View Full Version : Mini Update
Witajcie!
Na wstępie chciałbym w imieniu zespołu przeprosić, że dopiero dzisiaj następuje ta mała aktualizacja. Niestety, ale tak to w życiu bywa, że wszystkiego nie mogliśmy przewidzieć. Myślimy, że będziecie zadowoleni z tego, co przygotowaliśmy dla Was :)
Dodaliśmy kolejne, nowe misje. Można je wylosować za pomocą komendy !quest.
Zapewne pytacie co dokładnie zostało dodane? Całkowicie powiedzieć nie mogę, jednak część owej tajemnicy mogę Wam zdradzić.
Rozmawiałem ostatnio z jednym kapitanem, zajmującym się przeprawą ludzi przez morze... opowiadał mi, że miał pewny wypadek i jego towarzysze zginęli. Po wysłuchaniu długiej, może i monotonnej historii można dowiedzieć się, że wędrówki po morzu nie są wcale bezpieczne. Jeśli pomożesz mu, to na pewno nie zawiedziesz się... dostaniesz wskazówki, dzięki którym możesz zdobyć nową, specyficzną nagrodę.Takiej jeszcze na tym świecie nie było, a przyda się na pewno nie jednemu z Was, gdyż może Was uchronić przed utratą ekwipunku w ekstremalnej sytuacji.
W ostatnim czasie również doszło do kradzieży w stolicy miasta. NPC Fargum, który również zajmuje się przeprawami przez morze został okradziony. Zginął jego cenny miecz... Jeśli mu pomożesz, to na pewno dostaniesz nagrodę. Jako kapitan statku nie ma On zbyt dużych przychodów z podróży, utrzymanie statku w odpowiednim stanie również kosztuje, jednak postara się on na miarę swoich możliwości wynagrodzić Ci trud, który włożysz w odzyskanie jego jedynej broni.
Został też dodany nowy teren z potworami nie występującymi dotąd na serwerze. Zadanie jest dość długie, a potwory nie są łatwymi przeciwnikami do pokonania. Aby wykonać tą misję będziecie musieli wykazać się sprytem oraz zgraniem zespołu. Po wykonaniu misji będziecie mieli możliwość przywoływania nowego bossa oraz dostęp do nagrody. Niektóre z nagród nie były dostępne dotychczas na świecie. Myślimy, że przypadną Wam do gustu :)
Liczymy, że nie będziecie rozczarowani nowymi zadaniami. Misji w jeden dzień na pewno nie zrobicie, nie łudźcie się :) Ze względu na nagrody misje są zależne od poziomu doświadczenia.
Po wielu godzinach testów aktualizacja zostanie wprowadzona na serwer po najbliższym restarcie.
Dodatkowo poprawiliśmy kilka błędów na mapie :)
super, dziekujemy, czekamy na zakończenie pierwszej osoby z !quest
właczajcie serwa
Xayn : )
03-06-2013, 22:30
tak, dziekujemy za rooka ; )
Nowy teren jest dostępny po wykonaniu misji z !quest?
Mimo ze gram tylko na mainie i ciesze sie z upa ale co z rookiem?;]
Hmm i kto tutaj Rinson może być zadowolony? Tą aktualizacją dużo graczy nie zyskacie, niestety to jest epic fail z waszej strony. Czekam na porządnego update z udziałem wielu osób.
Sasha Rookslayer
03-06-2013, 22:33
Kolejna porażka ze strony Administracji, ale nie ma co się dziwić. Wiadomo było o tym od początku. Dziękuje Wam, że wprowadziliście Aktualizacje na Rookgard.
Marcelo, a Ty nie pomagaj Ekipie APO, bo i tak nie będziesz miał nic w zamian.
Nie gram tutaj i nie zamierzam, tylko lubię się pośmiać z rzeczy, które miały wejść dawno temu, a nadal ich nie widać.
Artis, wiem, że Marcelo ogarnia dużo rzeczy i chwała mu za to, ale nie wiem po co pomaga Ekipie APO.
Może dostanie posadę, może nie... Ale po co tyle osób z posadą? Już ile, 10 osób? Pff, chyba, że wyjebali połowę osób.
