View Full Version : Reset postaci
veendrix
22-04-2013, 09:42
Do ekipy APO, zrobcie KASACJE POSTACI - co dzien to mniej graczy na serwerze, zrobcie cos z tym. Zresetujcie chary i dajcie mozliwosc gry od poczatku, zmiejszcie exp zeby nie wbijac lvlu tak szybko jak jest to teraz, to powinno pomoc, wielu by chcialo zaczac od nowa. Nikomu sie nie chce grac, jak widzi +3000 lvl ktora zabija na strzala.
Jak zrobią reset postaci to nikt nie będzie tu już grał... Mam 2 chary 2750 i 3050+ i na pewno bym w t już nie grał.
#t
Jestem na nie. Zły pomysł:)
Resetu postaci nie będzie.
MorgiBack
22-04-2013, 10:41
@topic.
Tak jak się wypowiedział Kellet nie będzie resetu postać, a byłby to znakomity pomysł. Ludzie wracaliby na serwer i grałoby się jak za dawnych lat.
Tak reset!!!!!!!!! Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrobcie reset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zii Baba
22-04-2013, 10:48
Czyli mozecie sie pozegnac z graczami :)
Po chuj trzymac ten serwer? XD Jak tu same rekruty graja z tego co widac, nie pojmuje waszego toku myslenia... Jest coraz gorzej, a wy z tego co widac nic nie robicie zeby polepszyc byt serwera, ciagle bajeczki o update, ktory wam na prawde marnie idzie... Caly czas ta sama spiewka ''testujemy wszystko'' no to powodzenia w takim testowaniu, ile jeszcze? Pol roku testow?
Sokol from West
22-04-2013, 11:00
Caly czas ta sama spiewka ''testujemy wszystko'' no to powodzenia w takim testowaniu, ile jeszcze? Pol roku testow?
Myślę, że jeszcze ze 2-3 lata testów. Reset byłby dobrym rozwiązaniem, ale przecież wiadomo, że go nie zrobią, bo nikt nie będzie grał. Niestety, administracja obiecuje i obiecuje, jednak nic z tym nie robią. Nie ma się co dziwić, że tyle osób gra (40 max.), skoro nic się tutaj nie dzieje ;). Każdy wbija jedynie pogadać czy polatać z pk ;)
Fatal Attraction
22-04-2013, 11:09
Oni nie kumają, że reset to najlepsza opcja. Albo uratuje to APO albo pogrąży, ale panowie zresztą co jest do stracenia? Osobiście jestem za, nawet bardzo za
Czyli mozecie sie pozegnac z graczami :)
Po chuj trzymac ten serwer? XD Jak tu same rekruty graja z tego co widac, nie pojmuje waszego toku myslenia... Jest coraz gorzej, a wy z tego co widac nic nie robicie zeby polepszyc byt serwera, ciagle bajeczki o update, ktory wam na prawde marnie idzie... Caly czas ta sama spiewka ''testujemy wszystko'' no to powodzenia w takim testowaniu, ile jeszcze? Pol roku testow?
Nie tyko ja gram czopku :) Chcecie reset postaci bo sami chuja tu macie:) Najlepsze właśnie to jest :) Będę grał ile mi się tylko podoba a wam ch_j do tego. Dodadzą upa to znów wrócą dzieci i będą grać więc o to się administracja nie martwi bo zawsze tak było.
wystarczy gdyby ruszyli z jakimiś nowościami to przynajmniej było by po co grać a tak to nie ma po co i na co ; P
Nawet ja poświęcę swoje śmieszne 5kkcc XD
jestem za
Mamed first
22-04-2013, 13:39
Również poświęciłbym życie Krula Adasika. Daje sobie rękę uciąć, iż grałoby od groma osób po restarcie. Ludzie wracaliby z nadzieją powrotu do dawnych czasów, i zapewne każdy z was zacząłby grać.
:)
gwnstopro
22-04-2013, 14:08
W sumie nie gram tu już pare miechów ale po restarcie na pewno bym zaczął innej opcji nie ma by tu grać
Nie gram juz ponad roku tutaj, leczp o restarcie moze bym sprawe przemyslal, a tak jak teraz jest, to wybaczcie ale juz na mazurku jest wiecej graczy z ktorego zawsze taka beke cisneliscie ;]
Doktor Szypka Konefka
22-04-2013, 14:18
Moze inna propozycja otworzcie 2 taki sam serwer z exp 3. Zobaczcie na ktorym bedzie gralo wiecej osob :>
Ja bym tez pogral po resecie lub na 2 serwie :o
dziq76pl
22-04-2013, 14:37
administracja obiecuje i obiecuje,
Biorą przykład z Polskiego rządku co obiecuje, a gówno robi :D
Jak zrobią reset postaci to nikt nie będzie tu już grał...
