View Full Version : [PC] Jaka Gierke polecacie?
Witam tak jak w temacie znacie może jakąś grę z ciekawa fabula która nie nudzi się po dniu ?
Najlepiej coś typu - GTA4, Call of duty, Wiedźmin2.
A bo ja wiem:
Mafia 2
Far Cry 3
Dead Space 1/2/3
Metro Last Light
Ghost Recon: Future Soldier
Sleeping Dogs
Saints Row
The Walking Dead Survival Instinct
Assassin's Creed 1,2, Brotherhood, Revelation (3 osobiście nie polecam, aczkolwiek jeżeli będziesz grać od 1 części to musisz w nią zagrać, chociażby dla samego rozwiązania)
foremeczka
27-05-2013, 09:15
Wszystko zależy od tego, kto jakie lubi, ja np platformówki,przygodowe i strzelanie do kulek - to może i dziecinna gra, ale też wciąga. Zresztą ostatnio cały czas gram na Facebooku.Słyszałam, że fajna jest Diablo, ale przy "Mario" też można się zabawić,czy Angry Birds.
Wszystko zależy od tego, kto jakie lubi, ja np platformówki,przygodowe i strzelanie do kulek - to może i dziecinna gra, ale też wciąga. Zresztą ostatnio cały czas gram na Facebooku.Słyszałam, że fajna jest Diablo, ale przy "Mario" też można się zabawić,czy Angry Birds.
Diablo nie jest w moim guście a co do mario uratowałem już księżniczkę XD
Nie no żartuje chodzi mi o gry z dobrą grafiką i z ciekawą akcją żeby zabić trochę nude ;p
Techniks
27-05-2013, 16:58
Polecam Mafie 2.
Moja ulubiona gra :D. Fabułe masz niezła i wciągająca jest.
#edit
I wiedźmina 1 też !
gwnstopro
27-05-2013, 18:17
Mafia 2 zajebista, tylko szkoda że krótka i w miarę łatwa, jak by przysiadł to by ją w jeden dzień stuknął
foremeczka
27-05-2013, 19:30
Moja kumpelka grywa (podobno fajna gra) w "Grepolis" i "Farmeramę",kiedyś sama próbowałam w "Margonem", ale odpadłam w przedbiegach,nie dawałam rady, ponieważ brak mi cierpliwości.;)
Call of Duty 4 i 5 Medal of Honor Airborne . Grałem w te gry i zajebiste są.
Z gier na długie godziny:
* Euro Truck Simulator
* Euro Truck Simulator 2 (realistyczna gra)
* Crysis 3
* Far Cry 2
* Test Drive Unlimited 2
Te gry nie nudzą się po dniu, oczywiście jeżeli takie gatunki preferujesz. :)
Azbestowy Człowiek
28-05-2013, 10:54
fm 2005
koniec tematu, dziękuję
nowe fmy mogą temu czyścić buty
fm 2005
koniec tematu, dziękuję
nowe fmy mogą temu czyścić buty
Faktycznie gra z nieziemską grafiką...
Call of Duty 4
Przecież mówiłem Ci że to już przeszedłem XD
* Crysis 3
Ooo to Mnie zainteresowało ;p
Mafia 2
Mafia 2 zajebista
Polecam Mafie 2.
hmm skoro tak polecacie :D
mafia 2, ojciec chrzestny I,II, wiedźmin I,II,Sleeping Dogs, Saints Row, kiedys jeszcze pamietam grałem w gierkę która nazywała się Desperados czy jakos tak, też była fajna
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.