PDA

View Full Version : Domki -Forum&Gra-

Czarodziej Xardax
11-05-2013, 00:27
I. Posiadanie domq na mainie od np. 500lvl.
100lvl byl dobry 5-6 lat temu : )

II. By na stronie z domkami byla rubryka z Miastem w ktorym sie on znajduje.
Dla ulatwienia by nie bylo trzeba szukac za kazdym razem:confused:

#
Pierwsza propozycja zostala wysłana do Mortiisa przez Week'a. : )

#Week
Poradnik nie ma sensu bo i tak trzeba szukac ; D

MorgiBack
11-05-2013, 01:54
Pierwsze jak najbardziej tak.

A drugie tak 70%. To już nie od nas zależy.

Anyway graczy przez takie 'ulepszenia' nie przyciągnie :)

Zii Baba
11-05-2013, 02:00
Co do propozycji numer jeden nie jestem raczej pozytywnie nastawiony chociazby ze wzgledu tego, ze nie kazdemu bedzie sie chcialo robic nooby i wbijac 500lvl czy tam kupywac, anizeli teraz. Teraz bedzie jadka na temat tego, ze na kazdego gracza przypada jeden domek XD kk, zyjcie dalej w takim przekonanu, skonczcie marnie
Co do propozycji numer 2 jestem na tak, raczej nie zaszkodzi tego dodac, a te gimbusy, ktore nie potrafia logicznie pomyslec beda mialy ulatwienia, tak jak w ich szkolach specjalnych XD

Rekrut
11-05-2013, 09:04
Pierwsze jak najbardziej na takk. 500 lvl to minimum.

2 Zbędne ale gdyby to dodali fajnie by było.

Mr Fsza
11-05-2013, 10:07
dwa nie

pierwsze - od 500 ? jak już teraz masz w ch** wolnych domków zawsze szczególnie na paccu .

drugie -> Przecież masz nazwę która nawiązuje do miasta ewentualnie możesz zobaczyć domek na mapce po to dodali i zrobili .

Sasha Rookslayer
11-05-2013, 10:35
Nieeee i tak.

1. Kiedyś można byłoby to wprowadzić, jak grało 700 osób, ale nie teraz przy 40 osobach online.

2. Można byłoby to wprowadzić, lecz i tak nie zostanie to dodane xDDDD

Week
12-05-2013, 12:59
Co do pierwszej propozycji jestem neutralny, mogą to wprowadzić.
Jak napisałeś, wysyłałem to Mortiisowi.
A co do drugiej propozycji, to jestem w stanie zrobić coś ala poradnik, ze spisem wszystkich domków w danych miastach, lecz nie wiem czy warto zaśmiecać forum, skoro spis jest na mapie kliknij tutaj (http://www.armia.toproste.pl/mapa/?lang=pl) i wybierz domki.
Jeżeli będzie duże zainteresowanie drugą propozycją, to wykonam ten spis.:rolleyes:

Azielu$
14-05-2013, 11:31
1. Może być.
2. http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=63869&highlight=domek