View Full Version : Kwadrans MARATONU XIV + Losowanie PACC
Serdecznie wszystkich zapraszamy do wzięcia udziału w kolejnym "Kwadransie MARATONU".
Jeśli ktoś z was nie wie co to takiego, zapraszam do przeczytania o Kwadransie Maratonu (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=91853).
Kwadrans MARATONU XIV odbędzie się dnia 28 kwietnia (niedziela, czyli już jutro!) 2013r. w godzinach między 10, a 12 rano.
Zaraz po zakończeniu trwania maratonu, odbędzie się losowanie spośród listy online 10 osób, które otrzymają po 30 dni PACC! Życzymy powodzenia!
1. "Kwadrans MARATONU" odbył się dnia 01.04.2011r. o godz. 16:41-16:56
2. "Kwadrans MARATONU II" odbył się dnia 22.06.2011r. o godz. 16:20-16:35
3. "Kwadrans MARATONU III" odbył się dnia 28.07.2011r. o godz. 14:38-14:53
4. "Kwadrans MARATONU IV" odbył się dnia 14.10.2011r. o godz. 16:05 - 16:20 - [restart 7.6] - 16:25
5. "Kwadrans MARATONU V" odbył się dnia 16.10.2011r. o godz. 14:00 - 14:15 (8.42), 14:05 - 14:20 (7.6)
6. "Kwadrans MARATONU VI" odbył się dnia 16.12.2011r. o godz. 18:25 - 18:40
7. "Kwadrans MARATONU VII" odbył się dnia 29.01.2012r. o godz. 13:30 - 13:45
8/9. "Kwadrans MARATONU VIII i IX" odbył się dnia 07.05.2012r. o godz. 17:50 - 18:20
10. "Kwadrans MARATONU X" odbył się dnia 20.08.2012r. o godz. 18:00 - 18:15
11. "Kwadrans MARATONU XI" odbył się dnia 22.08.2012r. o godz. 18:01 - 18:16
12. "Kwadrans MARATONU XII" odbył się dnia 04.11.2012r. o godz. 15:00 - 15:15
13. "Kwadrans MARATONU XIII" odbył się dnia 13.01.2013r. o godz. 16:30 - 16:45
14. "Kwadrans MARATONU XIV" odbył się dnia 28.04.2013r. o godz. 11:25 - 11:40
P.S
Dawno się nic na APO nie działo i zdajemy sobie z tego sprawę, ale cóż - tak czasami niestety bywa. Chcielibyśmy Was poinformować, iż na dniach zostanie wprowadzony mały update i miejmy nadzieję (jeśli okoliczności pozwolą), niebawem kolejny większy update. Życzymy miłej gry ;)
Wylosowane osoby to: Agran, Ahmed Micesirt, Tofifik, Voorlon, Jimule, Skinheadd, Taui, Sitarg, Hogart, Pan Joncik Rokslayerer. Gratulujemy!
Pozdrawiamy!
Ekipa APO OTS
w końcu, ale myślę, że o pare tygodni za późno, życzę powodzenia i szybkiego zdobywania doświadczenia
Looool nie wieżę!!!!!!!!! Postaram się być:)
wierzę*, zią
#Demon
pszeciesz wiem xd
Niestety, kolejny raz nie będzie mnie podczas maratonu.
Co do update - czekam! :)
GL & HF dla osób będących w czasie maratonu :D
Mamed first
27-04-2013, 14:02
Niestety, kolejny raz nie będzie mnie podczas maratonu.
Co do update - czekam! :)
GL & HF dla osób będących w czasie maratonu :D
Mnie również
Powodzenia
Godzin gorszych nie mogliscie wybrac, malo kto bedzie. Ale przynajmniej cos ruszylo.
Zii Baba
27-04-2013, 14:16
CO TY NIE POWIESZ :O?
Godzin gorszych nie mogliscie wybrac, malo kto bedzie.
To raczej najlepsze godziny zwazajac na pogode jaka mamy za oknem no i dzien (niedziela) ew. 13-14 godzina tez byla by dobra.
