Zaloguj się

View Full Version : Zaanga?owanie Administracji Serwera - Domki.

Sasha Rookslayer
05-05-2013, 10:53
Witam,

zacznę od tego, że na tym serwerze nie gram oraz nie zamierzam już grać. Lecz sobie zrobiłem noob postać, aby aktywować sobie premmium account (pacc). Pozwiedzałem sobie domki na PACC oraz na FACC i muszę skrytykować Administracje tego serwera!

Na 100% ludzi, którzy mają domki na PACC, aż 95% z nich nie posiada PACCA, a domki posiadają XD! Ciężko wam napisać skrypt, że po upływie czasu premmium, domek automatycznie staje się pusty oraz trafia na licytacje:confused:

Ciężko, co? Bo szkoda wejść na 5 minut i napisał takie za przeproszeniem gówno

Kolejna sprawa, to domki na FACC. Ludzie nie logują od ponad miesiąca, a domki dalej posiadają. Przecież wyraznie jest napisane, że:
Domek na facc jest kasowany z zawartością po braku logowania przez 1 miesiac! BEKA Z WAS!

Niby się staracie, dennym maratonem raz na pół roku, który powinien być co dwa tygodnie, ale cóż. Z takim nastawieniem na pewno graczy nie zdobędziecie, a wręcz odwrotnie.

Tyle chciałem od siebie dodać, czekam już na marne wypociny ze strony Administracji, która będzie się broniła jak zawsze :)

Szkoda, że nie wpadłeś na to, że ktoś może logować na inną postać z konta i teraz pytanie do Ciebie, jak to zrobiłeś, że wiesz, kto jakie ma postacie na koncie? :)

edit

Uhahsahshahshahahhahahahahahhahahahshahhahaa, teraz do mnie rozśmieszyłeś. Napisałem własnie do 3 typa co mają domki na Pacc i piszą, że w ogóle nie logują się na grę, a nawet na inne postaci (jak to wspomniałeś na tym samym acc, więc mi tu nie pierdol takich głupot, bo wiem, że macie w dupie to i nic nie sprawdzacie)...

Zawsze macie wytłumaczenie na każdą skargę skierowaną w waszą osobę. Teraz mnie okłamałeś z ty acc postaciami, więc ciekawe co teraz napiszesz śmieszny człowieczku.

Week
05-05-2013, 11:13
Kolejna sprawa, to domki na FACC. Ludzie nie logują od ponad miesiąca, a domki dalej posiadają. Przecież wyraznie jest napisane, że:
Domek na facc jest kasowany z zawartością po braku logowania przez 1 miesiac! BEKA Z WAS!

Szkoda, że nie wpadłeś na to, że ktoś może logować na inną postać z konta i teraz pytanie do Ciebie, jak to zrobiłeś, że wiesz, kto jakie ma postacie na koncie? :)

Niby się staracie, dennym maratonem raz na pół roku, który powinien być co dwa tygodnie, ale cóż. Z takim nastawieniem na pewno graczy nie zdobędziecie, a wręcz odwrotnie.

WTF?!

[...]a mianowicie chodzi o to, że raz w miesiącu (lub np. co dwa miesiące)[...]

Gdzie znalazłeś informacje, że maraton miał być co 2 tygodnie?
Przeszukałem wszystkie tematy z maratonami - nic takiego nie znalazłem. :confused:

Tyle chciałem od siebie dodać, czekam już na marne wypociny ze strony Administracji, która będzie się broniła jak zawsze :)

Mhm.
My bronimy swojego :)

Rekrut
05-05-2013, 11:14
Pisałem już to kiedyś to kellet odpisał ze logują się na inną postać na tym samym acc więc lipa;/

Rinson
05-05-2013, 12:00
Też ostatnio patrzyłem na niektóre domki, i nasunął mi się pomysł aby sprawdzić wszystkie domki na serwerze i wystawić na licytację (jeśli takie będą).
Obecnie czekam na Mortiisa aby porozmawiać z Nim o tej sprawie. Gdy jakieś domki zostaną wystawione na aukcję to dowiecie się o tym przez newsa.

Sir Krystian
05-05-2013, 14:35
Lepiej zmienic regulamin szybciej bedzie :)
A Wy placzcie dalej...
Sasha nie moze wytrzymac bez apo i musi grac noob charem...

