PDA

View Full Version : Temple City w innym miejscu.

Wszystko
27-05-2013, 18:45
Pomysł jest następujący, przenieść temple w inne miejsce, powiedzmy tam gdzie jest zamek Evul, usunąć potwory po drodze, a samo Evul przebudować do tego stopnia, by złączyło się całkiem z City. Nie wąską ścieżką, tylko całkowicie by Evul stało się północną częścią City.

Do krzykaczy: na stronach internetowych zmienia sie co jakiś czas szate graficzną, myśle, że w grze też jest to potrzebne.. Przy tylu graczach nie ma już co kombinować, a pierwsze wrażenie liczy się bardzo. Poza tym droga od nowego temple do depo city(najbardziej uczeszczane) zajełaby troche minut, nie byłoby tak "fajnie" jak kiedyś idąc z Thais do Venore, ale o to mi chodzi mniej więcej.

o coś takiego jak gdy idziesz z thais do venore, rook może pozostać bez zmian.

Dominikaa
27-05-2013, 19:00
zamek evul? w sensie że ten z dragonami bo nie czaje? a jeśli tak to co by było na północ od niego hmm?

gwnstopro
27-05-2013, 19:32
Stary dla Ciebie takie coś się liczy? przebudować evul ? no tak bardzo dobra propozycja połączą evul z city i zmienią temple i na serwie pewnie będzie po 200 osób, idioto oni nawet nie mają czasu żeby upa wprowadzili to po chuj takie gówno.

Sorc Aka Siochacz
27-05-2013, 21:02
Tyle lat na APO jest Evul i City w obydwóch miastach jest temple to po co zmieniać?
W Evul jest dużo miejsc takich jak Santorr gdzie w jego pomieszczeniu jest zrobione miejsce w którym się klika na ścianę (misja do uw) oraz po drodze z City idąc do Evul jest miejsce też na klikanie do misji na uw :/ .
W ogóle na Evul jest oik. 10 miejsc do misji na UW a po za tym jeszcze jest specjalne miejsce zrobione ok. 10 miesięcy na misje !quest .

Szczerze mówiąc 'NIE'

Rekrut
27-05-2013, 21:16
Słynny zamek w ev z dragonami? No co Ty! Takie coś nie miało by żadnego sensu...

jestem na nie!

Sir Krystian
27-05-2013, 21:29
Tyle propozycji , tyle opinii a Ty dalej niczego się nie nauczyłeś...
Bezsens na cholerę takie coś ?
NIE

Mr Fsza
27-05-2013, 21:47
Temple w city w drugim miejsce to na ev mają być x2 temple ?

Propozycja bez sensu całkiem od istnienia apo temple główne ma jedno miejsce .

na rooku teraz chcą drugie dodać podobno to już patologia a ty chcesz zrobić syf większy niż jest ?

Zii Baba
28-05-2013, 12:20
Jestem tylko ciekawy po co to? Moim zdaniem takie przeniesienie temple nie ma najmniejszego sensu... Trzeba by bylo przerabiac sporo terenow, a jak widac ekipa(Tygrys) raczej kupy wolnego czasu nie ma, a rekrutacji tez pewnie nie bedzie... NIE.

Artis
28-05-2013, 12:27
Zgadzam się z kolegą z góry. Nie macie już co wymyślać, tylko jakieś gówna dawać na forum? Nie, jeszcze raz nie.

Sasha Rookslayer
28-05-2013, 13:17
Komu przeszkadza Temple... Nikomu... Więc po co przenoszenie?
Za tym idzie rozbudowa jak inni napisali. Nie.

Wszystko
28-05-2013, 13:25
wy jednak macie papke zamiast mozgu, przecież to oczywiste dlaczego przenieść temple..żeby nowi gracze idac ścieżka przy okazji poznali troche terenów. O efekt wizualny chodzi. a nie jak teraz 5 sekund i juz jesteś w depo.

Zii Baba
28-05-2013, 13:26
wy jednak macie papke zamiast mozgu, przecież to oczywiste dlaczego przenieść temple..żeby nowi gracze idac ścieżka przy okazji poznali troche terenów. O efekt wizualny chodzi. a nie jak teraz 5 sekund i juz jesteś w depo.

