View Full Version : Straszny Film 5
dziq76pl
12-04-2013, 15:55
7j6OO09wuFY
oRxgin1kaho
Kiedy młode małżeństwo adoptuje troje dzieci, w ich domu dochodzi do dziwnych zdarzeń. Z pomocą sztabu operatorów kamer odkrywają, że zostali nawiedzeni przez demona.
Ja osobiście oglądałem wszystkie części Strasznego filmu i wszystkie były wg mnie śmieszne, ale zobaczymy co po tym będzie :D
Sokol from West
12-04-2013, 17:10
Ten drugi zwiastun fajny :D, ogólnie też oglądałem wszystkie części i właśnie na tą piątą część czekam :). Być może, wybiorę się nawet do kina, żeby to obejrzeć :D.
MorgiBack
12-04-2013, 20:09
Bejca bejcą, ale bez kitu to może być jedna z najlepszych części. :D
Zii Baba
13-04-2013, 08:02
Jedyna rzecz, ktorej wyczekuje bardziej niz F&F 6 XD
Zapowiada się ciekawie. :) Obejrzę na 100%. :D
no już nie mogę się doczekać :D obejrzę bankowo xd
Może być ciekawie :)
Na 100% za 4 dni wybieram się do kina, ponieważ wtedy jest premiera w Polsce :)
Zapowiada się mega, aż ciekaw jestem całego filmu w porównaniu do poprzednich części... :D
Za 2 dni atakuje kino ! :D
Zarexoholik?
18-04-2013, 14:49
Jak w każdej serii, pierwsza i druga część były świetne. Później coraz gorzej. Jednak obejrzeć można, po zapowiedzi może być śmieszne, ale z zapowiedziami bywa różnie.
Taki se pazdzioszek v1.01
18-04-2013, 18:44
To ciekawe bo moim zdaniem straszny film 2 to póki co najgorszy film z serii
Kovalchuk
21-04-2013, 13:33
Był ktoś w kinie na tym, jak wrażenia ?
Sokol from West
22-04-2013, 16:21
Osobiście nie byłem, ale kumpel wczoraj był i powiedział mi, że poza paroma fajnymi scenami, to film taki sobie, bez większego szału ;).
Sasha Rookslayer
27-04-2013, 22:57
Osobiście byłem i nie polecam... To ma być straszne? Raczej jest to śmieszne.
Nie horror, a komedia.
Ta horror a nie ma w nim kto straszyć. Już sami nie wiedzą co mają wymyślić! Chyba pierwsza część jest najlepsza...
dziq76pl
28-04-2013, 02:20
Ta horror a nie ma w nim kto straszyć. Już sami nie wiedzą co mają wymyślić! Chyba pierwsza część jest najlepsza...
Nie horror, a komedia.
Wy obaj chyba żadnej części Strasznego filmu nie oglądaliście, albo zajebaliście ironią, bo czytając wasze wypowiedzi dot. tego filmu była mniej więcej taka: :confused:
Sasha to powinno byc smieszne a nie straszne.... Oczekuje na napisy ;p
Wszystko
28-04-2013, 20:29
Jak można ogladać komedię z napisami :o przeczytasz i śmiejesz się z opóźnieniem 2-3 sekundowym? Aha.
dziq76pl
28-04-2013, 21:04
Jak można ogladać komedię z napisami :o przeczytasz i śmiejesz się z opóźnieniem 2-3 sekundowym? Aha.
Według niektórych po prostu z napisami lepiej brzmi bo lektor może czasami chujowo przetłumaczyć i zamiast śmiać się to narzekasz nie przetłumaczył tak jak powinno być np. ja sobie oglądałem raz "Harry Potter: Książę Półkrwi" i po angielsku pisało i aktorzy fajnie wymawiali np. horkruks (takie jakby l, zamiast r), a jak obejrzałem z dubbingiem to hoRkRuks (takie R, że to psuje klimat) <CIACH>
/Demon
było napisane* :D
Czarny 0.9
30-04-2013, 13:44
Wczoraj byłem, spałem.
Najgorsza część ze wszystkich, zrobiona na siłę żeby zarobić $$, po prostu dno, może z 2 razy się trochę uśmiechnąłem ale nie dla tego ze było śmieszne tylko tak głupie..
Nie polecam nawet na kinomaniaku itp :D
Najgorsza część ze wszystkich, zrobiona na siłę żeby zarobić $$, po prostu dno, może z 2 razy się trochę uśmiechnąłem ale nie dla tego ze było śmieszne tylko tak głupie..
Dokładnie! Ja także miałam takie odczucia po zobaczeniu tego filmu. Dzięki Bogu, że nie musiałam płacić za bilet w kinie!
Dla mnie jedyne śmieszne sceny to były tych 4 dzieciaków odcinało sobie kończyny - nie śmieszyła mnie sytuacja, tylko było to dość zabawnie nagrane. No i zabawne były także napisy końcowe. To wszystko! :mad:
KOMPLETNA KLAPA!
Moim zadaniem chyba najlepsza jest część pierwsza ;)
Nie horror, a komedia.
Nie wiem czy rżniesz w tym momencie z siebie debila, czy nim jesteś. Widać że nie oglądałeś żadnego filmu z serii 'Straszny Film'.
#t
Będzie FullHD to ściągnę z neta, po takich recenzjach jak napisaliście nie wybiorę się do kina :{
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.