@top
Powodzenia zycze, za pozno na takie rzeczy i jeszcze ta spiewka o ''malym update'' + ''jezeli okoliczonsci pozwola'' wiekszy update XD Przez tyle czasu wy powinniscie zmodernizowac wiekszosc miast + starych wiosek i oczywiscie dodac drugie tyle terenow do zdobywania doswiadczenia, a co za tym idzie kilka ciekawych questow nie tylko na same przedmioty, ale np nowsze, wieksze respawny potworow na podobe Warda, ktory byl by glownie do zdobywania doswiadczenia bo raczej nic innego nie pozostalo na tak wypalonym serwerze. Jestem pewien, ze jedna osoba w takim czasie by to zrobila, a tlumaczenie graczom, ze wszystko jest w fazie testow to tylko marne wymowki.
scimex pallll
27-04-2013, 14:31
Gimbus sie cieszy bardzo bardzo, nie prawda? HAHHAHAHA
@T
TERAZ BANDA GIMBUSOW GRA, HAHAHAHHAHA HAHAHAHHA HAHAHAHA.
Te zainteresowanie administracji serwerem jest chwilowe, nie macie sie czego cieszyc. Okresle to tak "robia was w chuja" grajcie dalej a sami zobaczycie.
Sir Krystian
27-04-2013, 14:37
Znowu nie bede ;/ godzina do dupy bo all w kosciołach ..
Sasha Rookslayer
27-04-2013, 14:37
P.S
Dawno się nic na APO nie działo i zdajemy sobie z tego sprawę, ale cóż - tak czasami niestety bywa. Chcielibyśmy Was poinformować, iż na dniach zostanie wprowadzony mały update i miejmy nadzieję (jeśli okoliczności pozwolą), niebawem kolejny większy update. Życzymy miłej gry ;)
I po co ten maraton:confused: Maratony powinieneś robić co dwa tygodnie, a nie co 4 miesiące. Na pewno masz czas, aby wejść co dwa tygodnie na te 20, czy tam 30 minut. Nie pisz nawet, że jesteś aż tak bardzo zapracowany i nie masz czasu..
Odnośnie nadchodzącej Aktualizacji... Pisałeś mi w Listopadzie, że na dniach będzie największy update na Rookgardzie, jaki kiedykolwiek był... I co? Ludzie czekali, czekali - czekają nadal i doczekać się nie mogą. Jesteś żałosny zapowiadając mały update po tak długiej nieobecności na serwerze Twojej jak i również Twoich kolegów z zespołu.
Kolejna sprawa, piszesz, że jeżeli okoliczności pozwolą to wprowadzisz większy Update. Ty sam siebie okłamujesz, czy nas? Wiemy bardzo dobrze oboje, że nie zostanie taki update wprowadzony w serwer, więc nie rozumiem po co robisz (40 osobom nadzieje), którzy jeszcze grają na tym serwerze.
Tygrys, napisz prawdę jak to z Wami jest. Napisz, że Santano odszedł z Ekipy serwera, Ty nie masz czasu, Mortiis tak samo. Napisz nam prawdę, która ukrywacie ciągle za każdym razem. Napisz, że już nie będzie tak samo, jak kiedyś, iż czasu nie macie... Tylko chce o prawdę, a nie ciągle obiecujecie i nie dotrzymujecie słowa.
#t
Na maratonie mnie nie będzie, bo szkoda mi aktywować pacca oraz szkoda czasu na APO.
MorgiBack
27-04-2013, 14:52
W końcu coś się będzie działo. Może....
Gimbus sie cieszy bardzo bardzo, nie prawda? HAHHAHAHA
@T
TERAZ BANDA GIMBUSOW GRA, HAHAHAHHAHA HAHAHAHHA HAHAHAHA.
Te zainteresowanie administracji serwerem jest chwilowe, nie macie sie czego cieszyc. Okresle to tak "robia was w chuja" grajcie dalej a sami zobaczycie.
Gimbus? Piszesz o sobie gównie? NIe płacz już tyle bo się pochorujesz mamie;]
#t
Myślę, że lagów nie będzie bo lipa z maratonu :)
jak będzie 40 osób na maratonie , to wbije może pacc wpadnie , HEHEHE :<
GENIALNY PAUL DIRAC
27-04-2013, 16:22
nie wiem ziomek, ale rozdawanie pacc, to jak dla mnie głupota. Lepiej jakies itemki przygotowane na ewentualne nagrody.
