Zaloguj się

View Full Version : Muzeum APO - 2006

Wszystko
01-06-2013, 17:27
Propozycja jest taka, by zebrać zapisane wszystkie rozmowy na default, bo słyszałem, że są rejestrowane. Nastepnie zrobić coś jakby muzeum apo gdzie można byłoby jako obserwator zobaczyc jak inni grali, expili. Gracze byliby jak npc, ale biegaliby różnie... te rozmowy zapisane zostałyby odtworzone, moglibyśmy obejrzeć stary serwer. ludzi obok depo/.

tylko tak jak napisałem, gracze jakich byśmy zobaczyli tak naprawde byliby to npc, ale mielibyśmy wrażenie, że oglądamy życie tibijskie.

a jeśli nie całkiem , to przynajmniej samo City... po prostu po zalozeniu postaci na rooku w temple miałbys obok zejście, po wejsciu tam lub w tp, to by mogło zachęcić do gry, a nie byłoby nudnym tutorialem.

Rekrut
01-06-2013, 17:30
No jakby się dało to jestem za tym. Hehe

Było by o ciekawe nawet

Zii Baba
01-06-2013, 17:35
PO CO TO?
Jestem na nie, kolejna zbedna propozycja z twojej strony. Jezeli bawilo by cie pojscie do tibijskiego muzeum zrob je na swoim silniku, bajo.

Avi
01-06-2013, 17:51
Jestem na tak bo w sumie nie wiem jak bylo w 2006;d

'Neroox'
01-06-2013, 18:11
Muzeum ? Ty to jeszcze zróbcie szkołę, gdzie ludzie będą uczyć się jak expic/pekowac, Sejm aby ludzie wybierali rząd i by nami rządzili, IPN aby szukać tych, którzy kiedyś byli 'złymi ludźmi'.

Beka...

Of course nie....

Sir Krystian
01-06-2013, 18:17
Muzeum ? Ty to jeszcze zróbcie szkołę, gdzie ludzie będą uczyć się jak expic/pekowac, Sejm aby ludzie wybierali rząd i by nami rządzili, IPN aby szukać tych, którzy kiedyś byli 'złymi ludźmi'.

Beka...

Of course nie....

Twój post wyraża więcej niż 1000 słów bro!
Piona!

Dodajmy jeszcze komisariat i niech pk zamykaja!
NIE

dziq76pl
01-06-2013, 18:46

Beka...

Of course nie....

To ja chciałbym być jakimś przestępcą i nielegalnie się ścigać za kasę:D

@t
Jak zwykle na Nie

gwnstopro
01-06-2013, 19:15
Jara cię to jak ktoś expił ? ja mam to w dupie gdzie kto wbijał lvl i o czym pisał z kolegami.. Nie

Zarexoholik?
01-06-2013, 22:09
A po co ktoś miałby interesować się tym co jakiś noob napisał w 2006 roku? Kolejna bezsensowna propozycja, usiądź weź krzesło.

Demon
01-06-2013, 22:15
propozycja godna uwagi i zrobienia, ale tylko i wyłącznie dla 200+ graczy, ponieważ teraz jest to zwykła strata czasu

Arcano Druid
02-06-2013, 10:56
Na ch*j komu wiedzieć kto co kiedys pisał ?!

Marek
02-06-2013, 11:20
Ja już myślałem , że na tym forum już mnie nic nie zdziwi a jednak..... ja pierdziele druga najbardziej poj....propozycja po cmentarzu tibijskim. Ja pierdziele co w dzisiejszych czasach komputery robią z ludźmi. Wspomnienia z pixeli kurde. Kiedyś podwórko brało się kij w łapę i biegało udając , że to samochód czy rower.... było się opalonym aż skóra schodziła. Dziś jak na dzielnicy widzę obecną erę komputerowców to każde dziecko blade na dwór wychodzi i zamyka oczy bo słońce ich razi.

Nic nie mam do tego jak kto spędza czas ale dajcie sobie spokój z tym serwerm...co komu da popatrzenie jak ktoś się bluzgał xxx czasu temu ? co komu da zobaczenia pixela obok depo :/ jeny .... idź może do muzeum w realu.

Kovalchuk
02-06-2013, 12:00
Wejdź sobie na stare forum apo i po problemie ;)

Ero Senin
02-06-2013, 12:35
Idiotyczne XD
oddałem głos na "nigdy."

dziq76pl
02-06-2013, 12:42
Ja już myślałem , że na tym forum już mnie nic nie zdziwi a jednak..... ja pierdziele druga najbardziej poj....propozycja po cmentarzu tibijskim. Ja pierdziele co w dzisiejszych czasach komputery robią z ludźmi. Wspomnienia z pixeli kurde. Kiedyś podwórko brało się kij w łapę i biegało udając , że to samochód czy rower.... było się opalonym aż skóra schodziła. Dziś jak na dzielnicy widzę obecną erę komputerowców to każde dziecko blade na dwór wychodzi i zamyka oczy bo słońce ich razi.

Nic nie mam do tego jak kto spędza czas ale dajcie sobie spokój z tym serwerm...co komu da popatrzenie jak ktoś się bluzgał xxx czasu temu ? co komu da zobaczenia pixela obok depo :/ jeny .... idź może do muzeum w realu.

No, ale w realu za zabicie jakiejś małpki nie dostaje się expa i to jest właśnie do kitu ;/ Tak samo jak w muzeum bym zabił jakiegoś lwa to też exp nie wejdzie, a tibia co innego, w tibii mi te jakieś 100 czy tam ile expa da i właśnie dlatego tibia jest lepsza od życia realnego!! :cool:;):p:D

Sasha Rookslayer
02-06-2013, 13:43
Od razu zrobić straż pożarną, bo jak ktoś wejdzie w ogień to zostanie poparzony. Następnie szpital, np. jak ktoś kogoś uderzy sd to many automatyczny ląduje tam.

#t
Nie, wyjdz, kk.

Sorc Aka Siochacz
02-06-2013, 17:59
Nie :( .

Duży Ludek
03-06-2013, 13:30
Daj spokój koleś!

Przecież sam możesz sobie napisac skrypty pod tibie i umieścić w nim muzeum apo, wolność jest. Rób co chcesz. Ja moge tylko napisac, to jest trywilane.

Kellet
03-06-2013, 15:25
Propozycja jest niemożliwa do zrealizowania. Do zamknięcia