View Full Version : Egzamin gimbazjalny
Taki se pazdzioszek v1.01
25-04-2013, 10:56
wNBc8xIht-U
heehhheh
Bambucha Rook
25-04-2013, 11:14
poziom dzisiejszej gimbazy powinen sie kwalifikowac do szkol specjalnych widac ze raczej im ten smieszny egzamin za bardzo nie poszedl boje sie o przyszlosc naszego kraju z takimi obywatelami ktorzy w 3 klasie gimbazy nie znaja odpowiedzi na pytania z podstawowki
Ero Senin
25-04-2013, 11:21
To MUSI być jakaś ściema. nie wyobrażam sobie 16 latka który nie wie ile dni ma rok, bądź nie zna wzoru na pole kwadratu.
FAKE
Zii Baba
25-04-2013, 11:23
Ja pierdole no gimbusy teraz sie przyznawac, ktorego z was pytali i jest w tym odcinku?????????????????? Xd
Maatinii
25-04-2013, 11:43
Ja pierdole, takie tylko słowa mi nachodzą na język. Ci ludzie są głupsi od Amerykanów. Porażka totalna oni nie mają prawa wyjść z gimnazjum z taką wiedzą. W ogóle w gimbazie uczą jacyś nauczyciele kompetentni czy tylko tacy co się boją uczniów ?
Hahaha beka z nich! To ściema i tyle. Typ mówi, że 1 pytanie było dla niego trudne a nie wie ile rok ma dni? Beka
Hahaha beka z nich! To ściema i tyle. Typ mówi, że 1 pytanie było dla niego trudne a nie wie ile rok ma dni? Beka
beka to jest taka, że jesteś z nim na równym poziomie XD
topic.
Jeżeli to nie jest fake to ja rozkładam ręce
'Oxidosis'
25-04-2013, 15:23
fake nie fake poziom z roku na rok egzaminy bardziej przypominaja te dla ulomow, za moih czasow takich latwych nie bylo :}
nie wiem czy dział humor jest odpowiedni, to jest bardziej żałosne niż śmieszne, ale jak widać idziemy w dobrym kierunku, oby tak dalej!
MorgiBack
25-04-2013, 17:01
XDDDDDDDDDDDDDDD
+10
@topic.
Z beki nie mogłem wytrzymać :D
-Którą planetą od Słońca jest Ziema ?!
-yyy... Mars?
XDDDDDDDD
Co za ludzie... żeby nie wiedzieć ile dni ma rok albo którą planetą od Słońca jest Ziemia... Brak słów...
Przyznam się bez bicia, że z tych pytań co zadawał nie wiedziałem tylko: Ile sztuk ma kopa ^^ Nigdy nie spotkałem się z tą jednostką ;<
Wydaje mi się, że większość ustawiona ale nie wszystko ;P
Podbijam :D
Szkoda mi tych ludzi, rozwiązywałem ten test 4fun i szczerze to radykalnie spada poziom tych egzaminów, są one śmieszne, że tak powiem... :/
Katamaro06
01-05-2013, 20:07
Te wszystkie testy gimnazjalne teraz to czysta formalność... mają tak proste pytania że nawet " przedszkolak" by na nie odpowiedział :0
Ale cóż zrobić nich żyje Edukacja !!! he he
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.