Chyba raczej nie gralibyście tylko ty z darkiem i nive
@t
Jeżeli nie chcecie zrobić resetu charów to zróbcie jak napisał Doktor Szypka Konefka żeby zrobić drugi server, bez uwów, bez shaman setów i innych niepotrzebnych syfów
Biorą przykład z Polskiego rządku co obiecuje, a gówno robi :D
Chyba raczej nie gralibyście tylko ty z darkiem i nive
@t
Jeżeli nie chcecie zrobić resetu charów to zróbcie jak napisał Doktor Szypka Konefka żeby zrobić drugi server, bez uwów, bez shaman setów i innych niepotrzebnych syfów
Bo my coś mamy w przeciwieństwie do Ciebie;]
Ty zrokowałeś chara to dla Ciebie było b najlepiej żeby zrobili reset postaci.
#
Usuńcie apo i będzie najlepiej dla wszystkich;]
Eedit
Mieniu za te kcc co mam kupić mogę z 10 charów 1k+ i z 2 chary 2,3k+ i zrokować:)
Ohh jaka ***** szkoda. :mad:
Tak reset!!!!!!!!! Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrobcie reset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak najbardziej podbijam, chętnie bym pograł wtedy, aby być w jakiejś topce, a nie tak jak teraz, nie ma tu nic sensu, ani expienie, ani nawet już logowanie dla pvp.
Bo my coś mamy w przeciwieństwie do Ciebie;]
Ty zrokowałeś chara to dla Ciebie było b najlepiej żeby zrobili reset postaci.
Weź ***** przestań, co wy niby macie ? Kilka/Kilkanaście kkcc, które warte są tyle co nic ? Ile ten Twój Kicaii wart, czy co ty tam masz ? W tym tygodniu może 50zł.
#
Już dawno, dawno rookowałem. 2x po 1k+ i raz 2.3k+ i wcale nie żałuje, jak się nic nie zmieni do max kilku tygodni, zrookuje również psyhol'a i wyrzucę kcc, bo nie ma sensu tego trzymać, ani sprzedawać.
Sasha Rookslayer
22-04-2013, 16:23
Po co Wam reset charów? Milionowy temat... Mortiis już w jednym pisał, że nigdy nie będzie resetu.
Chcesz mieć więcej osób na serwerze? Napisz do Administracji, aby wzięli się do roboty, a nie... Administracja nie wezmie się już w ogóle do pracy, więc liczba graczy bedzie spadała ;)
nie usuną postaci.
najlepszym rozwiązaniem będzie założenie drugiego serwera 8.6 albo coś nowszego. najlepiej z rl map
gwnstopro
22-04-2013, 17:20
Savater były już serwery pod nowszą tibię i nie wypaliło, więc to nie ma sensu jeszcze przy takiej administracji.. Nowy serwer pod 7.6 bez nowych questów,mniejszy exp i na pewno będzie więcej ludzi
Na co wy jeszcze liczycie ;>
bedzie jak jest albo gorzej ;)
Elo ()
Hocus Pocus
22-04-2013, 17:43
hmmm jeżeli miało by być 7.6 to proponował bym jakiś rpg exp x2, wtedy to przynajmniej by wojny kozackie były :)
Resetu postaci nie bedzie.
Niech postawia serw 7.6 wszystko od zera exp x3, wyjebac wszystkie gowna typu shaman sety,uw niech zostawia klapy/pande/s seta/nagroda z qod a zamiast tamtych questow zrobic cos innego.
Na pewno graloby 100+ kazdy chyba zaczalby bic lvle aby byc w top 1, teraz jak ludzie widza 3k lvle to im sie odechciewa grac
Gdyby sprezyli dupska taki serw bylby na weekend majowy
Resetu postaci nie będzie, jest to już XXXX temat o tym samym.
Nie po to ktoś grał, wbijał poziomy, zdobywał kcc, aby teraz to wszystko usunąć.
Zamykam. :confused:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.