View Full Version : Samsung Galaxy Ace 2
Anonimowy
09-04-2013, 16:34
Cze
Jako iż spiardolił mi się telefon wysłałem dzisiaj mamę po nowy do salonu xd Przyniosła mi Galaxy Ace 2, ogólnie pierwsze wrażenie moje-git. Chciałem zapytać o wasze opinie i o jakieś aplikacje przydatne itp :D Pozdrawiam.
Heh, z tym telefonem to już możesz bardziej poszaleć, jeżeli chodzi o granie. Jakbym go miał, zainstalowałbym:
Angry Birds, każdą część
Cut the rope, na nudę
GTA 3
GTA Vice City
Max Payne
N.O.V.A 2
Z aplikacji to pewnie:
PowerAMP
Opera Mobile bądź mini (ja mam Mobile i nie narzekam)
Latarka (przydatna apka)
Adobe Reader
Jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopisze ~~
Telefonik swietny, polecam! Bardzo dobrze chodzi na nim skype ;)
Gry ? Bez problemow możesz grać we wszystko co chcesz, tylko te najbardziej wymagające aplikacje mogą sprawiac nie wielkie problemy.
Maatinii
09-04-2013, 21:34
Posiadam ten telefon i jestem w pełni zadowolony. Dobre zdjęcia robi za pomocą programu cymera 360 i ogólnie jest bardzo dobry.
Wnorekkk
09-04-2013, 23:01
Bogs, aplikacja latarka nie jest potrzebna, gdyż telefon ma już wbudowaną mocna latarkę.
Również posiadam telefon i jestem z niego zadowolony. Jednak ostatnio 'padł mi mikrofon', a po wysłaniu na gwarancję okazało się, że żadnej usterki nie ma.
Mimo tego, telefon działa sprawnie, nie zacina się, gry chodza płynnie. Polecam
Telefon super, polecam aktualizację na jelly bean oficjalny na razie portugalski system, lecz jeśli zainstalujesz najpierw wyciek potem oficjalny masz do dyspozycji 624 RAM.
^
A co jak się poczeka na oficjalną aktualizacje bez wcześniejszego instalowania portugalskiego to się nie dostaje tych 624 ram do dyspozycji ?
# Topic
A telefonik jak najbardziej fajny, przypadł mi do gustu i nie miałem problemu jak na razie z żadną grą, choć też nie testowałem kij wie ile ich :D
Posiadanie oficjalnego ROM'u do obojętnie jakiego telefonu to strata x pamięci RAM.
Wgrać to:
http://forum.android.com.pl/f697/jelly-bean-official-4-1-2-i8160xxmc8-csc-tmn-akt-08-04-2013-22-40-a-283445/
I siemano ;)
#t
Telefon godny polecenia.
Anonimowy
14-04-2013, 13:36
Ziomeczki, jaką kartę pamięci mu wsadzić w dupę?:)
^
A co jak się poczeka na oficjalną aktualizacje bez wcześniejszego instalowania portugalskiego to się nie dostaje tych 624 ram do dyspozycji ?
# Topic
A telefonik jak najbardziej fajny, przypadł mi do gustu i nie miałem problemu jak na razie z żadną grą, choć też nie testowałem kij wie ile ich :D
Szczerze to nie mam pojęcia, ja mam wgrane tak:
Nieoficjalna wersja (aktualizacja 27.02.13) (na ostatniej stronie tematu z forum android zrobiem reupload na darmowy serwer);
Oficjalna wersja CSC: TMN;
Nakładka The Italian Job Experience (v1.0 Stable) [Aktualizacja 07/04/13]
mam do dyspozycji 624 RAM i super telefon chodzi, apki szybciej działają i wolno bateria schodzi, chyba nawet wolniej niz na gingerbread
Posiadanie oficjalnego ROM'u do obojętnie jakiego telefonu to strata x pamięci RAM.
Wgrać to:
http://forum.android.com.pl/f697/jelly-bean-official-4-1-2-i8160xxmc8-csc-tmn-akt-08-04-2013-22-40-a-283445/
I siemano ;)
#t
Telefon godny polecenia.
Czy można to również wgrać na telefon HTC DESIRE C (http://alejka.pl/gt-screeen-protector-htc-desire-z-5901646876750-5901646876750.html)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.