GENIALNY PAUL DIRAC
05-05-2013, 14:52
Juz widzę, jak amdini będą się tłumaczyć przed nieukiem. Weż sie nie osmieszaj ziomek. Myślałem, że masz w dupie to gówno, a jednak apo jak to kiedys pisałes do mnie "trzyma ciebie za ręce i nogi". Zobaczymy, a raczej na 100% po upie znowu będziesz pizgał, zapominając o tych swoich deklaracjach:

nie zamierzam już grać

hahaha, huhaha- żebyś słyszał ten mój ironiczny śmiech z klauna.

Savater
05-05-2013, 15:18
Druga sprawa z domkami, że Tygrys ma przypisano na siebie kilka domków, a można by dać je do licytacji.

Sir Krystian
05-05-2013, 15:33
Gram sobie spokojnie jak przystało na tibijczyka a tu nagle atak adhd!
Masa
jesteś pajacem
15:27
XDDDDD
dzieciak neo
xD
Mrówa (Proo)
kielbasa?
15:28
parówka?
Poczym dostałem ignore ;(

Nic ja jedynie moge życzyć boczku schabu i kielbasy zyczymy naszej sashy!!!!

A co do tego tematu to dno.
Nie mają czasu nie robią nic z tym proste.
Beda mieli czas zrobia! :D

scimex pallll
05-05-2013, 15:57
Gram sobie spokojnie jak przystało na tibijczyka a tu nagle atak adhd!
Masa
jesteś pajacem
15:27
XDDDDD
dzieciak neo
xD
Mrówa (Proo)
kielbasa?
15:28
parówka?
Poczym dostałem ignore ;(

Nic ja jedynie moge życzyć boczku schabu i kielbasy zyczymy naszej sashy!!!!

A co do tego tematu to dno.
Nie mają czasu nie robią nic z tym proste.
Beda mieli czas zrobia! :D

Wczesniej mu lizales dupe, a teraz co?

@t
Jesli nie zamierzasz tutaj grac, to po co zakladasz temat? Dla apo juz nie ma deski ratunku, trudno jest to zrozumiec?

Sasha Rookslayer
05-05-2013, 16:03
Sir Krystian, czytanie ze zrozumieniem się kłania marny dzieciaku bez szkoły.

Temat zrobiony po to, aby móc skrytykować zespół APO.
Piszecie, że gram, a Sasha OFFLINE od roku XD

Mamed first
05-05-2013, 16:03
Domki -3 pod temple - będą usuwane, jakiś edit mapy? bo z tego co wspomniał Savater, Tygrys przejął domki.
Dobrze, że Sasha rozpoczął wątek, ponieważ w city 2/4 osób powinni stracić domek.

PiS

Rinson
05-05-2013, 19:52
Domki -3 pod temple - będą usuwane, jakiś edit mapy? bo z tego co wspomniał Savater, Tygrys przejął domki.
Dobrze, że Sasha rozpoczął wątek, ponieważ w city 2/4 osób powinni stracić domek.

PiS

Pewny nie jestem, ale te domki chyba miały być usunięte i miało tam powstać coś innego. Ale głowy sobie nie dam uciąć.

GENIALNY PAUL DIRAC
05-05-2013, 20:18
Sasha OFFLINE od roku

Słuchaj teraz: Lubisz apo?
Skoro tak, to po co się blokować, wracaj i graj. naprawdę, skoro masz takie potrzeby to czemu je nie realizowac. W życiu trzeba robic to na co masz ochotę. Co z tego, że admini nic nie robią, przeciez nie zamykają serwa, zresztą pewnie nawet nigdy im przez głowę nie przeszła myśl dac noge. Będą mieli czas zrobią to co obiecali, nie to po prostu nie będzie tego i tyle. Sasha wracaj, rook ciebie potrzebuje, serw ciebie potrzebuje.

Xayn : )
06-05-2013, 10:45

ale to co że loguje się na postać z tego konta, jak nie ma pacc ? przeciez pacc nie jest na postac tylko na konto, wiec powinno nie być większej roznicy ; )

#t
i tak dodadza update i wrocisz do trainera ; (

rumun
06-05-2013, 15:56
Domki? Prosze Cie, niech pierwsze naucza sie ile to tydzien/miesiac itp. (17.03.2013r) "Uchylając rąbka tajemnicy...

