia.Pozdrawiam. :)

Zarexoholik?
08-04-2013, 15:57
Jak darmowe, czy płatne? Każda gra jest płatna, tylko zależy jak na to patrzysz. Za wszystko musisz płacić, także nie ma darmowych gier. Nic nie ma za darmo.

Demon
08-04-2013, 16:05
każda gra do pewnego momentu jest za free, prosty przykład tibia

każdy może grać na facc, ale nikt nie chce, bo jest to zwyczajnie nieopłacalne

'Oxidosis'
08-04-2013, 18:31
każda gra do pewnego momentu jest za free, prosty przykład tibia

każdy może grać na facc, ale nikt nie chce, bo jest to zwyczajnie nieopłacalne

@UP Nie każda. W niektóre gry bez steama po prostu sobie nie pograsz (:

Vernereq
08-04-2013, 23:00
ja lubie takie gry jak lineage of legends gdzie placi sie tylko za wizualne ulepszenia w postaci skinow pozdrawiam cieplutko ze slonecznej arizony gryzac kęs soczystej kremowki

Ero Senin
08-04-2013, 23:46
ja lubie takie gry jak lineage of legends gdzie placi sie tylko za wizualne ulepszenia w postaci skinow pozdrawiam cieplutko ze slonecznej arizony gryzac kęs soczystej kremowki
o stary, ale bad-ass w podpisie!

@top
Ciężko wybrać. w obu kategoriach jest wiele ciekawych tytułów :)
tak jak pan @up polecam league of legends :D można się bawić nie wydaj±c nawet złotówki

Younone
09-04-2013, 00:00
Zależy kto co lubi. Czasami można wydać parę PLN'ów aby pograć w jakie¶ ciekawe gierki. Ale jak panowie @up pisali propsy league of legends spoko gierka kasę się wydaje tylko po to aby przyszpanić skórkami przed gimbusami xd

Patryk1551
09-04-2013, 00:07
Wiadomo, że większo¶ć osób woli darmowe gry, ale nie ma nic za darmo ;p chcesz być jednym z lepszych to musisz się wspomóc jakim¶ pacc/is lub jeszcze innymi sposobami ;p No i w niektóre gry nie ma sensu grać dopóki się nie zapłaci.

Ja wolę darmowe, dlatego też gram w lola.

foremeczka
09-04-2013, 11:08
Zarexokolik: Tego wła¶nie nie byłam do końca pewna, my¶lałam, że jednak można jeszcze spotkać darmowe gry, ale ok, teraz wiem że tak nie jest. :)

Demon: Dlaczego jest nieopłacalne? I w jaki sposób w sumie można za ni± płacić? Sama mam tylko paysafecard... Pozdrawiam i dzięki za uwagę.Do usłyszenia.