View Full Version : Co mówi: TYPOWY SEBA
E5wGqv6HLzg http://adadadadad
Zii Baba
18-04-2013, 12:59
Co mowi typowy Seba? Sprzedalem sie! <HA HA HA>
bekowe widzialem wczoraj i chetnie obejrze po raz drugi
Anonimowy
18-04-2013, 15:50
95-96 jeszcze niektórzy pamiętają bo zasmarkańców się jeszcze z domu wyciągało, żeby stali na "budzie" :D Dobry filmik, prawdziwy :)
VixenPasja
18-04-2013, 16:06
Gramy w setę, ja nie stoję, tylko nie z całej pety. Z kajora każdy umie, chciałem technicznie XD
Kiedyś normalka, a teraz śmieszy ten podwórkowy slang. Stare czasy : D
typowy seba się sprzedał ***** za marne 20 zl
eh, stare, dobre czasy. w podstawówce jazda biegiem na boisko szkolne (piach, kto tam myslal o trawie) i sie gralo pileczka od tenisa na przerwach. po szkole w pile, zazwyczaj w niemca, a jak bylo wiecej ludzi to mecza 10 na 10.
Pamiętam jak za małolata się do dziadków jeździło na weekend i codziennie w piłkę grało, identycznie było tak jak w tym filmiku :rolleyes: tylko, że boisko gorsze było
ja jako wielki fan "typowego seby" na fejsbuku, obejrzałem wszystkie memy uważam, że ten film jest trochę sztucznie zrobiony :) nie oddaje do końca klimatu, jaki wtedy za małolata panował na wszystkich boiskach w polsce
ja jako wielki fan "typowego seby" na fejsbuku, obejrzałem wszystkie memy uważam, że ten film jest trochę sztucznie zrobiony :) nie oddaje do końca klimatu, jaki wtedy za małolata panował na wszystkich boiskach w polsce
bo robiony na orlikach i innych 'finansowanych' 'obiektach', a nie na osiedlowych 'boiskach', gdzie wystarczyło dwie brameczki w jakies pole jebnac i sie gralo na piachu, do domu czarnym sie wracalo i od razu do wanny myc nogi :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.