PDA

View Full Version : 100 z? nagrody dla gracza z najwieksz? ilo?ci? exp.

Wszystko
28-04-2013, 15:01
Propozycja jest taka, by w ramach testu zrobić konkurs polegający na zdobywaniu exp i nagrody realnej za to (tak jak kiedyś pendrivy za quiz, tak tu np. 200 zł, czyli wygraja 2 osoby). Troche pomysł przypomina dawny Mortiisa, on sam pisał o znacznie większej kwocie, więc nie wyśmiewajcie. Skoro pisał to znaczy, że był/jest w stanie sie zgodzić. Mój pomysł nieco się różni.

1. obliczyć czas potrzebny do expienia, gracz z 2k lvlem będzie musiał oczywiście więcej expa zdobyć niż taki zaczynający od lvla 15, ale będą mieli równe szanse.

2. niewymagane zgłaszanie sie do tego konkursu i brak resetu tych postaci.

3. ewentualnie zrobić tak, że np. konkurs trwa od wyznaczonej godziny i dotyczy graczy z 1lvlem. Gracze ci mogą być tak jak gm w rl tibii, tzn. nie beda mogli podnosić przedmiotów. Nie wiem czy to jest do zrobienia, ale chodzi mi o to, że taki 1 lvl musi dosłownie wszystko od zera wypracować, a podnosić bedzie mógł tylko nowe itemy - z potworów. Wszystko od zera po prostu.

pkt. 3 wymyśliłem dlatego, że gracze beda dzielić czas na "konkursową postać" i swoja obecną. Jakby poświęcali czas tylko tej obecnej (i zarazem konkursowej), to mniej by czasu spedzili na apo logiczne... a tak na 2 postacie sie logują.

Kovalchuk
28-04-2013, 15:16
Sam Mortiis pisal taki post, tylko pula miała być 1000zł i miał powstać do tego nowy serwer lub coś takiego, wątpię, że teraz takie coś wprowadzą, jak dla ekipy problemem jest zrobić raz na kilka miesięcy 15min maraton.

Pozdrawiam.

Zii Baba
28-04-2013, 15:28
Nie rozumiem jednego, dlaczego chcesz uratowac ten serwer skoro administracja jak widac nie wyraza takich checi? Dla mnie to nie zrozumiale... Zamiast administracja sie starac by polepszyc byt tego marnego serwera robia to gracze tacy jak ty... To dokladnie ukazuje prawdziwe swiato apo. Jestem na nie, dla mnie glupota jest wprowadzanie jakichkolwiek konkursow, w ktorych do zdobycia sa realne pieniadze. Osobicie jestem sceptycznie nastawiony do takich rzeczy i wolalbym by nie powstal takowy. Nie uwazam by Mortiis zechcial zrobic cos takiego przy takiej ilosci graczy (sam na to zapracowal). Zapewne piszac swoja propozycje, o ktorej juz wspomiano chcial przyciagnac wieksza ilosc grajacych(kupujacych pacc) no i przy okazji wypchac kieszen pieniedzmi waszych rodzicow bo dawniej grala taka ilosc ludzi, ze podczac trwania konkursu zarobilby pewnie ze 3-4 razy tyle niz bylo by w puli nagrod. Jak juz napisalem teraz taki konkurs nie ma sensu.

gwnstopro
28-04-2013, 15:41
Proszę cię znowu zaczynasz dodać popierdolone propozycje, nie uratujesz tego serwera zrozum to mało kto tu gra a ty chcesz żeby wam płacili za expienie

Arab
28-04-2013, 15:54
Jestem jak najbardziej na tak pod warunkiem ze Ty placisz bo takiego naiwnego nie znajdziesz.

Mamed first
28-04-2013, 15:58
Myślisz, że ktoś z obsługi wkładałby 100/200zł do interesu? człowieku piszesz tematy jak byś był tutaj pierwszy raz. Każdy wie jakie są realia, więc daruj sobie takiego typu propozycje.

dziq76pl
28-04-2013, 15:58
Weź ty najlepiej skasuj tibię 7.6 bo jesteś bardziej uzależniony niż ktokolwiek inny, mamy 21 wiek, są lepsze gry z lepszą "fabułą?", lepszą grafiką i w ogóle, no chyba że ty masz taki zwalony komputer że ci tylko tibia pójdzie, no to wtedy masz do wyboru 2 rzeczy:
1. Kupić lepszy komputer
2. Wyjść na dwór
Do wyboru do koloru :)
@t
Jestem na NIE, NIC NIE URATUJE TEGO SERVA!! NIE WIEM CO TRZEBA ŻEBYŚ TO ZROZUMIAŁ?

