View Full Version : Polska nieudolno?? policji.
'Neroox'
16-06-2013, 13:25
Jak dla mnie to jest śmieszne. Dlatego w tym dziale :D
jdg8Sp1HUKM
Jestem tylko ciekaw ile ziomeq wyrwał mandatów. :D
Właśnie też przed chwilą oglądałem. A wczoraj akurat dostałem mandat za spożywanie i podczas oglądania filmiku tak żal dupę ściskał, że też nie spierdalałem XD ZAJEBISTE.
Orson_Pall
16-06-2013, 16:02
ale wy rozumiecie ze Ci policjanci go nie gonia, bo zdaja sobie sprawe, ze to nie przestepstwo pic piwo? Jak go zlapali to juz musze mu mandat wypisac, bo taka maja prace, a jak spierdoli to moga klasc na to laske.
Azbestowy Człowiek
16-06-2013, 20:10
ale wy rozumiecie ze Ci policjanci go nie gonia, bo zdaja sobie sprawe, ze to nie przestepstwo pic piwo? Jak go zlapali to juz musze mu mandat wypisac, bo taka maja prace, a jak spierdoli to moga klasc na to laske.
upokorzenie to upokorzenie
w nienawiści do straży miejskiej tak zostałem wychowany
beka, polecam obejrzeć wszystkie filmy tego gościa, szkoda że jest ich tak mało (:
TuRoczeK
16-06-2013, 20:52
Lubiłem, lubię, będę lubić tego typa :D
to jest przecież polski Remi Gaillard XD
Dzień dobry, co to za zebranie?
Może być, dobrze umie uciekać ;D
ci policjanci chyba chcą byc policjantami ze stanów - tylko wpierdalac pączki i wyglądac jak paczek
ci policjanci chyba chcą byc policjantami ze stanów - tylko wpierdalac pączki i wyglądac jak paczek
co jak co, ale ty chyba policji w stanach nie widziałeś...
Tumanbuga
18-06-2013, 21:10
Rozkmincie, że pałkerzy to też ludzie, albo kiedyś nimi byli(jak powiedział nam kiedyś o sobie jeden strażnik miejski :D). Nie każdy będzie biegał za jakimś kolesiem, który pił browara, widać po uśmiechu tego łysego co stoi przy suce. Nie zmienia to faktu, że się uśmiałem przy oglądaniu tego filmiku. Swoją drogą ciekawe jak go złapali w tej ostatniej akcji, koleś zapierdziela jak gazela.
Azbestowy Człowiek
18-06-2013, 21:25
Rozkmincie, że pałkerzy to też ludzie
chyba nigdy nie dostałeś mandatu xD
DonieX <3
21-06-2013, 16:39
Ostatnio też o nim słyszałem, oglądnąłem dosyć sporo jego filmików, najlepiej przypadł mi chyba do gustu ten :
http://www.youtube.com/watch?v=F-CgeFsIdVE
od 0:50 w supermarkecie z telewizorem ;DD
Dostał już kilka mandatów ale i tak mu to nie przeszkadza i kręci kolejne filmiki
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.