View Full Version : [rook] NPC ZINAB (ten od ihow)
Druid z Armi
18-06-2013, 03:41
Propozycja łatwa, szybka i przyjemna, mianowicie chodzi o to, że często się zdarza, że piszesz do niego spam "bp ih", 3 lub 4 razy powiesz i mute na kilka sekund i musisz stać jak kołek. Może da się z tym coś zrobić? Np. prywatna wiadomość do tego NPC, nie wiem, administracja coś na pewno coś wymyśli, albo gracze w komentarzach niżej.
Chciałem dodać ankietę, ale każdy kto był chociaż raz był u tego NPC zrozumie i też się bardzo "denerwuje" gdy ma tego muta.
ale w każdym razie jak dostaniesz muta możesz przelogować się?
niech będzie tak jak jest, Ty nic nie wprowadzisz i nic nie zmienisz a co do propozycji to potrzebna sonda?
#*~Capitan#*~
18-06-2013, 08:44
Propozycja łatwa, szybka i przyjemna, mianowicie chodzi o to, że często się zdarza, że piszesz do niego spam "bp ih", 3 lub 4 razy powiesz i mute na kilka sekund i musisz stać jak kołek. Może da się z tym coś zrobić? Np. prywatna wiadomość do tego NPC, nie wiem, administracja coś na pewno coś wymyśli, albo gracze w komentarzach niżej.
Chciałem dodać ankietę, ale każdy kto był chociaż raz był u tego NPC zrozumie i też się bardzo "denerwuje" gdy ma tego muta.
Moim zdaniem powinni wprowadzić opcje ilości kupowania czyli jak kupujesz plecak to możesz napisać 20 bp ih i od razu masz taka ilość w głównym plecaku ułatwiło by to grę graczom.
Sasha Rookslayer
18-06-2013, 08:57
Dla mnie jest dobrze... Już jesteście tacy leniwi, że nie możecie poczekać tej minuty, lub pisać wolniej:confused: Nie.
Sorc Aka Siochacz
18-06-2013, 09:13
Dobrze jest i niech zostanie ;)
gwnstopro
18-06-2013, 10:25
Dla mnie też to bym jakiś wielki problem jestem bez zdania można to zmienić lub nie i tak nie gram ;d
Xayn : )
18-06-2013, 12:09
jak piszesz na loot channelu to masz mute i ihów Ci nie daje, ale jak na defaulcie piszesz i masz mute to nawet jak nie widać teego że piszesz, ihy dostajesz...
#t
niech zostanie tak jak jest.
jak piszesz na loot channelu to masz mute i ihów Ci nie daje, ale jak na defaulcie piszesz i masz mute to nawet jak nie widać teego że piszesz, ihy dostajesz...
dokladnie, nie widze problemu w 2-3 minutowym mute, niech zostanie jak jest
Yyy, nawet z mute można kupować ihy, więc ocb? Dobrze jest.
p.s. brak sondy = elo?
hunterkula
18-06-2013, 19:40
Według mnie jest dobrze teraz. Jest to zbędne.
Zbędna propozycja. Wystarczy się wylogować.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.