A z tym mini upem, to juz bezsensu, lepiej juz niech poczekaja gracze z rok, na jakiegos lepszego i dłużeszgo questa, może questy. Dodacie coś z jakims syfem i nikt nie będzie grał, lepie przemyśleć i zrobić coś może i ostatni raz ale porządnie. Zaraz majówka, wakacje. lepiej chyba cos grubszego na zimę przygotować. A na serwie i tak będzie grało sporo osób, bo uzaleznienie trzeba karmić. Ale skoro tobie zalezy na tym, żeby grało więcej niż 30, to ja bym zlecił komus robienie najazdów (masz przeciez w swojej ekipie jakiś tam gm, tutaorów, czy tam innych) i codziennie na jedną godzinę (losowo) exp zwiększać. Sądzę, że nawet do 100+ doszłoby i upa nie trzeba.
Kovalchuk
27-04-2013, 18:39
co ja widze, zobacze jakie będzie to małe update to może sobie ciupnę;p
Nie zdziwię się w ogóle jak będzie tylko 10 osób online, to nikt nie będzie narzekał, że nie dostał nagrody. XDDDDDDD
#
Przynajmniej ktoś w końcu z administracji, wbił i odezwał się na forum, coś z tym jest, a co do upa ? Już teraz planujecie pierwsze tego mini, bo z tym normalnym upem wam coś nie idzie, rozumiem, że potrzebujecie czasu no ale może bez przesady, już widziałem posta z eventem opisanego na fejsie, który miał być w ciągu 2 tygodni bodajże, a minęło coś koło 2 miesięcy. :mad: Nie skorzystam z maratonu, ale innym życzę dobrej zabawy, o. :)
No proszę, co ja tu widzę!
Jeżeli się postaracie to może zacznie grać znów chociaż po te 100 osób (:
Zobaczymy jak to jutro będzie, możliwe że wbiję na maraton ;)
Grube Jointy
28-04-2013, 10:28
10:25 --->70 osób online!! gratulacje panowie dawa© do setki...
btw.
Naprawde staracie sie jak CH_J Tygrys znalazl 20 minut na server szacun..
MorgiBack
28-04-2013, 11:43
11:43 Wszystkich: 122
Po maratonie było więcej niż przez cały trwania podobno :D.
11:44 Wszystkich: 125
No aż nie było gdzie expić:) Udany w sumie maraton :) 2 lvl wbite
Sir Krystian
28-04-2013, 11:51
Maratonik udany 65% wbite ;D
+ dla administracji
zalogowałem na 7-8 minut na rookgard i awansowałem z 30 na 35 :)
Santano był coś się działo zawsze został powołany kiedy server upadał już i znów dobił do 500 graczy Santano w 2009 i 2010 roku .
Sasha napisał cała prawdę kłamiecie w żywe oczy a server upada z dnia na dzień w żywych oczach się sypie .
Kovalchuk
28-04-2013, 14:10
No Sasha jak cie od zawsze za idiote mialem to jednak te slowa prawdziwe. Na maratonie bylem no wbilem tam z 7 lvl i log off i znowu 50 ludzi online...
Santano pewnie odszedł, bo sam wszystko robił. Wkurwił się i sobie poszedł.
@top
Nie było mnie na maratonie, szkoda czasu.
Obudzili się z maratonem haha zainteresowali sie gdzie teraz gra na serwie 30-40 osob dziennie
Mnie tez nie bylo ;)
\Napisz, że już nie będzie tak samo, jak kiedyś\
Nigdy nie będzie tak samo jak kiedyś.
Szkoda czasu na tą gre już, kilka lat temu było fajnie, żałuję, że nie grałem wtedy jak było najwięcej ludzi i były kolejki, ale jak grałem też było fajnie, fajnych ludzi się poznawało, a teraz już nic nie ma. Jak gra 40 osób w tym 10 stoi w dp to jest jak te ots z expem 99999 na których nic kompletnie się nie dzieje.
Hahaha jak czytam te wasze posty dzieci, to chcę mi się autentycznie ***** płakać. <lol2>
:( Mortiis was okłamuje, to przykro. Wszyscy żyletki w dłoń i masowo się ciachamy nie? Ja pier... gram na tym serwerze od 5 lat i 5 lat widzę na 4um, że ten serwer upada. Na ch*j pierd***** barany codziennie to samo?:|
Każdy news, jest powodem do płaczu niewyżytych dzieci... Zawsze jest źle.
