Zaloguj się

View Full Version : Maile do EKIPY

Plushak
10-04-2013, 14:04
Czy mi sie zdaje , czy ekipa nie jest zainteresowana graczami ? Maila to chyba sprawdzaja raz na ruski rok ...

@edit

Jeśli piszesz w niezrozumiały dla nich sposób czyt. językiem trolli to się nie dziw, że nie chcą odpisywać, typu:. "EJJ WEŹ ZRUB TO BO JAK NIE TO DET."

Ja pisząc do administracji odpowiedz zazwyczaj otrzymuję na drugi dzień.

watpie , ze w niezrozumialy , bo gimbem nie jestem :]

@edit
tyle ze ja mam bardzo wazny powod

gwnstopro
10-04-2013, 14:19
Mi odpisywali chodź trochę czasu już minęło od ostatniego mojego maila. Czekaj cierpliwie jak nie pytasz o pierdoły to powinni odpisać

MorgiBack
10-04-2013, 15:31
Jeśli piszesz w niezrozumiały dla nich sposób czyt. językiem trolli to się nie dziw, że nie chcą odpisywać, typu:. "EJJ WEŹ ZRUB TO BO JAK NIE TO DET."

Ja pisząc do administracji odpowiedz zazwyczaj otrzymuję na drugi dzień.

Okey
10-04-2013, 16:43
watpie , ze w niezrozumialy , bo gimbem nie jestem :]

dlatego stawiasz spacje przed przecinkami?

~~<Biohazard>~~
10-04-2013, 16:51
Ja tez piszac zawsze otrzymywalem odpowied po 2-3 dniach.

Kellet
10-04-2013, 18:03
Na maile dotyczące spraw, w których jestem w stanie pomóc odpisuję najpóźniej po 2 dniach (wyjątek stanowiły święta, ale zaleglosci już nadrobiłem). Są niestety sprawy, które wymagają zaangażowania kogoś z większymi możliwościami technicznymi i w takich wypadkach czekać niestety trzeba dłużej.

Zii Baba
10-04-2013, 19:26
Ja zawsze otrzymywalem odpowiedzi jezeli sprawa byla warta fatygi(tzn. wazna sprawa)... Sam bym na pierdoly nie odpisal bo od spraw nizszej wagi raczej jest forum...

Sasha Rookslayer
10-04-2013, 22:44
Na maile dotyczące spraw, w których jestem w stanie pomóc odpisuję najpóźniej po 2 dniach (wyjątek stanowiły święta, ale zaleglosci już nadrobiłem). Są niestety sprawy, które wymagają zaangażowania kogoś z większymi możliwościami technicznymi i w takich wypadkach czekać niestety trzeba dłużej.

Śmiechu warte.

#t
Zawsze czekało się na odpisywanie, czeka i będzie się czekało, bo Ekipa ma w dupie serwer.

Rekrut
10-04-2013, 23:30

Noooo ja czekałem 8 miesięcy ale i tak nikt na maila nie odpisał hehe. Trochę źle to robicie bo przez to czasami gracze odchodzą z serwera:(

GENIALNY PAUL DIRAC
11-04-2013, 00:02
Ja tam zawsze w przeciągu kilku tygodni miałem odpowiedzi, ale to za czasów santano. Naprawde powinni kogoś zaangażowac do współpracy. Tylu jest członków administracji, z pewnością któryś byłby dobrym administratorem.

Demon
11-04-2013, 13:09
napisze tak, jeśli ktoś jest w stanie pomóc to Wam pomoże, ważnym elementem jest też zachowanie poprawnej formy maila, osobiście bym nie odpisał na maila typu

witam administracje

miałem hacka na postaci o nicku xxx , możecie pomoc???