Doktor Watson
03-06-2013, 22:34
Hmm i kto tutaj Rinson może być zadowolony? Tą aktualizacją dużo graczy nie zyskacie, niestety to jest epic fail z waszej strony. Czekam na porządnego update z udziałem wielu osób.
Co masz pod pojęciem udziału wielu osób? :confused:
Myślę, że kolejny update niebawem :D
#edit - up - nie płacz bo i tak miałeś nie grać :D Jedynie robisz z siebie pośmiewisko :) Może następny będzie większy i z rookgardem :D
Stary, raczej tutaj można się domyślić co mam na myśli. Podejdź do tego jak prawdziwy Sherlock Holmes :)
Domcio Old
03-06-2013, 22:46
no tak, zrobili UPA a wy dalej na nich cisniecie... Jak ma ich to zmotywowac do dalszej pracy, zastanowcie sie ludzie, wszystko co admini robia to dla was to i tak porazka, nie robia nic porazka, robia UPA tez porazka.. Najpierw piszecie "Kiedy UP" "olewacie ten server" a jak juz cos zrobia to i tak wam za malo;/
@t
bardzo dobrze ze wkoncu cos sie dzieje na servie;) trzymac tak dalej :)
@Sasha
Tutaj się nie zgodzę. Jeżeli coś robi, to może i otrzyma ta rangę, ale może to wyjdzie na dobrze temu serwerowi. Byłem z nim w jednym teamie na forum o Tibii, które niestety też upadło. Ale za to jego skrypty są zajebiste, zwłaszcza te kody, które musisz dodać do źródeł Otsa, gdzie później musisz skompilować. Tak, więc Marcel jest odpowiednią osobą do działania.
Dominikaa
04-06-2013, 00:13
Update wszedł i jest dobrze, jak narazie nie miałem czasu żeby skosztować ale przy najbliższej okazji napewno to zrobie, cieszy mnie to że coś się ruszyło;) miejmy nadzieje że ludzi to zaciekawi;]
A gdzie moj ***** domek?!
Ja pierdoe 2 lata czekac na jebaneo malego UPDATE.. kilka misji swietnie gz gz.
W dupach wam sie juz pojebalo.
Kovalchuk
04-06-2013, 00:56
Te historie questowe to prawie jak u Santano ;D
Po za tym w końcu wykorzystaliście stare pomysły, na które kiedyś był konkurs, sam nawet napisałem niemal że identyczną.
Zii Baba
04-06-2013, 07:58
beka z tego co wyczytalem to chyba jakis amulet, ktory chroni nas podczac gdy mamy rs????? jak dobrze sie domyslam to odjebaliscie lipe lekka XD
Dobrze, ze dodaliscie chociaz ten mini update, ale skoro kilka dni to ponad miesiac(?) to update sie doczekamy za kilka kolejnych :|
Ryśku xD
04-06-2013, 09:03
No już nie narzekajcie , bo to zawsze coś nowego lepiej już takie coś niż nic i przynajmniej zaczęli się interesować serwerem :rolleyes:
Czekam na resztę Update :eek:
beka z tego co wyczytalem to chyba jakis amulet, ktory chroni nas podczac gdy mamy rs????? jak dobrze sie domyslam to odjebaliscie lipe lekka XD
Też tak myślę ;s To nie było najlepsze posunięcie. Odebrali nawet uroki RS'a xD
@topic
Oprócz amuletu to nie podoba mi się to, że gdy bijemy 2 potworki i jeden z nich zada ostatni cios temu drugiemu, to wtedy nie ma z niego loota... jest pusty, a pamiętam, że przed restartem mimo tego wypadał normalnie loot. Dla h lvl co dziennie rozpierdalają kilka tysięcy Wardów różnicy to nie robi, bo i tak większość z nich jak nie wszyscy loota nie zbierają. Jest to na pewno uciążliwe dla kogoś kto bije po 2-3 moby, chcąc coś wylootować, a tu mu loot wypada powiedzmy tylko z jednego... Nie ukrywam, że dla mnie też jest to uciążliwe ^^
Reszta jest ok.