Nie wydaje ci sie, ze wlasnie o to chodzi? O prostote i szybkosc poruszania sie po city? :| papke... ja pierdole XD

Xayn : )
28-05-2013, 13:59
jeb sie w leb ? : O

i co moze jeszcze jebniesz bankiera, potem trainy takie jak na rl i raty w kanalach ?
#t
nie

Wszystko
29-05-2013, 15:47
Nie wydaje ci sie, ze wlasnie o to chodzi? O prostote i szybkosc poruszania sie po city? :| papke... ja pierdole XD

Idioto, przez takich jak ty ten serwer sie stoczy, nei wiem kiedy dotrze do ciebie, ze żadne update, pvp, balansy nie przyciagna graczy, bo dotycza high lvli, dla nowych liczy sie pierwszy efekt, a przy tylu graczach mogliby przebudować rook i city przynajmniej, ale tak przebudować, że nikt nie pozna już tych miast. Zoabcz sobie by było jakby takiego onetu nigdy nie przebudowali i byłaby ta sama szata graficzna co np. w 2002 roku??

prostote i szybkosc?? chyba dla upośledzonych dzieci al'a rl tibia :) wlasnie dla takich imbecylow cipsoft pododawał tyle zbednych rzeczy, żeby zbytnio nie wyteżali myślenia. Ten serwer uratować może tylko taki update, który całkowicie zmieni mape(rook,City), rozgrywke utrudni, questy znikna i do tego reklama. Nic więcej tu sie nie zrobi... i tak,wolalbym szczerze żeby na apo temple było tak daleko od depo jak thais od venore, tyle że jedna ścieżka, by problemów nie było. To by zacheciło normalnych graczy.

Sir Krystian
29-05-2013, 17:58
Idioto, przez takich jak ty ten serwer sie stoczy, nei wiem kiedy dotrze do ciebie, ze żadne update, pvp, balansy nie przyciagna graczy, bo dotycza high lvli, dla nowych liczy sie pierwszy efekt, a przy tylu graczach mogliby przebudować rook i city przynajmniej, ale tak przebudować, że nikt nie pozna już tych miast. Zoabcz sobie by było jakby takiego onetu nigdy nie przebudowali i byłaby ta sama szata graficzna co np. w 2002 roku??

prostote i szybkosc?? chyba dla upośledzonych dzieci al'a rl tibia :) wlasnie dla takich imbecylow cipsoft pododawał tyle zbednych rzeczy, żeby zbytnio nie wyteżali myślenia. Ten serwer uratować może tylko taki update, który całkowicie zmieni mape(rook,City), rozgrywke utrudni, questy znikna i do tego reklama. Nic więcej tu sie nie zrobi... i tak,wolalbym szczerze żeby na apo temple było tak daleko od depo jak thais od venore, tyle że jedna ścieżka, by problemów nie było. To by zacheciło normalnych graczy.

Po 1 nie obrażaj go bo nie jesteś godzien.
Po 2 twoje propozycję a mianowicie 99% ich są nie normalne.
Po 3 skontaktuj się z rodzinnym lekarzem i wez skierowanie do najbliższego psychologa.
Po 4 NiE
Po 5 Nie pisz juz takich bez sensu propek lepiej idz pograj w sapera.

Dominikaa
29-05-2013, 22:25
podbijam wypowiedź przedmówcy.
Ps
po 6 dział dowcipy i kawały(to nie tu)

USTA USTA
08-06-2013, 16:57
za duzo roboty i za male efekty - nic nam po takiej przebudowie

'Neroox'
08-06-2013, 18:55
??

Jak to przeczytałem to się oplułem ze zdziwienia, że ktoś może być tak ułomny. To jest OTS (czyt. OPEN TIBIA SERVER) a jeśli dalej nie wiesz co to znaczy przetłumacz sobie na google.pl.

TŁUMOKU. 100 % twoich propozycji jest nienormalnych, a wykonalnych, bezsensownych etc. To jest tibia 7.6!!!! SKMIN TO! A przede wszystkim OTS; tu ma być wszystko łatwe i szybkie co ty chcesz zrobić z tego ots'a, który od wielu lat ma spadek, bo ludzie mają mózg i wiedzą, że grając w to gówno nic nie zyskają, dlatego rezygnują i przerzucają się na bardziej 'inteligentniejsze' gry, ale przede wszystkim wolą spędzać czas ze znajomymi + praca +studia chociażby.

żeby nie było jestem na NIE.

Szallony
10-06-2013, 20:35
Po co to komu?? Pomysl moim zdaniem bezsensu ;)

Logan711
11-06-2013, 12:56
nie ma po co zmieniac cokolwiek skoro i tak na apo nikt nie gra juz prawie :-) jestem na nie :)

Duży Ludek
11-06-2013, 13:41
pomysł bez sensy, człowieku co ty tak sraczki dostajesz, że apo pada. Gwarantuje tobie nie padnie az do smierci adminów. A co do reszty, to powinni dodac resp z exp x10 lepszy niż wardy, byłoby szalenstwo na apo. Sądziłem, że zrobili tak po tym mini upie, ale jednak nie, dodali jakis syf z lootem i po co ten loot, skoro te kcc i tak nikt już nie kupuje na allegro. Niby gracze piszą, że chca nowego respa zamiast wardów, a oni dodają cos gorszego z expem niż wardy, no porażka.