PDA

View Full Version : [7.6] Doczekamy si? update 2013 przed ko?cem apo ?

!.Zormix.!
26-04-2013, 12:19
Doczekamy się update 2013 przed końcem apo ?

Tak na to pytanie wiele osób próbuje sobie odpowiedzieć czy grać czy kończyć czy się opłaca czy jeszcze coś da się zarobić?

Administracja olewa ten server w żywe oczy więc jeśli ten temat zostanie usunięty a nie zamknięty to radzę wam w tym momencie spieprzać z servera.

Więc ja się pytam po co ludzie piszą te propozycje po co był konkurs na to co brakuję w serverze i nic nie zostało od tamtej pory dodane .

2 . domki z konkursu też nie zostały dodane do dziś.

Skoro nawet administracja odchodzi z tekiego servera nie dziwcie się, że gracze odchodzą

a może chcecie już zamknąć ten server a nie chcecie aby ktoś was podał do sądu, że kupił kasę na prywatnym servie co jest zabronione ;PP

YYYY niech odpowie ktoś niech administracji główki się wysilą

zadawajcie ludu pytanie jeśli temat skasują ja też pierdolę i nie gram .

3. Najazdy kiedy mają być to nie ma .

4 . w LATO bd ciepło więc nikt już nie będzie grał każdemu znudzi się gra tibia od nie grania bo nic się nie dzieje

5 ja bym upka na majówkę wprowadził ewentualnie po maturach ? ;d

Teraz ogólnie upek raz na rok już największa konkurencja apo server na M......i już wyprzedził w notowaniach OTS armię ;D pozdro hahahaha

piszcie bo nie wiem czy konto sprzedawać bo chce jeszcze coś zarobić;d

Rekrut
26-04-2013, 12:31
NIe wiem czy opłaca się grać ale upka się w końcu doczekamy.

rumun
26-04-2013, 13:07
Update 2013 doczekamy sie w 2k14 ;]

MorgiBack
26-04-2013, 13:30
Update 2013 doczekamy sie w 2k14 ;]

Podbijam.

Up'a się nie doczekamy koniec APO witamy ! HEHESZKI !

Azielu$
26-04-2013, 13:32
Apo raczej nie upadnie. Nawet jak już nikt nie będzie kupował pacc'a to dark ward zacznie płacić za utrzymanie serwera. :( A co do up'a to obstawiam 2022, wtedy zostanie zdjęta większość banów za cave. xd

Sasha Rookslayer
26-04-2013, 16:25
Nie będzie żadnej Aktualizacji do tego czasu pewnie.. A nawet jak będzie to pewnie jakaś z dupy, aby coś dodać..

MEGA UPDATE będzie dopiero w 2050 roku.

Week
26-04-2013, 17:17
Doczekamy się update 2013 przed końcem apo ?

Zapewniam Was, że tak - doczekacie się.

Tak na to pytanie wiele osób próbuje sobie odpowiedzieć czy grać czy kończyć czy się opłaca czy jeszcze coś da się zarobić?

Ciekawe, ja zawsze grałem w gry dla zabicia czasu, nie dla kasy.
Przez grę nie przeżyjesz, musisz iść do pracy.

Administracja olewa ten server w żywe oczy więc jeśli ten temat zostanie usunięty a nie zamknięty to radzę wam w tym momencie spieprzać z servera.

Nikt nic nie olewa, administracja poza APO ma też własne obowiązki, własną prawdziwą pracę i własne prywatne życie. Powinieneś być dumny z ekipy, że ten serwer jest jednym z najdłużej istniejących, o ile nie najdłużej, bo komu by się chciało użerać z dziećmi przez tyle lat.

Więc ja się pytam po co ludzie piszą te propozycje po co był konkurs na to co brakuję w serverze i nic nie zostało od tamtej pory dodane .

Misje z konkursu są cały czas dodawane podczas update'ów. Użytkownicy piszą propozycję z własnej woli, nikt nikomu nie wciska na siłę, aby coś pisał.

2 . domki z konkursu też nie zostały dodane do dziś.