@edit
Zresztą Wardy biją tylko z łapy, tak? To problem z tym lootem na Wardach i tak nie występuje. Chodzi tu o moby co biją z obszarówek, czyli... cała reszta oprócz Ward ;o
@edit2
Zauważyłem, że problem z lootem został poprawiony. Dzięki ;)
Krul Adasik
04-06-2013, 10:42
Te update jest tylko dla tych co zrobili !quest. Zarexoholik i Kimuss, a reszta? to co będzie losować podczas !quest to i tak dla nich jest nowość niezależnie co wylosują.
Proponuje zająć się czymś ważniejszym co przyciągnie graczy, gdzie każdy w pewnym sensie będzie mógł odczuć urok update a nie za pół roku kiedy to trafi na nową misję.
Chwała, że coś w ogóle się stało
PiS
Duży Ludek
04-06-2013, 10:53
No więc:
No teraz Rinson widac, że coś zaczynasz działać, że admini zaczynają ciebie wdrażać do systemu - i bardzo dobrze.A tak z ciekawości - pomagałeś pisac skrypty?
Jesli tak to szacun i o to chodzi, trzeba programowac. Ja no stop uczę się programowac. Dla mnie pisanie skypty pod tibie to trochę nuda, ale w sumie zalezy od projektu, jak ja robiłem cos pod tibie 8.6 to były podstawy ale nuuuddaaa. Ale zawsze warto się czegos nauczyć więcej.
A eraz do upa:
- dobrze, że dodaliscie nowe respy, pewnie gracze będą bić kolejne bariery lvl-4k, a może i 5k. I rozwiązaliście probelm pewnie na kilka lat :).
-co do misji - nie wiem, nie gram i nie będę- nie chce mi się.
A co do rooka, to main przyćmił nude rooka.
Mam nadzieje, że to początek kariery: RINSONA.
Doktor Watson
04-06-2013, 11:18
Dobrze, ze dodaliscie chociaz ten mini update, ale skoro kilka dni to ponad miesiac(?) to update sie doczekamy za kilka kolejnych :|
Poczekaj na to aż ktoś odbierze nagrodę a nie wymyślasz i stresujesz innych :D
Też tak myślę ;s To nie było najlepsze posunięcie. Odebrali nawet uroki RS'a xD
Pierwszy zestresowany :/
@topic
Oprócz amuletu to nie podoba mi się to, że gdy bijemy 2 potworki i jeden z nich zada ostatni cios temu drugiemu, to wtedy nie ma z niego loota... jest pusty, a pamiętam, że przed restartem mimo tego wypadał normalnie loot. Dla h lvl co dziennie rozpierdalają kilka tysięcy Wardów różnicy to nie robi, bo i tak większość z nich jak nie wszyscy loota nie zbierają. Jest to na pewno uciążliwe dla kogoś kto bije po 2-3 moby, chcąc coś wylootować, a tu mu loot wypada powiedzmy tylko z jednego... Nie ukrywam, że dla mnie też jest to uciążliwe ^^
Reszta jest ok.
@edit
Zresztą Wardy biją tylko z łapy, tak? To problem z tym lootem na Wardach i tak nie występuje. Chodzi tu o moby co biją z obszarówek, czyli... cała reszta oprócz Ward ;oMożliwe, że gdzieś się wkradł drobny błąd, zostanie poprawiony jak najszybciej :)
Te update jest tylko dla tych co zrobili !quest. Zarexoholik i Kimuss, a reszta? to co będzie losować podczas !quest to i tak dla nich jest nowość niezależnie co wylosują.
Proponuje zająć się czymś ważniejszym co przyciągnie graczy, gdzie każdy w pewnym sensie będzie mógł odczuć urok update a nie za pół roku kiedy to trafi na nową misję.
Chwała, że coś w ogóle się stało
PiSWylosować możesz zawsze, jedna misja jest pokroju niskopoziomowego więc prawie każdy może ją wylosować :) Jakbyś robił misje z !quest to pewnie byłbyś zadowolony... :D
#topic - miejmy nadzieję, że kolejne misje niebawem :P
Kovalchuk
04-06-2013, 11:18
Chciałbym się dowiedzieć, jeśli oczywiście jest taka możliwość.
Wielu graczy nurtuje pytanie, czy Santano jeszcze powróci, czy odszedł na stałe, kiedyś pisaliście, że musi się uczyć bo ma jakieś zaliczenia (nie pamiętam konkretnie jakie) jednak chciałbym się dowiedzieć, bo w mojej opinii (jak i pewnie wielu) to najlepszy GM, a o tworzeniu questów i fabuły to już nie mówię.
