Zaloguj się

View Full Version : Sk?d to wzi???

Pagon
25-05-2013, 19:09
Dostałem zadanie pobrania barwnika z 10 takich liści http://oi42.tinypic.com/17rddv.jpg [You see a fern.It weighs 0.3 oz.]. Mógłby mi ktoś wskazać miejsca gdzie są? Nigdzie nie mogę ich znaleźć.

Dominikaa
25-05-2013, 19:38
szukaj w poradnikach i misjach z !quest. ktos to wypisywal.

Pagon
25-05-2013, 19:48
Ok, Adasik mi dał już te liście. Teraz mam takie coś:
Zdobadz teraz niebieska naturalna farbe! Mozesz ja pozyskac z dosc rzadkiego rodzaju pieknych, jasnoniebieskich kwiatow!

Jeszcze nie wiem jakie to kwiaty, może znajdę. Mógłby ktoś tu dać screena z tym rodzajem kwiatka ;p

@Dominikaa
Dzięki, już mam

Dominikaa
25-05-2013, 19:56
jest tych kwiatków dużo na volc. takie niebieskie duże ładne znajdziesz jeden pod statkiem ev. lub w drodze do popiego.

Pagon
25-05-2013, 21:32
Mógłby ktoś mi pomóc?
Treść:
Znajdz teczowe jezioro lezace na wschod od Expgard! Twoim zadaniem bedzie zdobycie pieciu barwnikow i zabarwienie nimi jeziora we wlasciwej kolejnosci. Barwniki te to: red hot paint - wypadajace z DemonLordow, brown dirty oil - przy odrobinie szczescia mozliwy do zebrania z brudnej podlogi, green poisoning pigment - wypadajacy z Pathfindera, liquid nitrogen - gubiony przez Urge oraz blue strong thinner -wypadajacy z Wise Mana!

Wszystko ok, tylko jedno pytanie: W jakiej to ma być kolejności? Bo nie chce zmarnować barwników.

Rekrut
26-05-2013, 10:48
No pisze Ci. Pierwszy z demona, z podłogi, z patfindera, urge i wise mana.

Napisz do mnie w grze kicaii i Cie zaprowadzę.