PDA

View Full Version : Kali x Paluch - "Syntetyczna Ganja Mafia" prod. SoDrumatic

Grotons
23-05-2013, 20:39
Ganja Mafia Label & B.O.R Records prezentuje drugi video singiel promujący długo oczekiwany album Kali x Paluch pt "Milion Dróg Do Śmierci". Teledysk powstał do utworu "Syntetyczna Ganja Mafia" za produkcję którego odpowiada niezawodny SoDrumatic. Premiera albumu odbędzie się 8 czerwca 2013

http://www.youtube.com/watch?v=l3yVOC7rlgk

Jednym słowem na propsie i czekam na płytkę !

@demon
Tobie nigdy nic nie pasuje,więc zachowaj te komentarze dla siebie ;*

Demon
23-05-2013, 21:55
co tu jest na propsie? SD dał odrzut, żeby nie marnować dobrych bitów i odrzut jako tako ratuje ten kawałek (no offence)

@edit
edytuj posty + nie jaram się rapem bijącym w strone ulicy, bo nie ma nic ciekawego do pokazania i nie pnij się tak Grot, o gustach się nie rozmawia :D

Taki se pazdzioszek v1.01
24-05-2013, 10:17
Bit słaby, liczyłem na to, że SoDrumatic jest w stanie lepiej poradzić sobie z tematem

Niuchacz
24-05-2013, 12:43
jeden z nielicznych bitów, które mi się podobają od tego pana a traczek miodek, dużo lepszy od poprzedniego

Bambucha Rook
24-05-2013, 13:06
dla mnie kozak nuta bit pasujacy do dwoch panow ktorych jestem fanem :)

Zii Baba
25-05-2013, 12:55
Ten kawalek jest tak slaby, ze ciezko mi to opisac XD Drazni mnie troche to, ze Polska scena hh bawi sie w robienie bitow pod usa, a tak chujowo im to wychodzi : / Licze na to, ze sama plyta bedzie w chuj lepsza i zaskoczy chociaz jednym kawalkiem, ktory rozpierdoli...
Polski rap - w tych czasach to chujowy rap :|
@nizej
Tyle przegrac...

Τettmeier
25-05-2013, 18:26
Wlasnie dobrze ze sie inspiruja USA, trzeba sie czyms inspirowac tumany

Co do bitu to kozacki jak wiadomo SoDrumatic rozpie*dala od zawsze a ten kto mówi ze robi zle bity to chyba nie sluchal mistrzostwa jakie wykrecal w ~2005 (oczywiscie pod inna ksywa :)).
Palucha srednio lubie oraz Kaliego rowniez tez ale kawałek w porządku. Zdarzaja im się zajebiste kawałki: wspolny lot, antykozak ;) Sprawdzę pewnie plyte:)

Xayn : )
26-05-2013, 21:20
preorder na dniach zamawiam, jak dla mnie jest gitara ; )