PDA

View Full Version : Fejsbuk

ViVuSeK
17-06-2013, 19:27
Nikomu niepotrzebne pytanie ;)

W jaki sposób mogę się znaleźć na liście czatu u jednego z moich znajomych 1/2/3?

Trzeba napierdzielać 24/h? Czy wystarczy coś zrobić?

@edit
Chodzi o to, zeby np. Znajoma mnie widziala jako pierwszego/ drugiego

@edit2
Inaczej, dla przykładu na mojej liście czatu znalazła się osoba o nazwie X, jest jako pierwsza, osoba Y jest druga. W jaki sposób znalazły się na tych dwóch miejscach ( nic nie ustawiałem, nic nie zmieniałem ). Przypadek? Nie sądzę.

Meidis
17-06-2013, 21:17
Wystarczy poustawiać w danych na pierwsze drugie miejsce np 1.Ty, 2.Ktoś tam, itd

@edit
No to byś musiał wejść na jej konto?
I wtedy zmienić Cię na listę jako pierwszego?

Kacper tutaj!
19-06-2013, 01:55
Wystarczy poustawiać w danych na pierwsze drugie miejsce np 1.Ty, 2.Ktoś tam, itd

@edit
No to byś musiał wejść na jej konto?
I wtedy zmienić Cię na listę jako pierwszego?

CO TY PIERDOLISZ? NIE MA ZADNEGO USTAWIANIA LOL. Jak nie wiesz to dupa cicho synu

# prawdopodobnie to pol losowo pol z czestego pisania, wiec pisz czesto + los pokaze.: ]

Zii Baba
19-06-2013, 10:26
# prawdopodobnie to pol losowo pol z czestego pisania, wiec pisz czesto + los pokaze.: ]

Wszystko w temacie XD To zalezy od tego ile piszesz z dana osoba. Ja teraz mam tak najebane w czacie, ze nie moge sie polapac bo mi sie wszystko poprzestawialo wlasnie od tego, ze zaczalem pisac do inynch osob, ktore teraz zajely pierwsze miejsca XD

Shervolia
19-06-2013, 16:20
Pierwsze osoby z listy to te, z którymi często lub ostatnio pisałeś

Zarexoholik?
21-06-2013, 16:50
Po części macie rację. Jednak pozycja na liście czatu zależy zarówno od tego jak często piszemy z daną osobą, jak również od tego, jak często 'lubimy' posty, czy zdjęcia tej osoby.

Peps
22-06-2013, 11:45
Niekoniecznie, bo u mnie 1 pojawia się dupeczka, z którą pisałem ostatnio jakoś w maju, także to że ktoś często odwiedza twój profil też może mieć na to pewien wpływ