Domcio Old
28-04-2013, 16:12
Juz lepiej jakby jakiegos upa zrobili a nie jakies konkursy dla 40 ludzi :) niech najpierw zbiora ludzi i niech gra przynajmiej ich 150 to wtedy mozna jakies konkursy zrobic.

MorgiBack
28-04-2013, 16:15
Była już kiedyś taka propozycja. Wymyśl coś swojego.

A co mają powiedzieć dzieci jeśli nie posiadają konta w banku. To jak niby miałbym Mortiis wysłać parclem ?

Bez sens... I to nie pierwszy raz.

Sasha Rookslayer
28-04-2013, 16:22
Że to niby Administracja miałby poświęcić dla nas złotówki:confused:
Ohohooh, stary... Powodzenia. Mortiis, nie raz już pisał, że zrobi event oraz konkurs, a w nagrodę da rzeczy pieniążne, pln oraz wartościowe rzreczy..
Jak widać, nie dotrzymał słowa, więc ta propozycja również nie przejdzie.

Arcano Druid
28-04-2013, 17:36
ja jebię xD Beka z propozycji :D
Wyłóż 1o0 zł i rób konkursiwo gimby zajmą wszystkie wardy xd

Lil Devil
28-04-2013, 17:40
To Ch*ja da bo sobie 3k poleci na Wardy i chuj wyjebie sobie w chuj ex-pa, a np 100 lvl zanim zabije tyle Dracul to się nie opłaca...

Sir Krystian
28-04-2013, 19:01
Dark ward poleci na wardy i wygra 100zl
BEZSENS ZMIEN DILERA!

Wszystko
28-04-2013, 20:26
Dark ward poleci na wardy i wygra 100zl
BEZSENS ZMIEN DILERA!

A jak Mortiis zaproponował to wszyscy na tak byli, chodzi o rangę nie? :)

przecież napisałem, że od 1 lvla z możliwością trzymania TYLKO nowych itemów... to tak jakby utworzono nowy serwer, ale wy i tak tego nie rozumiecie nie te umysły.

GENIALNY PAUL DIRAC
28-04-2013, 20:53
Wiesz ziomek, nie chce ciebie obrażać, ale jakis dziwny jesteś. Normalnie, raz płaczesz, że jestes gównem, potem, że dobrze będzie gdy coś dodadzą. Albo robisz tutaj prowokacje, albo jesteś zryty. Kim ty grasz na serwie?

Zarexoholik?
03-05-2013, 00:40
Aha, czyli to ma być konkurs w stylu 'kto spędzi więcej czasu przed komputerem' albo 'kto zaprosi do chaty kolegów by sharować chara i wygrać 100zł, które można zarobić w ciągu kilku godzin', tak? Nie dzieki, żenada synku.

Samuraj
04-05-2013, 10:59
propozycja nie przemyślana do końca 3k ek pójdzie na wardy i wbije od groma expa a taki 100 lvl na elder demonach czy draculach co ? XD

Rekrut
04-05-2013, 15:52
Kto by Ci to zapłacił... Lepiej niech upa jakiegoś zrobią. Od czasu do czasu jakiś najazd a nie.

Jestem na nie:(

Avi
04-05-2013, 15:58
AHA AHA AHA AHA AHA AHA..................
Nie wiem po co te idiotyczne tematy??WTF???
Czy zauważyłeś w tych tematach post Mortiisa lub kogoś?? Jakby chcieli ratować serwer to by sami robili tematy ogar plax;<

Week
04-05-2013, 17:08
Jeżeli ta propozycja miałaby wyglądać, tak jak ta (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=99849) napisana przez Mortiisa (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=1), to jestem na tak.
Lecz ja na tym serwerze nie zagrałbym, ponieważ nie siedzę tutaj w celach zarobkowych, tylko 4fun :)