Proszę serdecznie o odpowiedź,
Pozdrawiam.
Doktor Watson
04-06-2013, 11:29
Chciałbym się dowiedzieć, jeśli oczywiście jest taka możliwość.
Wielu graczy nurtuje pytanie, czy Santano jeszcze powróci, czy odszedł na stałe, kiedyś pisaliście, że musi się uczyć bo ma jakieś zaliczenia (nie pamiętam konkretnie jakie) jednak chciałbym się dowiedzieć, bo w mojej opinii (jak i pewnie wielu) to najlepszy GM, a o tworzeniu questów i fabuły to już nie mówię.
Proszę serdecznie o odpowiedź,
Pozdrawiam.
Nie wiem czy jestem upoważniony ale powiem: Santano powiedział, że wróci, ale coś nie widać jego powrotu ;)
Normalka, robią upka to wszyscy obsrani że jest źle.
#t
Pełen podziw dla Was że macie jeszcze chęci i nadzieje na lepsze jutro.
Takiej jeszcze na tym świecie nie było, a przyda się na pewno nie jednemu z Was, gdyż może Was uchronić przed utratą ekwipunku w ekstremalnej sytuacji.
ehhh... wg. mnie zbędne z wiadomych powodów (na ank nie jest ciężko pobiec i zapłacić 10kcc ;f)
fajnie, że chociaż tyle powstało, ale osobiście i jak połowa APO wolałbym questy typu kiedyś (zabij - idź - weź) niż takie o, które wykona 5 osób z całego APO
Sorc Aka Siochacz
04-06-2013, 14:54
Pff ;/
Nic ciekawego , dziękujemy za chęć dodania 10% pracy :)
a chu&a przepraszacie bo pacc się skończył ludzią chcecie po prostu by kupili nie róbcie idiotów z ludzi tęp((i bo aż żal się robi hahaha
kolejny upek pewnie za kolejne 40 dni po premium
a na rooku nic nie dajecie bo gra mniej osób pewnie ahahha
a chu&a przepraszacie bo pacc się skończył ludzią chcecie po prostu by kupili nie róbcie idiotów z ludzi tęp((i bo aż żal się robi hahaha
Nie, nie dodaliśmy update teraz, bo skończył się pacc!*
* - nie wszyscy aktywowali pacc w ten sam dzień, że wiesz komu się kiedy kończy, to że Tobie się skończył, nie oznacza, że innym też :(
kolejny upek pewnie za kolejne 40 dni po premium
Wiesz tyle, co nic.
a na rooku nic nie dajecie bo gra mniej osób pewnie ahahha
Yhm, tak jak pisał Rinson. Po co dodawać nieskończonego update na rooku, skoro nic on nie wniesie do gry?
Lepiej dokończyć go i dopiero wprowadzić :)
#Topic
Ogólnie jestem ciekaw kto jako pierwszy wykona misje.
Update oczywiście udany :D
Vernereq
04-06-2013, 16:21
boze skonczcie plakac o ten rook i tak macie szczescie ze jest tam tyle rzeczy, rook to tylko wyspa dla poczatkujacych, 15 lvl i elo a nie wy jeszcze placzecie
#topic
bardzo fajny update pozdrawiam
Dominikaa
04-06-2013, 20:19
przed chwilą specjalnie poszedłem na exe i normalnie leci lot...
hunterkula
04-06-2013, 21:15
Nowy teren jest dostępny po wykonaniu misji z !quest?
podbijam
:-) :-) :-). :-) :-)
W sprawie terenu, o którym wspominałem - dostęp do niego uzyskuje się już w trakcie jednej z misji. Po zakończeniu misji, dostęp pozostaje :)
Kovalchuk
06-06-2013, 19:24
Dowiemy się, co z Santano ? ;>
Duży Ludek
06-06-2013, 21:08
#up
Są przeciez inni, np. cały ten Rinson, który jak widac stara się żeby serw stał. Więc po jakiego grzeba santano, przecież nikt nie będzie pisał całe życie skrypty pod tibie 7.6
Wieczne niezadowolenie, w sumie sami tak działacie, że następny up może już nigdy nie zostać wprowadzony, a to bedzie katastrofa co po niektórym ;).
