PDA

View Full Version : Spodnie materia?owe

TYGA
05-05-2013, 15:41
Witam, chciałbym kupić spodnie materiałowe zwykłe bez żadnych brandingów na całą nogawke czy czego kolwiek innego, najlepiej czarne lub jakiś ciemny inny kolor, byle nie rurki.

Czy macie jakieś propozycje stron? na allegro zapierdziel i mnóstwo chińskiego szitu nie da się nic znaleźć a na urbancity po 200zł za takie spodnie to trochę drogo bo chciałbym kupić z 3-4 pary w różnych kolorkach, pozdrawiam.

Week
05-05-2013, 16:21
Na urbanie masz materiałowe z turbocolor, w przyzwoitej cenie.
Z DC nie polecam, są takiej samej jakości co turbocolor, a cena o 100zł wyższa ;)

Zarexoholik?
05-05-2013, 18:02
Nie wiem, czy 200zł to dużo za spodnie wykonane w 100% z bawełny. Jak wolisz kupić jakiś syf, który mokry w dotyku jest jak papier ścierny to propsuję. Smoke Stroy mają całkiem przyzwoite chinosy, PROSTO ci nawet nie polecam skoro nie chcesz kupić porządnych spodni.

Τettmeier
05-05-2013, 18:05
Tanie chinosy w przenajróżniejszych kolorach można dorwać w H&M w cenie 80 zł za parę :). Czerwone, pomarańczowe, szare, niebieskie, czarne, wszystko po prostu czego potrzebujesz. To jest krój slim ale w żaden sposób nie widać, że są specjalnie zwężane czy cokolwiek, prezentują się jak normalne regulary. Zważając na cenę jakość jak najbardziej adekwatna, można prać ile się chce i wytrzymują dużo. Polecam naprawdę, noszę od 2-3 lat, kupuję co jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Za jedną parę z neta można dostać tu naprawdę dwie, solidne.

'Oxidosis'
05-05-2013, 18:16
Tanie chinosy w przenajróżniejszych kolorach można dorwać w H&M w cenie 80 zł za parę :). Czerwone, pomarańczowe, szare, niebieskie, czarne, wszystko po prostu czego potrzebujesz. To jest krój slim ale w żaden sposób nie widać, że są specjalnie zwężane czy cokolwiek, prezentują się jak normalne regulary. Zważając na cenę jakość jak najbardziej adekwatna, można prać ile się chce i wytrzymują dużo. Polecam naprawdę, noszę od 2-3 lat, kupuję co jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Za jedną parę z neta można dostać tu naprawdę dwie, solidne.

:D zgadzam się, sam posiadam dwie pary takich spodni i polecam ;p

Naancy
05-05-2013, 18:16

x2 ;)

polecam jeszcze sklepy takie jak Reserved,New Yorker,Diverse i jak jest tam u Ciebie to Cropp;)