Zaloguj się

View Full Version : [7.6] dziq76PL (Vienio) ostateczne po?egnanie!!

dziq76pl
24-04-2013, 21:41
No więc krótko: żegnam się z apo na zawsze, zrookowałem 1,4k ek i dzisiaj rozdałem całą kasę jaka mi pozostała bo nie chciało mi się jej na allegro wystawiać (wątpię żeby ktoś ją kupił :D)
Pozdrawiam następujące osoby:

Candy Murder - Fajnie się z tobą rozmawiało, skończyłaś z apo wcześniej ode mnie, kontakt GG pozostaje :D
Celin aka Faamous - Fajny debil z Ciebie, kontakt z tobą i twoją siostrą zostaje :D
Zii Baba aka Sobek - Fajny cwel z Ciebie, chociaż foksik jest do dupy xDD kontakt GG zostaje
Evil Sonic aka Grzelo - Spoko typeczek z Ciebie, rookuj tego Evila wreszcie :D kontakt GG zostaje
Boonek - rzadko rozmawialiśmy, ale coś z rozmów z tobą pamiętam
Kowalz - spoko typ z Ciebie, lecisz do 200 na neranie :D kontakt GG zostaje, chociaż jesteś baardzo rzadko
Demon - No poznałem Cie prawdę mówiąc dzięki grzelowi i muszę przyznać że zajebisty debil z Ciebie :D ciśnij do 100 na rl'u xDD
biznesmen - nie wiem co się z tobą dzieje, ale kontakt GG zostaje, fajnie się gadało :D
Wild Rose aka Klaudysiaa - menda z Ciebie, ale fajna :D:D
Scimex pall - skończyłeś wcześniej i dopiero teraz zrozumiałem dlaczego :D kontakt GG zostaje
Asillus z gildii Vision - fajnie się gadało za czasów Vision, ostatnio mniej gadamy, ale kij xDD kontakt GG zostaje
Blacksmith z gildii Vision - dalej lecisz na tą piękną dziewczynę z tibii? Wiesz o kogo mi chodzi :D:D
Na APO grałem dość długo, pamiętam stare lata z kolejkami, bez UW itp :D, ale nic nie trwa wiecznie, żegnam wszystkich i mam nadzieje że też skończycie z tym :D
A tak btw. to naprawcie forum, chyba że forum też macie w dupie jak OTS'a