Doktor Watson
06-06-2013, 22:17
Dowiemy się, co z Santano ? ;>
Spójrz kilka postów wyżej, już było to wyjaśniane...
#up
Są przeciez inni, np. cały ten Rinson, który jak widac stara się żeby serw stał. Więc po jakiego grzeba santano, przecież nikt nie będzie pisał całe życie skrypty pod tibie 7.6
Wieczne niezadowolenie, w sumie sami tak działacie, że następny up może już nigdy nie zostać wprowadzony, a to bedzie katastrofa co po niektórym ;).
Spokojnie, czy Wy musicie szukać dziury w całym? Na kolejny update musimy nieco poczekać, może nie tak długo jak ostatnio ale niestety trzeba :P Nic samoistnie nie powstaje (prócz bałaganu w moim pokoju) :cool:
dziq76pl
06-06-2013, 22:19
Jest po upie i gra dalej tyle samo osób ile wcześniej, ludzie jednak myślą racjonalnie? Oby... :D Rekrut jest zawiedziony, że po upie nie ma jego "150 osób" :D:o
Dominikaa
06-06-2013, 23:26
Gdyby wszyscy ludzie brali się do pomocy zamiast do hejtowania i marudzenia to by było inaczej... po co komentują to ludzie którzy tu nie grają? chcecie pełnić rolę jakiś proroków/nawracaczy? skończyłeś z tym? ok więc zamknij już ten etap życia i przestań zaśmiecać internet swoimi tekstami... jeśli udajesz takiego mądrego to po co dyskutujesz tu jeśli twierdzisz że są tu same dzieciaki lub idioci którzy tylko tą gre widzą w życiu? zajmij się swoim życiem chyba że chcesz pokazać że polega ono na gadaniu głupot i marudzeniu...
Mini Update całkiem udany. Dodane trzy misje są bardzo dobrze zrobione z ciekawymi historiami i świetnymi nagrodami :) Niestety jedna wymaga czteroosobowej drużyny do jej wykonania - pozostaje mi tylko czekać.
PS. Zachęcam do wykonywania misji :)
Doktor Watson
07-06-2013, 16:00
Jest po upie i gra dalej tyle samo osób ile wcześniej, ludzie jednak myślą racjonalnie? Oby... :D Rekrut jest zawiedziony, że po upie nie ma jego "150 osób" :D:o
Bo update jest "mini" więc i liczba osób zwiększyła się "mini" :)
Przy normalnym update liczba ta powinna się zwiększyć :P
Bo update jest "mini" więc i liczba osób zwiększyła się "mini" :)
Przy normalnym update liczba ta powinna się zwiększyć :P
Nie okłamuj siebie samego ;) dobrze wiesz jak jest.
#topyk
Okej, wszedł update, wbiłem na chwile jest OK. Mini update, to i mini +
USTA USTA
08-06-2013, 16:44
mini to mini XD czego wy sie spodziewaliscie? :O
O ile nadejdzie ten niby w chuj wyjebany prawidziwy update, nie ten szit dla picu mozna pograc
Zarexoholik?
09-06-2013, 22:17
Myślę, że wprowadzanie takich mobów to tylko somobój z waszej strony, serio. Kolejne moby, które bije się jak balle, czy wardy - śmieszne masówki.
Byłeś i stwierdzasz czy sobie od tak to gadasz? :D To, że są to tzw. big respy to nie oznacza, że bijesz tych potworów na masę - jest ich wiele na tym respie ale biegasz i bierzesz po kilka uważając aby nie wziąć ich zbyt dużo :>
Do tego exp nie jest aż taki super jak na wardach czy bally ;) Stwierdzam więc, że nie byłeś lub nie zabiłeś ich zbyt wielu :(
Ale słowa krytyki zawsze wporzo ;d (jak zawsze źle)
Nie byłem i zapewne nie będę. Widziałem na screenach ile tego można na siebie zlurować. Nie oszukujmy się, ale to kolejna masówka. Normalne moby powinno się bić po 1-2 max, a nie po 10. Exp nie jest super? Czyli nadal wardy to jedyne opłacalne moby, beka. Jeszcze coś dodasz? :)
Doktor Watson
09-06-2013, 22:22
Myślę, że wprowadzanie takich mobów to tylko somobój z waszej strony, serio. Kolejne moby, które bije się jak balle, czy wardy - śmieszne masówki.
