Zaloguj się

View Full Version : APO - Serwer Ventrilo

Rinson
31-05-2013, 21:38
Serdecznie zapraszamy graczy naszego serwera do korzystania z programu głosowego Vetrilo.
Aby korzystać z usługi należy pobrać program z TEJ (http://ventrilo.com/download.php) strony. Następnie po zainstalowaniu programu uruchamiamy go, i tworzymy sobie konto wpisując nick pod jakim będziemy widoczni.
Poniżej dostępne są dane do logowania:
IP/Host: armia.toproste.pl
Port (domyślny): 3784
Zapraszamy do korzystania :)
Zespół APO

Krul Adasik
31-05-2013, 21:47
Skorzystam!!

Zapraszam oll do rozmów :D

Sorc Aka Siochacz
31-05-2013, 21:48
Fajne 10/10 :) .

Ryśku xD
31-05-2013, 21:58
No spoko spoko , ale czy to przyciągnie z powrotem ludzi na serwer to nie wiem :rolleyes: ale zawsze można wpaść pogadać ...

Week
31-05-2013, 21:59
Nie, to nie jest ten mały update, który był zapowiadany!

#Topic

"Halo...cześć...Jurek mówi...słuchajże...dobrze tu mówią o tobie...noo...siedzimy...nic sie nie dzieje...siedzimy tu....piwko pijemy...gadamy...cały czas gadamy...o niczym...ale tak sobie gadamy...ale bardzo przyjemnie jest...o, Janek siedzi pozdrawia cie...wyobrażasz to sobie?...Heniu jest...siedzi...tyż cie pozdrawia...o, Marek jest..siedzi...też cie...a nie...Marek cie nie pozdrawia...a reszta cie pozdrawia...siedzimy...nic sie nie dzieje...nuda...nuda po prostu...przerwa jaka czy co...ale bardzo przyjemnie jest...siedzimy...piwko se pijemy...no szkoda że cie nie ma...bo byś se usiadł z nami...i pogadał...a ty co?...na wsi pewnie jesteś, nie?... no...a my siedzimy...nic sie nie dzieje...nuda...słuchajże...to zrobimy tak...że jak wróce do domu to zadzwonie do ciebie...no to pogadamy...niee bo nie chce tu przeszkadzać...bo siedzimy...i...no to słuchajże...trzymaj się tam...wszyscy cie tu pozdrawiają...oprócz Marka...i na razie...trzymaj sie...nie, siedzimy...no...no...e....no.."

Jest okej!
Zapraszamy :)

Sasha Rookslayer
31-05-2013, 22:10
I tak nic tutaj się nie dzieje, wieje sandałem :D

Marcelllo
31-05-2013, 22:39
Nie, to nie jest ten mały update, który był zapowiadany!

#Topic

"Halo...cześć...Jurek mówi...słuchajże...dobrze tu mówią o tobie...noo...siedzimy...nic sie nie dzieje...siedzimy tu....piwko pijemy...gadamy...cały czas gadamy...o niczym...ale tak sobie gadamy...ale bardzo przyjemnie jest...o, Janek siedzi pozdrawia cie...wyobrażasz to sobie?...Heniu jest...siedzi...tyż cie pozdrawia...o, Marek jest..siedzi...też cie...a nie...Marek cie nie pozdrawia...a reszta cie pozdrawia...siedzimy...nic sie nie dzieje...nuda...nuda po prostu...przerwa jaka czy co...ale bardzo przyjemnie jest...siedzimy...piwko se pijemy...no szkoda że cie nie ma...bo byś se usiadł z nami...i pogadał...a ty co?...na wsi pewnie jesteś, nie?... no...a my siedzimy...nic sie nie dzieje...nuda...słuchajże...to zrobimy tak...że jak wróce do domu to zadzwonie do ciebie...no to pogadamy...niee bo nie chce tu przeszkadzać...bo siedzimy...i...no to słuchajże...trzymaj się tam...wszyscy cie tu pozdrawiają...oprócz Marka...i na razie...trzymaj sie...nie, siedzimy...no...no...e....no.."

