View Full Version : Solar/Bia?as - Stage Diving
ktoś zamówił preorder tej płyty? ja się właśnie zabieram za słuchanie i jak na razie przekozak!
Dexterro
14-06-2013, 14:24
płytka serio na ogromnym poziomie, różnorodne, ciekawe bity od dobrych producentów i najlepsze zwrotki. solar&białas zawsze na propsie !
płyta narazie 10/10
nieno, pare kozaczków jest, ale spodziewałem się czegoś innego po tej płycie
u mnie lekkie jaranko jest (:
# zmieniam zdanie, jest mega
"Widzicie co rzeście narobili *****?
Przez Was rap to tylko dodatek do ubrań" !
Tumanbuga
15-06-2013, 18:58
Jarram się! To co BŁS robi na bitach to jest poezja, bity są kozackie, fajne motywy, tak w skrócie. Prędko nie zejdzie z głośników.
odsłuch na prostoTV:
http://www.youtube.com/watch?v=XUe3dEt6saQ&list=PLnii3S9g_eHLvajgvj6eVX_AN7WA8--Fo
Zarexoholik?
21-06-2013, 17:03
Kilka kawałków jest całkiem spoko, ale jak dla mnie bez rewelacji. Wolałem dawne wcielenie Białasa.
Ryśku xD
21-06-2013, 19:44
Przesłuchałem całą płytkę , nawet dobre są kawałki lecz dla mnie ta płyta to nic szczególnego ... :rolleyes:
Mikiel SZN
21-06-2013, 20:51
no i co z tego jak laik zjadł ich w jedną minutę
Nie przesłuchałem całej płyty, bo nie miałem czasu, wypowiem się w innej kwestii nie odbiegając od tematu. Strasznie dużo błędów w promocji tej płyty, nie powinno to tak wyglądać, bo to, że zrobili to na legalu nie zmieniło dosłownie niczego, odbiór nadal ten sam, ja osobiście jakbym miał taką wtope przy promocji albumu w tak dużej wytwórni to bym sie załamał, powinien być już dawno klip przed płytą, mija tydzień od premiery a klipu nadal nie ma, a pierwszy klip będzie z archiwalnych ujęć (to jest beka) kawałek pt. 'upaść, wstać' to kawałek na milion odtworzeń a puścili mp3
Dexterro
22-06-2013, 11:21
podobno peerzet ma grać w teledysku do więźniowie lat 90
jebać laika
Nie przesłuchałem całej płyty, bo nie miałem czasu, wypowiem się w innej kwestii nie odbiegając od tematu. Strasznie dużo błędów w promocji tej płyty, nie powinno to tak wyglądać, bo to, że zrobili to na legalu nie zmieniło dosłownie niczego, odbiór nadal ten sam, ja osobiście jakbym miał taką wtope przy promocji albumu w tak dużej wytwórni to bym sie załamał, powinien być już dawno klip przed płytą, mija tydzień od premiery a klipu nadal nie ma, a pierwszy klip będzie z archiwalnych ujęć (to jest beka) kawałek pt. 'upaść, wstać' to kawałek na milion odtworzeń a puścili mp3
przecież padł im dysk z ujęciami do klipu, a backupa nie robili także ocb?
mocna pozycja, ale już mi sie znudziło XD
edit: promocja była zepsuta tymi zaczepkami, o!
Ja tam sie jaram, Bialasem to juz jakis czas, wiec czekalem na plytke. Spodziewalem sie troche lepszego rozpierdolu ale i tak nie jest zle, pewnie jeszcze jakis czas bede ja sluchal :D
przecież padł im dysk z ujęciami do klipu, a backupa nie robili także ocb?
mocna pozycja, ale już mi sie znudziło XD
edit: promocja była zepsuta tymi zaczepkami, o!
też strasznie nie podobały mi się te sceny z rzekomymi dissami wrzuconymi nie przez nich, ale płytką się jaram i u mnie ciągle na słuchawkach od tygodnia!
Jak nie trawię Solara to tak na jego miejscu nawet bym nie odpowiadał na ten diss Laika.
http://www.youtube.com/watch?v=PkxMbcae3S8&feature=youtu.be
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.