View Full Version : air maxy
Kacper tutaj!
15-04-2013, 20:45
jak myslicie oryginalne ? http://www.airmaxsklep.com/air-max-90-buty-mskie-redwhiteredgrey-p-44.html cena smierdzi mi;] kolezka chce zamowic i nie wie, a ja sam nie potrafie okreslic jednak moim zdaniem fejki
Każdy model airmax'ów za 200+ zł = nierealne, każdy rozmiar od dobrych kilku dni (sam obserwuję tą stronę jakiś czas) = nierealne. Strona jak najbardziej fałszywa, służąca do nabijania sosu jakiemuś typowi na kajmanach.
Kacper tutaj!
15-04-2013, 21:01
no wlasnie mi tez bardzo mocno smierdzialy fejkami, ale ze niby przesylka 100 zl to moze by sobie odbijali na tym, ale mimo wszystko moim zdaniem fejk ostry
Fejki jak nic, nawet nie ma co paczeć
Bambucha Rook
15-04-2013, 22:38
zastanow sie na kazdych butach przynajmniej 50% rabatu nie zalezne od modelu? jebie fejkami jak nic a szkoda bo dobre buty sa w ofercie ale w nie normalnych cenach :<
Kacper tutaj!
15-04-2013, 22:41
zastanow sie na kazdych butach przynajmniej 50% rabatu nie zalezne od modelu? jebie fejkami jak nic a szkoda bo dobre buty sa w ofercie ale w nie normalnych cenach :<
Nie mam sie nad czym zastanawiac, bo ja bylem i jestem przekonany, ze to fejki. po prostu chcialem poznac zdanie innych i sie upewnic + to, ze 50% rabatu to nic, bo przesylka ponad 100 zl wiec mogliby niby tym wyrownywac kwote za buty:S dlatego nie bylem na 100% pewien, a na 99,99%. ;]
Nie mam sie nad czym zastanawiac, bo ja bylem i jestem przekonany, ze to fejki. po prostu chcialem poznac zdanie innych i sie upewnic + to, ze 50% rabatu to nic, bo przesylka ponad 100 zl wiec mogliby niby tym wyrownywac kwote za buty:S dlatego nie bylem na 100% pewien, a na 99,99%. ;]
100zł za przesyłke bo ida z Wietnamu lub z Chin :) tak samo masz z tymi podrabianymi telefonami np. chinski s3 za 20zł + przesyłka 100 :)
każdy sklep mający w adresie nazwe buta = fejki, kazde air maxy ponizej 300zl = fejki, zapamietajcie takie rzeczy
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.