PDA

View Full Version : Lotto, quizy - dlaczego zosta?o to pomini?te?

Wszystko
24-04-2013, 16:25
Prosze nie zamykać, chciałbym zwrócić uwage na to, że quizy przyciagały graczy, szkoda, że nie odbywają się regularnie... Napiszcie co o tym sądzicie, bo jednak graczy było wtedy sporo. Mogliby tak robić, że quiz odbywa sie w 4 etap (co tydzień 25 pytań) i zbiera sie pkt. Nagrody realne.

Podobnie z lotto, pomysł chyba Tygrysa... nie rozumiem tego, dobrze sie zapowiadało.

Lagga v3
24-04-2013, 16:55
To i tak nie ma sensu, tego serwera nie uda się postawic na nogi. Z dnia na dzień spada zainteresowanie tibią , ludzie wolą grac w nowsze, lepsze gry. Swoją drogą potrzeba czegoś więcej niż 1 update czy też marne quizy - potrzebne jest zainteresowanie ekipy tym OTSem , które spada .

gwnstopro
24-04-2013, 17:21
Za mało graczy jest na takie rzeczy. Najlepiej niech postawią nowy serwer, bo jest coraz gorzej..

Zii Baba
24-04-2013, 17:32
OESU, ale wy problemy macie... Tak ciezko sie domyslic, ze to pewnie bedzie wprowadzone podczas update? O ILE TAKOWE SIE POJAWI

Rekrut
24-04-2013, 19:15
Tygrys o tym wspominał ale tego nie ma :( Wszystko co obiecali i wszystkie dobre propozycje będą wzięta w uptade pod uwag. Więc cierpliwości:)

Sasha Rookslayer
25-04-2013, 14:34
Nie rozumiesz, że ten serwer już nic nie osiągnie? Administracja nawet nie ma 5 minut, aby zaglądnąć na Forum, a co dopiero zrobić event, który urozmaiciłby grę..

Arab
25-04-2013, 14:38
Nie masz innych problemow tylko dlaczego na apo nie ma lotto ?
Co mialoby grac 20 osob? Moim zdaniem LOTTO na Apo to nieporozumienie po jaka cholere to komu.

Zarexoholik?
25-04-2013, 23:41
Lotto i quizy mają w ogóle coś wspólnego z Tibią? Może ty nie wiesz, że APO to OTibiaS? Tak, to jest OTS! Tu się gra w Tibię, nie w lotto, czy quizy. Chcesz lotto to idź do żabki puścić szczęścliwy numerek. Tibia to Tibia, ma przyciągać questami, mobami, itemami, oraz pvp, a nie jakimś syfem.

GENIALNY PAUL DIRAC
26-04-2013, 15:24
Sądzę, że tygrys zrezygnował z pomysłu. denny pomysł i tyle.
Ale jakby ruszył ten quiz to mam pytanie:
ile nóg ma stonoga?
a)nie wiem ile
b)wiem ile
Zgłoszenie poprawnej odpowiedzi należy niezwłocznie udzielic dzwoniąc pod numer 997, po uprzednim usłyszeniu słowa: SŁUCHAM.
Sądzę, że tygrys i mortis to ludzie inteligentni, więc pewnie quiz byłby ciekawy, ale czy apo ma pomóc jakims nieukom, ukończyć kursami podstawówkę w wieku 30 lat?

Artis
26-04-2013, 21:43
Co rozumiesz pod pojęciem ukończenia kursu w wieku 30 i tym bardziej kto jest nieukiem, który de facto ukończył jakiś kurs w wieku wymienionym przeze mnie w tym poście? Wyjaśnij mi to jak możesz.

MorgiBack
27-04-2013, 10:16
Miałeś już nie pisać "wyssanych z palców propozycji", bo są one idiotyczne, bezsensowne, pozbawione jakiejkolwiek logiki.

HEHESZKi nie..