Byłeś i stwierdzasz czy sobie od tak to gadasz? :D To, że są to tzw. big respy to nie oznacza, że bijesz tych potworów na masę - jest ich wiele na tym respie ale biegasz i bierzesz po kilka uważając aby nie wziąć ich zbyt dużo :>
Do tego exp nie jest aż taki super jak na wardach czy bally ;) Stwierdzam więc, że nie byłeś lub nie zabiłeś ich zbyt wielu :(
Ale słowa krytyki zawsze wporzo ;d (jak zawsze źle)
Też jeszcze nie byłem i nwm kiedy będę ale z tego co sie tam wypowiadają to kolejne moby do k cc , jak by elfy mało dawały ;(
Na co komu więcej k cc na servie co gra 50 osób z czego tylko 2k + mogą sie nachapać :confused:
zobaczymy co bedzie po up ale jeśli to idzie w takim kierunku to liczby graczy to nie zwiększy a chyba o to miało chodzić ;/
Nie jestem pewien czy potrzebne sa i były moby z większym expem czy lootem niż sa teraz wystarczyło powiększyć ich ilość
bo jak i przesadny exp tak i loot nie jest potrzebny bo co zmieni fakt ze top bedzie mialo lvl 4~ , lepiej niech pomysla by bylo coraz wiecej nowych i zeby oni szybciej nawbijali lvle .
Dodawanie potworów pod exp tylko dlatego ze top nie maja juz po 10 lvli dziennie mija sie z celem :eek:
Doktor Watson
10-06-2013, 11:31
Też jeszcze nie byłem i nwm kiedy będę ale z tego co sie tam wypowiadają to kolejne moby do k cc , jak by elfy mało dawały ;(
Na co komu więcej k cc na servie co gra 50 osób z czego tylko 2k + mogą sie nachapać :confused:
zobaczymy co bedzie po up ale jeśli to idzie w takim kierunku to liczby graczy to nie zwiększy a chyba o to miało chodzić ;/
Nie jestem pewien czy potrzebne sa i były moby z większym expem czy lootem niż sa teraz wystarczyło powiększyć ich ilość
bo jak i przesadny exp tak i loot nie jest potrzebny bo co zmieni fakt ze top bedzie mialo lvl 4~ , lepiej niech pomysla by bylo coraz wiecej nowych i zeby oni szybciej nawbijali lvle .
Dodawanie potworów pod exp tylko dlatego ze top nie maja juz po 10 lvli dziennie mija sie z celem :eek:
Uwierz, ale expi się wolniej niż na wardach i zarabia się mniej niż na elfach. Jest to coś po środku, ale widzę, że siejesz plotki jak nie wiem. Może chociaż byś zobaczył na ss'y ludzi którzy mają do nich dostęp, popytał jak się expi itp a nie tylko nabijasz posty.
Co do potrzeby nowych mobów - gracze sami się dopominali NOWYCH potworów bo Wardy itp są już nudne. Dlatego też są NOWE potwory.
Ale widzę, że jesteś tu nowy więc jedynie wyjaśniam - warto sobie poczytać forum (zwłaszcza Propozycje i Opinie & Krytyka).
Przykładowy loot:
http://i44.tinypic.com/2s6vu39.jpg
Spójrz na czas i na plecak (zlicz sobie ile kcc) i porównaj z innymi potworami.
#edit - Zarex - można na siebie zlurować ale uwierz, że sekundę (no max 2-3 sekundy) później ten kto zlurował już leży z napisem "You are dead".
Ms/ed może sobie expić po 2-3, ek oczywiście jest tankiem to 4-6 sztuk na klatę.http://i42.tinypic.com/2v8mhde.jpg
Przyjrzyj się ile już ma hp :o (i one między sobą się zbytnio nie biją więc niestety, ale on musiałby je bić a na pewno nie nadążył się uhać) :D
hunterkula
10-06-2013, 14:59
Macie tu loota z nowych mobkow:
http://imageshack.us/a/img689/4319/loot2b.png
Fajny mini up :)
# up
W którym miejscu napisałem ze daja wiecej k cc niz elfy :confused:
Dobrze że nie expi sie na nich o wiele lepiej niż na wardach bo nie są potrzebne na servie 4 k lvl ~ tylko nowi gracze ... Myślisz że ile osób te moby zachęcą do expienia na servie z max 50 osób z czego połowa na noob charach .
