View Full Version : Procedury ;>
Marcelllo
20-06-2013, 10:47
Może i jestem tępy ale post Magika mnie rozbroił - do tego zamknął temat i już nie ma dyskusji (nie wiadomo dlaczego, przecież to forum i każdy powinien móc wyrazić swoje zdanie).
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1077849&postcount=6
Jakoś nie wydaje mi się, żeby tak było, bo nie powinno być tu już kilku osób w ekipie. Były filmiki itp, lecz się "przeterminowały".
Beka, dzięki za ubaw :D
Azbestowy Człowiek
20-06-2013, 10:50
Wymyślili sobie wilcze bilety i tyle, po co roztrząsywać
'Neroox'
20-06-2013, 11:08
Byłem mega zdziwiony, tym że wywalili Łika. Beka!. Jeśli już ktoś tutaj naginał regulamin to na pewno nie był to Łik. W takim momencie powinni dawno wyjebać Bleyna(wszyscy wiedza za co), Magika(za to że chociażby gówno robi na tym serwie). Jedna osoba, która coś tu ogarniała, i dało się z nią w 'normalny' sposób porozmawiać to właśnie był Week.
Rozbawiło mnie to tym bardziej, że
Taka jest procedura. Traci sie wszystkie posiadane pozycje + ban na prywatna postac lub nawet na cale konto. Tyczy sie to takze uzywania niedozwolonych programow przez kogos z Ekipy.
Co poniektórzy powinni dostawać bany na IP albo za ryj za to, że nic nie robią, albo próbują pomoc swoim 'ziomkom'.
Haha no bez jaj. Tak jak Marcello powiedział. Co poniektórzy nie zasługują nawet na głupiego modka.
Sasha Rookslayer
20-06-2013, 11:14
Procedura jest dobra. Nie zmieniać jej :)
Krul Adasik
20-06-2013, 13:01
Po fest ta procedura. Gdyby ta procedura funkcjonowała to dawno Bleyn & Caav zostaliby wyebani.
Sir Krystian
20-06-2013, 13:46
Procedura dobra beka.Jednych karają drugich nie ;) Zresztą to APO nie ma co się dziwić....
Week ukarany Bleyn,Caav Bezkarni
Bez sens
Najlepsza i najnormalniejsza osobe z ekipy wywalili :x
Zapraszam do filmu z serii jego procedura nei obejmuje!
Epren w roli glownej ;)
VdQ9VrYOh3Q
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.