Dodadzą coś main - ŹLE!
Dodadzą coś rook - ŹLE!
Zrobią full update - ŹLE! Bo przecież tylko na 2 k lvl, za krótkie, za łatwe, Mortiis się nie postarał, zrobione na odjeb itd.
Zrobią mini update - ŹLE! Bo na ch*j nam kilka urozmaiceń? Zbierzcie to w kupę i wprowadźcie to całe, żeby mogli ponarzekać na więcej rzeczy na raz.
Nikt was tu nie trzyma na siłę, więc na ch*j się wypowiadacie jak nie macie nic prócz jakichś mętnych żalów do przekazania? ;o
Ja osobiście nie gram, serwer podupadał na zdrowiu już od wprowadzenia kaptura, a Wy będziecie pierdolić... ;d Zresztą co mi do tego.
Tygrys - Wyłączcie ten serwer, następnie włączcie telewizję i nasłuchajcie się o samobójstwach dzieci z powodu wyłączenia serweru :(
CRY ON KIDS.
Btw. Sasha!
Na ch*j ty się w ogóle tutaj wypowiadasz to ja tego nie rozumiem. Zostawiłeś niby grę, to nie graj. Idź sobie na tego śmiesznego mazurka, napierdalaj dalej w tą tibię, płacz sobie w duchu jak padniesz, a nie na 4um, że cały czas Cię okłamują. :( Rodzice też Cię pewnie okłamują i nie jesteś tak na prawdę ich synem :(( Je**ny idiota. >_>
MorgiBack
06-05-2013, 14:15
Chcielibyśmy Was poinformować, iż na dniach zostanie wprowadzony mały update i miejmy nadzieję (jeśli okoliczności pozwolą), niebawem kolejny większy update. Życzymy miłej gry ;)
Okej.
Na dniach czyli ile to ma być rok? Mydlicie oczy dla graczy.
Beka..
!.Zormix.!
06-05-2013, 18:22
a pieprzę to odchodzę dodacie upka za 21 dni od maratona jak się pacc skończy wielu osobą aby specjalnie kupili na upka...
:mad:
nawet na forum nie mam zamiaru już wchodzić jak taki mózg jak demon ma tutaj moderatora co jeden temat albo zamknie i jak się nowy odtworzy podobny to warn albo usunie to już Patologia .
Wszystko
06-05-2013, 19:08
oj tak, demon usuwa tematy :/ ale u mnie to akurat normalka, bo przyznaję nie były zbyt mądre ;p
heheh no coś w tym jest "!.Zormix.!" popieram ;D
21 albo i więcej od maratonu hahah ;d a potem za następne tyle dni kolejny upek .
Kovalchuk
14-05-2013, 12:49
To mówiłem, że co najmniej miesiąc :D
#*~Capitan#*~
23-05-2013, 15:06
27.04.2013
P.S
Pozdrawiamy!
Ekipa APO OTS
Na dniach miał być mini update? . Minął prawie miesiąc bez 4 dni a upa jak nie było tak nie ma?!. Co to jakieś żarty??!?!?!. Prosiłbym o wypowiedź kogoś z administracji a najbardziej osobę która napisała powyżej posta, Dziękuje.
Ty chcesz uptade a nawet następnego maratonu pewnie nie będzie :( B Tygrysowi nie będzie się chciało zalogować. NIe ma się co łudzić już
Kumpel Armii
27-05-2013, 19:22
27-04-2013, 13:38
na dniach zostanie wprowadzony mały update
Mamy 27-05-2013... minął miesiąc a nic nowego nie dodaliście?!
To jest jawna kpina! Ci ludzie powinni zapłacić karę za swoje postępowanie!
Wszystko
27-05-2013, 19:29
a nie pomyśleliście, że to co mieli dodać w małym update dodadzą w tym głównym, chociaz lepiej mogliby dać 2 razy i sprawdzić ile online
ale upik będzie na dniach a dni to kurde może być 3000 dni ! dni to dni czas nieokreślony .
Minął miesiąc skończył się pacc bądź kończy się trzeba upika wprowadzać ! brawo .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.