Czytałem propozycje ale chyba maja swój rozum ???? Woleli powiększyć aktualny resp wardów bo i tak to dalej jedyne potworki do expa ;]
Owszem fajnie było by 3 k lvl bić dalej na jakiś nowych mobach po 10 lvl dziennie i dodawac ss'y na forum ale po co ?
To moje osobiste zdanie wiadome ze ludzie typu Dark monster powiedza ze to kpina bo on tylko expi , ale sa tez potrzebni ludzie chodz by do pvp .
Doktor Watson
10-06-2013, 15:57
# up
W którym miejscu napisałem ze daja wiecej k cc niz elfy :confused:
" Też jeszcze nie byłem i nwm kiedy będę ale z tego co sie tam wypowiadają to kolejne moby do k cc , jak by elfy mało dawały ;( " Sorry, ale taki 400 lvl dostanie te 1,5kcc z taska za 500 kingów więc dlaczego 2k+ lvl nie może mieć tych 5-6kcc/h? Widzę, że jedynie żal Ci dupę ściska, że nie grałeś kiedyś. Ja rozumiem, że low lvl też potrzebują update, ale zauważ, że wysokie poziomy też muszą gdzieś expić...
Dobrze że nie expi sie na nich o wiele lepiej niż na wardach bo nie są potrzebne na servie 4 k lvl ~ tylko nowi gracze ... Myślisz że ile osób te moby zachęcą do expienia na servie z max 50 osób z czego połowa na noob charach .
Tak, masz rację, niech wbija 3k i kończy grę bo nic dalej nie ma do roboty... Nowi gracze a i owszem są potrzebni ale jak sam podkreślasz NOWI gracze nie znają obecnych terenów i mają ich aż tyle, że niemal można grać robiąc tylko misje i questy i zajmie im to dość dużo czasu.
Czytałem propozycje ale chyba maja swój rozum ???? Woleli powiększyć aktualny resp wardów bo i tak to dalej jedyne potworki do expa ;]
Ale po co powiększać resp wardów skoro jest ich wystarczająco dla tych 50 osób z czego jak sam powiedziałeś połowa siedzi na noob charach?
Owszem fajnie było by 3 k lvl bić dalej na jakiś nowych mobach po 10 lvl dziennie i dodawac ss'y na forum ale po co ?
Po to żeby ktoś się nie nudził. Zrozum, że expienie od 1.5k do 4k na wardach to już lekka przesada i trzeba zrobić jakąś odmianę. To tak samo jakbym Ci kazał wbić 3k lvl na demonach, zrobisz to? Bo po co Ci nowe potworki skoro masz demony?
To moje osobiste zdanie wiadome ze ludzie typu Dark monster powiedza ze to kpina bo on tylko expi , ale sa tez potrzebni ludzie chodz by do pvp .
No to nikt mu nie każe siedzieć 24/7 na respie. Sorry, ale jak mu się znudzi expienie to i gra więc i w PvP nie będziesz miał nikogo.
Myślę, że następny update przyniesie więcej zabawy dla wszystkich poziomów...
Dominikaa
10-06-2013, 20:46
Bałt poprostu nie rozumie... kupił postać i nie bawi się w misje itd.. jak Adasik nic nie robią oprócz uganiania się jak zwierzęta za mięsem pod dp... więc dla nich to bezsensu bo nigdy nie spędzili dość wystarczającego czasu na biciu jedych i tych samych potworów...
A co do Upa: nie zdążyłem wykonać misji ale widocznie warto, spróbuje na początku lipca o ile wolny czas pozwoli..
Krul Adasik
10-06-2013, 21:31
Bałt poprostu nie rozumie... kupił postać i nie bawi się w misje itd.. jak Adasik nic nie robią oprócz uganiania się jak zwierzęta za mięsem pod dp... więc dla nich to bezsensu bo nigdy nie spędzili dość wystarczającego czasu na biciu jedych i tych samych potworów...
