Zaloguj się

View Full Version : Md?e nicki gejmmajstrów

Azbestowy Człowiek
20-06-2013, 01:39
Zawsze gdy dochodziła jakąś nowa osoba do ekipy to lapałem sie za głowę. Nie dlatego ze byli potencjalnym zagrożeniem dla mojego licznika warnow, o nie. Każda nowa osoba była przykładem ograniczonej swobody lub wyobraźni podczas kreowania swojego pseudonimu. I tutaj przechodzę do sedna sprawy. Czy te nicki nie mogą być nieco bardziej urozmaicone? Nie mowię tu o aż takim poziomie abstrakcji jak w moim przypadku, ale odrobina luzu byłaby bardziej przyjazna. Jak można kogoś nazwać 'Tydzień' albo 'Szufla'? Na Boga, uruchomcie zmysły! Dajcie się ponieść fantazji i użyjcie np nazw trucizn albo zwierząt (kałamarnica, osioł). Na końcu chciałbym pozdrowić kogoś ale nie wiem kogo.

Piszę o tym w tym momencie, gdyż podejrzewam, że w obliczu prób odrestaurowania serwa może do ekipy dojść ktoś nowy. Oby z dynamicznym i nowoczesnym nickiem.

Krul Adasik
20-06-2013, 12:39
Ty serio masz coś nie tak w bani, beka co ty wypisujesz. Weź wyjdź na dwór bo twoje uzależnienie ciągle się rozwija.

Bogs
20-06-2013, 12:48
Ty serio masz coś nie tak w bani, beka co ty wypisujesz. Weź wyjdź na dwór bo twoje uzależnienie ciągle się rozwija.

Widać łatwo "łykasz" prowokacje :(

@top
Też źle się z tym czuję, Azbeście.

Sasha Rookslayer
20-06-2013, 12:56
Jestem na nie. Każdy daje taki name, który mu się podoba..

Splaxor
20-06-2013, 14:22
Temat przeniesiony, więc mogę się wypowiedzieć.

Mój typ - Zaklinacz Cipek bo Psotnik Zakamarnik już jest :)

Szkoda, że nie gram na APO bo to byłby mój nowy nick.

Dominikaa
20-06-2013, 16:15
hahahaha zwała co temat hahahaha daj na luz niech mają sobie nicki nawet Marek Armata czy Zdzichu Krawężnik omg

Rekrut
20-06-2013, 16:25

Hahaha i kto to napisał!

Komu się podoba to taki sobie daje

Azbestowy Człowiek
20-06-2013, 21:40

no w bani mam to prawda
ale z tym dworem to się nie bój, bo chyba się dziś odwodniłem

Widać łatwo "łykasz" prowokacje :(

.

ale ja to na serio pisałem

hahahaha zwała co temat hahahaha daj na luz niech mają sobie nicki nawet Marek Armata czy Zdzichu Krawężnik omg

Zdenek Sloboda

Magik
21-06-2013, 03:15
Co jest z moim nick'iem nie tak?

Azbestowy Człowiek
21-06-2013, 05:50
bez duszy taki