PDA

View Full Version : Jedna misja z !quest

Ziomeros
04-06-2013, 20:37
Witam, otóż dzisiaj wybrałem sobie taką misję:

17:59 Musisz pokazac, ze potrafisz wzmacniac siebie, bedac jednoczesnie bardzo opanowanym! Twoim zadaniem bedzie zdobycie trzech poziomow doswiadczenia, a nastepnie zabicie owcy! Nie probuj zabic tego stworzenia zbyt wczesnie!

Tak więc awansowałem z 306 do 307, po czym zginąłem i miałem 305 poziom, wiec wbiłem do tego 307 (czyli ogólnie zdobyłem 3 poziomy), zabiłem owce i mi wyskoczył komunikat:

20:32 Zabiles owce zbyt wczesnie! Musisz zdobyc kolejne trzy poziomy, aby wykonac zadanie!

WTF? W treści misji było napisane przecież, że będę musiał zdobyć trzy poziomy doświadczenia - zdobyłem je, jednak, jak widać, system tego nie policzył.

Vernereq
04-06-2013, 20:42
bo skrypt pewnie zrobiony jest tak ze musisz wbic 3 lvle od tego w ktorym zaczales questa pozdrawiam

rumun
04-06-2013, 20:45
Lvl'e musza byc wbite od tego poziomu na ktorym wziales misje, jak wziales ja na 306 musisz wbic 309

Ziomeros
04-06-2013, 20:58
Domyśliłem się, że trzeba 3 poziomy od tego, od którego wzięło się zadanie, ale treść tego zadania tego nie określa, dlatego biorę to za błąd.

Doktor Watson
04-06-2013, 22:19
Domyśliłem się, że trzeba 3 poziomy od tego, od którego wzięło się zadanie, ale treść tego zadania tego nie określa, dlatego biorę to za błąd.

17:59 Musisz pokazac, ze potrafisz wzmacniac siebie, bedac jednoczesnie bardzo opanowanym! Twoim zadaniem bedzie zdobycie trzech poziomow doswiadczenia, a nastepnie zabicie owcy! Nie probuj zabic tego stworzenia zbyt wczesnie! Jak strzeliłeś wyjebkę to się nie wzmocniłeś tylko osłabiłeś :) Więc błędnie interpretujesz treść zadania. :D