...planowany jest ciekawy event w formie, jaka jeszcze u nas nie zagościła :) Wszystko jest w fazie przygotowań, które wymagają sporo czasu, nie mniej jednak postaramy się zrobić to jak najszybciej. Na chwilę obecną nie podajemy żadnej konkretnej daty, przypuszczam jednak, że event odbędzie się za około 2-3 tygodnie." Dzis mamy 06.05.2013r ;] Tak samo mini update wejdzie na dniach(mogli napisac miesiac a nie mydlic oczy) Tyle z mojej strony!

Rinson
06-05-2013, 16:31
Eventem zajmuje się Kellet, i wymyśla na prawdę ciekawe zadania.
Co do domków, to rozmawiałem na ten temat z Mortiisem. Możliwe, że w najbliższym czasie pojawią się domki do licytacji. Jeśli tak się stanie zostaniecie o tym poinformowani.

@down
Nie podam Ci ściśle sprecyzowanej daty, bo będzie, że nie wywiązujemy się z danego słowa. Gdyby to ode mnie zależało i miał takie opcje, to domki na licytacji może nawet dziś by były.

MorgiBack
06-05-2013, 16:58
Możliwe, że w najbliższym czasie pojawią się domki do licytacji. Jeśli tak się stanie zostaniecie o tym poinformowani.

U was pojęcie w najbliższym czasie to czas nie określony ?

Beka XD.

#topic
Zaangażowanie w skali szkolnej

2+.

John Cena
06-05-2013, 20:32
Jeśli chodzi o domki to przydało by się wystawić je na licytacje...
Dodam jeszcze od siebie że dużo osób nie gra już na tym serwie jakieś 2 miechy wcześniej grało 100 + ,a teraz 50 .Administracja ma wyjebane w serwer wejdzie raz na ruski rok,nie ma dodawanych nowych questów,itemów .Serwer upada coraz bardziej tyle ode mnie.

Franeq
07-05-2013, 01:10

PiS

2/4 to inaczej 1/2 :PPP

@Sasha Grey
Wyślij im nazwy domków/nicki właścicieli i niech to sprawdzą, rzucanie ogólnikami typu

...Napisałem własnie 3 typa co mają domki na Pacc...
nie ma zbyt dużego sensu.

Rekrut
07-05-2013, 09:38
2/4 to inaczej 1/2 :PPP

@Sasha Grey
Wyślij im nazwy domków/nicki właścicieli i niech to sprawdzą, rzucanie ogólnikami typu

nie ma zbyt dużego sensu.

Ja wysyłałem i co? Nawet nikt nie odpisał. Jest bardzo dużo takich domków a oni mają to gdzieś. Postaci też nie kasują a chyba powinni jak ktoś nie loga kilka lat

Artis
07-05-2013, 13:40
@Michał

Ciężko mi tutaj powiedzieć, czy Twój pomysł wypali z tymi domkami. Nawet ze względu na to czy to im się powiedzie czy nie. Dlatego ten temat uznaję za neutralny.

Mamed first
07-05-2013, 15:50
Pewnie przez ten temat wiele osób lognie na pare minut, żeby domku nie stracić = Brak odzewu na kolejne miesiące :)

dziq76pl
07-05-2013, 15:55
Jak Rekrut nie miał leonidaasa to ja wysyłałem raport na forum żeby usunąć mu chatę z leonidaas koxa bo nie logował wtedy bodajże rok i gówno, 15 odwiedzin było i 0 odpowiedzi :(

Rekrut
08-05-2013, 12:20
Jak Rekrut nie miał leonidaasa to ja wysyłałem raport na forum żeby usunąć mu chatę z leonidaas koxa bo nie logował wtedy bodajże rok i gówno, 15 odwiedzin było i 0 odpowiedzi :(

8 miesięcy był zablokowany Leonidaas jak i jego acc. Nie tylko Ty pisałeś lecz Tygrys nie mógł usunąć mi domku bo Mortiis zablokował postać. Więc nie płacz jak nie wiesz:)

Domki nie zostaną nikomu usunięte i temat powinien być zamknięty!

Rinson
08-05-2013, 16:16
Domki zostały sprawdzone i wystawione na licytację.
Temat do zamknięcia.