PDA

View Full Version : NJU mobile.

Ryśku xD
30-05-2013, 19:57
Witam ma ktoś z tej sieci telefon ? ;p bo pierwsze słyszę o takiej sieci , czekam na opinie tutaj macie stronę główną.

http://www.njumobile.pl/?gclid=CJfGgdqzvrcCFYjC3godQi0A_w

Ero Senin
30-05-2013, 20:58
Moja matka ma kartę z tej sieci ; d można doładowywać kodem nju lub orange więc jest spoczko xD

@down
nie jest trudno się tego domyślić... x d

Daaron
30-05-2013, 22:35
Bo Nju Mobile należy do Orange :). Wszystko super, ale problem polega na tym, że jak kupisz np. Internet + SMS zapomnij o tym, żeby gdzieś dzwonić itp.
Opłata np. 29zł obowiązuje na nielimitowane rozmowy, ale nie możemy już wykorzystać tych 29zł na np. SMS czy Internet. Ogólnie za 57zł można mieć wszystko co się chwali bo to całkiem tanio biorąc pod uwagę ludzi, którzy płacą 200zł abonamentu.

!Lion!
31-05-2013, 15:29
Jest to telefonia, która oferuje same abonamenty/oferty na kartę z tego co mi bro mówił bo pracuje dla nich. Także raczej nikt tel nie będzie miał xD

KaZeK
31-05-2013, 19:38
Jest to telefonia, która oferuje same abonamenty/oferty na kartę z tego co mi bro mówił bo pracuje dla nich. Także raczej nikt tel nie będzie miał xD

Będzie można brać telefony, po jakimś czasie.. Tak samo jak z RedBull Mobile, Heyah itp.

!Lion!
01-06-2013, 00:47
Będzie można brać telefony, po jakimś czasie.. Tak samo jak z RedBull Mobile, Heyah itp.

Nie wiem, mój brat jedyne co robi to odpisuje na Chacie ludziom, który wyświetla się na stronie xD

roman-17
04-06-2013, 22:48
ja pracuje w Orange, niestety... W tym cholerstwie są same postpaid'y i prepaid'y bez możliwości zakupu aparatu telefonicznego. Aby było ciekawie nie było i nie ma na razie nawet pomysłów by to wprowadzić. Poza tym warto wiedzieć, że aktywacja kosztuje 200zł (jeśli ktoś nie weźmie faktury elektronicznej a nawet jak weźmie i później zrezygnuje to i tak będzie musiał wyrzygać te 2 stówki). W regulaminie jest jeszcze parę takich punktów, które dla nieuważnego klienta mogą się skończyć "ciekawymi" konsekwencjami (co i jak nie powiem bo nie jestem odpowiedzialny za ten projekt).
Jeśli chodzi o moje zdanie na temat tego wirtualnego operatora to na pewno nie skorzystam z tej oferty. Obecnie mam MIX'a w plusie, który się kończy oraz abo w "te mobile" (oferta dla firm).Mixa chce zmienić na abo ale plus ma tak świetne warunki, że szkoda gadać mimo, że jestem ich klientem kupę lat. Za to T-mobile ma zasięg tak świetny, że tylko play może w tej kwestii z nimi konkurować a i ofertę niewiele lepszą od plusa... Z bólem serca będę musiał przenieść nr do orange bo puki co w kategorii cenowej jaka mnie interesuje nie ma konkurencji: umowa na 24mieś z czego 6 na kwotę 0zł a pozostałe 18 na 69,9zł. minut 630 do wszystkich, darmowe w sieci, 1gb neta z opcją lejka, aktywacja za 10 a nie za 50 (niech żyje plus!) no i w miarę rozsądna cena za tel, który mnie interesuje (bez żadnych promocji, o 130zł taniej niż w plusie i 41zł mniej niż w te mobile).
Ponoć plus w połowie miesiąca ma coś nowego wypuścić na rynek jeśli chodzi o oferty dla stałych klientów więc poczekam sobie na spokojnie bo jeszcze ze 3 doładowania mi zostały.

no dobra, sorki za to rozpisanie się i to w dodatku nie koniecznie na temat :) no ale czasem tak mam, że muszę się uzewnętrznić ^^

pozdrówki ;)