Jest okej!
Zapraszamy :)
Tak, masz rację, nie pozdrawiam _/

I tak nic tutaj się nie dzieje, wieje sandałem :D
Ranga pod nickiem mówi sama za siebie :)

#temat - znowu próba komunikacji głosowej? :confused: Już chyba raz było i zbyt dużym optymizmem to nie napawało :P
Może by spróbować cast system pod 7.6? XD Prędzej by to sprawiało frajdę :D

Meidis
31-05-2013, 22:56
Dziękuje za stworzenie komunikacji ;) to na pewno ułatwi nam grę :> ( na pewno pogadam )

Zii Baba
31-05-2013, 23:13
Ogolnie to fajnie moze pogadam no i fajnie, ze mamy ventrillo, ale pytanie po co? Skoro tutejsi gracze boja sie wejsc i pogadac? :|
Gdzie update chlopaki?

SedaN*
01-06-2013, 01:05
spoko, wejdę jak będę miał trochę czasu pogadać z mordami z apo ;D

Demon
01-06-2013, 09:03
czas kupić tego majka, w końcu jest jakiś powód (ostatnie pół roku nie miałem, bo był mi zbędny)

Bogs
01-06-2013, 09:46
Skoro tutejsi gracze boja sie wejsc i pogadac? :|

Jak rozmowa na tym vt ma wyglądać jak na gc, to ja podziękuje, szkoda głośników/słuchawek :<

dziq76pl
01-06-2013, 11:41
Jak rozmowa na tym vt ma wyglądać jak na gc, to ja podziękuje, szkoda głośników/słuchawek :<

Jak chodzi Ci o to że te rozmowy mają wyglądać wyzywając się, wyzywać swoich rodziców, to nie martw się, jestem pewny że te 8-10 latki będą bały się wejść na VT żeby ich nie wyśmiali, bo potem by płakali

rumun
01-06-2013, 12:15

Uwierz ze jest dobrze, rekruty, dzieci ktore spinaja tylko w grze nie wbija wiec nie ma spinki;]

Kovalchuk
01-06-2013, 13:20
:O MORTIIS ciekawe czy wejdzie kiedys porozmawiac z nami ;P
Swoją drogą, dobra rzecz, można jakieś kanał dostać etc?

Rekrut
01-06-2013, 16:22
Uwierz ze jest dobrze, rekruty, dzieci ktore spinaja tylko w grze nie wbija wiec nie ma spinki;]

Po co mam gadać z jakimiś pajacami? Gadam sobie z kim mi psuje na ts3

Lepiej róbcie upa -.-

'Neroox'
01-06-2013, 18:14

Prawde mówi.

#t.
Jak naprawię majka to wbiję na pewno :D

First Akka
01-06-2013, 23:39
ludzie z apo 7.6 wiedza co to ventrilo ?

TuRoczeK
02-06-2013, 00:52
Vt to już przeszłość ...

Teraz "na modzie" jest TS3.

gwnstopro
02-06-2013, 18:52
Dla mnie bez różnicy czy to ts czy vt, dobra rzecz lecz to powinno być jak tu grało 150 osób

Calzy :D
04-06-2013, 13:26
Jaja sobie robicie? to ma graczy na server z powrotem sciagnac? po co zakladac vt dla serva ktory niknie w oczach..? nie rozumiem waszej taktyki ;l

Dominikaa
04-06-2013, 20:05
wprowadzony update- to ma przyciągnąć graczy a nie vt... Vt ma być tylko jakimś urozmaiceniem pogadaniem z osobami normalnie a nie tylko wyzywając od gimbów pod temple... a zresztą jak by wprowadzili takie vt w czasach 150+ to powodzenia bo tera bardzo często jest full i nie można wbić..

USTA USTA
08-06-2013, 16:42
Nie wiem co wam po tym vt jak to chuja warte bedzie z taka dzieciarnia jak tu gra

Vistox
10-07-2013, 14:23
Na pewno wpadne pogadać :P