A co do Upa: nie zdążyłem wykonać misji ale widocznie warto, spróbuje na początku lipca o ile wolny czas pozwoli..
Jedni expia, skilluja, wchodzą tylko popisać a inni wbijaja tylko na pvp. Niestety nie kreci mnie expienie na pustym serwerze, wybacz.
#t
Spróbuje nadgonić misje, żeby mieć dostep do respa :)
Zaczniesz w lipcu bo "Gimbaza" ma wakacje ? ^.^
Dwa pytania ;]
1 . Ty chara wyexpiłes prawda ? :confused:
2. pokazać <gdzieś flac napewno ma > filmik z wymiany barta :cool:
Dominikaa
11-06-2013, 16:46
Leje na twoje wymiany poprostu chce ci uświadomić jak to jest gdy ktoś gada wielkie gó... wie...
Stary twój płacz o to że <mały lvl , słabe eq > czy inne mnie nie obchodzi jestes " minusem" i tyle . Nie ważne czy ktos chara kupił ,wymienił czy wyexpił ważne jak nim gra i jakim jest kolesiem :eek:
Masz słabe argumenty wiec przestań pisać posty w tym temacie bo to nie miejsce do tego chcesz coś pokazać to udowodnij w grze jaki jestes kozak ;]
Bo tu jak na razie to słabo . Koniec tematu
kurde upka zawsze zapowiadacie 3 lata !
na fb nowa wyspa rook została dodana " 2 listopada " nie chce mi się wierzyć w szczególności, że aż tak długo wam to zajmuje kiedyś wam to zajmowało o wiele krócej ?
a ludzie jak nie grali tak nie grają teraz no do 50 się zwiększyło bo lipna pogoda a upek nikt nie pomógł ahahha ;D
WIDOCZNIE NIC CIEKAWEGO CO MA KUSIĆ DO GRY BO NIC SIĘ NIE DZIEJE ZNÓW ZROBICIE UPA I ODPOCZYNEK 3 MIECHY I NASTĘPNY a tak to jakimiś maratonkami sie zajmiecie no wiem 7,6 już stary więc możecie odtworzyć nowy serwer z najnowszej tibi bądź tak jak dawałem propozycję utworzenie swojego silnika i nie jest to nielegalne bo jakoś wiele serverów tak ma i się trzyma zajebiście ? Gra bo ciulu osób !
Duży Ludek
11-06-2013, 22:01
ZAREXOHOLIK:
Nie byłem i zapewne nie będę. Widziałem na screenach ile tego można na siebie zlurować. Nie oszukujmy się, ale to kolejna masówka. Normalne moby powinno się bić po 1-2 max, a nie po 10. Exp nie jest super? Czyli nadal wardy to jedyne opłacalne moby, beka. Jeszcze coś dodasz?
Niby tyle lat grasz na apo, a widac nie wiesz/wiedziałeś po co?
No chyba własnie o to chodzi, żeby szybko expić-pospolita masówka, szybko się bogacić. Gwarantuje tobie, żeby otsy były takie jak tibia rl, to nikt by nie grał na taich syfach. Co ty chciałbyś, żeby po zabaicu 1 potwora lvl był, jak na mazurku. To po prostu graj tam i wbijaj jakieś tam mlnowe lvl, jakies dziwactwo.
Są hotkeje, uhy więc sens ma tylko i wyłacznie wprowadzać respy typu wardy i sie nie ma co dziwić.
Osobiscie myślałem, że wprowadzili cos lepszego z expem niż wardy no jakieś x5, zeby gracze mieli szanse przebijac kolejne bariery lvl(4k,5k), ale widać, że jednak nie ma i coś wygląda, że nie będzie. To jest błąd ze strony adminów, że tego nie robia, bo tylko to mogłoby ogromną rzesze graczy przyciągnąć na nowo, w celach bicia kolejnych jakże wysokich lvl. Niby mozna zrozumieć, bo musieliby wtedy na nowo dodawac jakieś questy na kolejne bariery dla 4k i 5k, bo minos i creatory byłyby brane solo. Ale przynajmniej serw by żył, a tak widac, że nie ma nawet iskry nadziei, że cos się zmieni.
Santano jest i robił upka.. Po o ten post wgl?...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.