Tygrys też ma własne życie, ale tutaj fakt, mógłby ktoś je dodać za niego, skoro nie ma czasu.

Skoro nawet administracja odchodzi z tekiego servera nie dziwcie się, że gracze odchodzą

Kto odszedł? Chyba nie piszesz o tym samym serwerze, bo ostatnimi czasy nikt z ekipy nie odszedł.

a może chcecie już zamknąć ten server a nie chcecie aby ktoś was podał do sądu, że kupił kasę na prywatnym servie co jest zabronione ;PP

Chyba nie grasz od początków istnienia serwera.
APO nie zostanie wyłączone, póki ktoś tutaj gra.

YYYY niech odpowie ktoś niech administracji główki się wysilą

Właśnie się wypowiadam, w tym jakże nudnym temacie.

zadawajcie ludu pytanie jeśli temat skasują ja też pierdolę i nie gram .

Powtarzasz się.

3. Najazdy kiedy mają być to nie ma .

Gdzie to pisze kiedy mają być najazdy?
Być może nie zostałem poinformowany? :|

4 . w LATO bd ciepło więc nikt już nie będzie grał każdemu znudzi się gra tibia od nie grania bo nic się nie dzieje

To jest raczej proste do zrozumienia.
Jest ciepło = jest większa możliwość zrobienia czegokolwiek.
Można wyjść na spacer, zagrał spokojnie w piłkę, napić się piwa, zrobić grilla.
Jest zimno = siedzisz w domu, bądź w klubie etc, nie ma zbyt dużo możliwości...

5 ja bym upka na majówkę wprowadził ewentualnie po maturach ? ;d

Ty /=/ Ekipa APO. :confused:
To kiedy zrobią upa zależy tylko od nich i ich czasu.

Teraz ogólnie upek raz na rok już największa konkurencja apo server na M......i już wyprzedził w notowaniach OTS armię ;D pozdro hahahaha

Proszę Cię, nie porównuj tych dwóch serwerów...

piszcie bo nie wiem czy konto sprzedawać bo chce jeszcze coś zarobić;d

Tutaj bym uważał na regulamin :rolleyes:

Ero Senin
26-04-2013, 18:00
Chłopak OBURZONY jest że nie zrobili jeszcze update LOL
zawsze masz wybór...
1.Odchodzisz z APO bo nie odpowiada Ci gra tutaj/administracja
2.Grasz dalej i płaczesz na forum żeby zrobili update
:confused:
Powinieneś się cieszyć że OTS nadal działa(zamiast pisać takie bzdury na forum) : D

Artis
26-04-2013, 21:50
Mówisz o Mazurskim? Proszę nie rozpierdalaj mnie tą gadką, bo tylko człowieka wkurwiasz takimi tekstami. Oj biedny, biedny. Twój wymieniony przez Ciebie serwer jest gniazdem dla osób którzy robią go tylko dla materializmu i czerpią korzyść ze zrobienia jakiegoś popierdolonego gówna :0 Takimi właśnie jest Mazurski, bez ideałów serwer, no i jak większości serwerów na polskiej arenie Open Tibii. Co do APO, fakt Vimpex masz rację, ale trochę dupcią opierdalają z tym wprowadzaniem update. Rozumiem Mortiisa, ale Tygrysa nie. Chyba, że ma coś innego na głowie, to może wtedy z tym bym się zgodził. Bo ludzi większość w wieku 22-23 lat studiuje, ma rodzinę i jeszcze na dodatek pracuje :)

!.Zormix.!
27-04-2013, 15:44
no ale przynajmniej temat dał do myślenia bo już planują maraton i mały updejci k;D

Demon
27-04-2013, 15:46
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?goto=newpost&t=117025

Dawno się nic na APO nie działo i zdajemy sobie z tego sprawę, ale cóż - tak czasami niestety bywa. Chcielibyśmy Was poinformować, iż na dniach zostanie wprowadzony mały update i miejmy nadzieję (jeśli okoliczności pozwolą), niebawem kolejny większy update. Życzymy miłej gry