View Full Version : Bonus rpk- dobry cz?owiek 2013 (promomix)
Zii Baba
11-04-2013, 21:58
vPyomW1UJBU
Slucha tu ktos wkurwionego dzieciaka? XD Ja ogolnie zajaralem sie nim wcale nie tak dawno no ogolnie rpk, da sie posluchac, czasem bardzo przyjemnie, a Bonus robi kawal dobrej roboty bez opierdalania sie. Teraz tylko czekac na plyte...
Gdyby wyciąć wokal rpk, byłoby git ~~ :mad:
aha
Ardianek
11-04-2013, 22:32
...dawno temu ta muzyka opętała moją duszę, czekam na płytkę ;)
Matka Polka żałuje, że wydała takiego syna na świat. Łączmy się w bólu.
co jak co, ale bonus jak na uliczne standardy jest dobry i nawet słuchalny, nie jedźcie stereotypem o.o
co jak co ale jest fałszywym typem i na żylecie zostawił ziomka i spierdolił, w rapie liczy się szczerość więc nie przesłucham bonusa rtv poza tym jest lirycznym łakiem
co jak co ale jest fałszywym typem i na żylecie zostawił ziomka i spierdolił, w rapie liczy się szczerość więc nie przesłucham bonusa rtv poza tym jest lirycznym łakiem
Skad masz takie wiadomosci? Jakis jego "kolega" to Ci powiedzial? Czy moze gdzies przeczytales na necie? ;q
@top
oczywiscie, ze czekam.
przesluchałem i żałuje :)
nie slucham takich wykonawców.
Głos ma dobry ale teksty mi sie nie podobaja, nie widze w tym nic ciekawego, czegos co by sprawiło zeby mi sie to podobało..
Osobiście preferuje Eripe chociaz tez juz mi sie przejadł ale "pancze" ma całkiem dobre :)
Maatinii
12-04-2013, 19:47
Jak można tego słuchać ? Jak widzę kogoś w bluzie rpk to mnie krew zalewa i zawsze mam beka z tych ludzi.
Blood Raven
12-04-2013, 20:21
Jak można tego słuchać ? Jak widzę kogoś w bluzie rpk to mnie krew zalewa i zawsze mam beka z tych ludzi.
Też mam beke z takich ludzi bonusa słuchają głównie kozaczki 20 w łapie ale nogawka od dresów rpk szersza niz klata, OK.
Daburian
12-04-2013, 20:41
Zgadza sie panowie. Szlo dwoch kozakow w bluzach RPK i jebneli mnie z bara po chwili tego zalowali. BONS RTV AGD - sluchaja tego kozaki z blokow, ktorzy mysla, ze w grupie sa silni, a tak naprawde sa gownami, ktorymi nic nie potrafia. Sam mam kumpla, ktory tego slucha ubiera itp. Sam kozaczy, a naprawde bardzo slaby z niego fighter. Tak wiec nigdy nie bede tego gowna sluchal. Wczesniej sam Bonus kose komus by wsadzil, a teraz niby "dobry czlowiek". Scierwo bylo i zostanie.
P.S tacy z nich kumple, a sami siebie zostawiaja i sprzedaja.
Skad masz takie wiadomosci? Jakis jego "kolega" to Ci powiedzial? Czy moze gdzies przeczytales na necie? ;q
@top
oczywiscie, ze czekam.
Byłem na tym meczu, pozdrówka.
Ammba(*.-)
21-04-2013, 16:00
Matka Polka żałuje, że wydała takiego syna na świat. Łączmy się w bólu.
ehh ziomek ogarnij sie -.- każdy od czegoś zaczyna ...
Popatrz jak teraz nawija ogólnie każdy teraz kawałek ma sens np " dawno temu , życie na patencie " itp ogólnie cała Płyta ~ Dobry Człowiek 2013 będzie Wykur*ista także nie kieruj sie stereotypem tak jak napisał Demon
#t
Dobry Promix ^^ czekam na płytke od Dudka już mam ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.