Zaloguj się

View Full Version : logowanie po latach :)

roman-17
25-05-2013, 18:16
Nuda zawitała i sentyment do APO także więc ściągnąłem klienta APO wklepuje passy i lipa... śliczny komunikat informuje mnie, że:
Proszę podać poprawny numer konta oraz hasło.
Kontakt pod adresem pomoc*********.pl

Tylko, że passy są w porządku bo na stronce śmiało loguje się na swoje konta. Postacie istnieją w systemie bo spokojnie mogę je przeglądać. Próbowałem już czystego klienta + ipchanger (asprate).

To dlatego, że rok albo i 2 nikt się nie logował? Sprawa tyczy się 5 różnych kont.

Proszę o pomoc i pozdrawiam!

gwnstopro
25-05-2013, 23:15
Pamiętam że kiedyś na apo każdemu zmienili hasła bo coś tam się stało, więc pewnie masz tam jakieś haslo typu: b3asfg wejdz na emaila tam gdzie masz to konto lub odzyskaj poprzez rk. Ja pamiętam że nie pamiętałem emaila jak mi hasło zmienili to napisałem do nich na pomoc*********.pl,że zapomniałem jaki miałem email i czy możecie mi napisać i podałem acc, więc też tak możesz zrobić( mi odpisali i podali)

Sorc Aka Siochacz
26-05-2013, 00:37
Pamiętam że kiedyś na apo każdemu zmienili hasła bo coś tam się stało, więc pewnie masz tam jakieś haslo typu: b3asfg wejdz na emaila tam gdzie masz to konto lub odzyskaj poprzez rk.

Ziomek on pisze że:
Tylko, że passy są w porządku bo na stronce śmiało loguje się na swoje konta. Postacie istnieją w systemie bo spokojnie mogę je przeglądać. Próbowałem już czystego klienta + ipchanger (asprate).

:):) .

Napisz na forum do TYGRYSA/MORTIISA lub na pomoc*********.pl chociaż na odpowiedz możesz dłuugo poczekać :o:(

roman-17
26-05-2013, 00:50
@gwnstopro
wiem, że było coś takiego bo hasła po tej akcji zmieniłem i zapisałem sobie na karteczce i one działają na stronie ale w grze już nie :(

@Sorc Aka Siochacz
poczekam jeszcze parę dni na odpowiedź najlepiej Tygrysa i jak coś to wtedy spróbuję go atakować na PW lub na maila pomoc...

Wydaje mi się, że postacie zostały zarchiwizowane czy coś w ten deseń i trzeba im przywrócić ważność. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle i już niedługo znowu będę mógł przebiec się po City :)

Pozdrawiam!!

Mortiis
28-05-2013, 22:43
Proszę napisać ponownie maila, bo ja nigdzie nie widzę wiadomości z takim problemem, albo nie doszła albo Pan nie napisał maila w sprawie 5 kont i z problemem logowania do gry.

Ero Senin
28-05-2013, 23:22
Spróbuj zmienić hasło na stronie na jakieś innego ; d kiedyś mi to pomogło