Zaloguj się

View Full Version : Estilon - undelete? -.-

Zii Baba
22-06-2013, 19:02
[09/01/2013 22:21] Bleyn -> Estilon was banished because of Destruktywne zachowanie.

Ostatnie logowanie: 22/06/2013 18:54:37
Ostatnie wylogowanie: 22/06/2013 18:54:25
Do chuja, postac miala delete za destruktywne, a dzisiaj jest online. Mialem kiedys te acc, sam pisalem prosbe o odbanowanie postaci, prosba rozpatrzona negatywnie + info ''postac dostala delete za destruktywne i nie ma mozliwosci odbanowania jej''. Prosze o wyjasnienie mi na jakiej podstawie postac zostala odblokowana skoro mi takiej prosby odmowiono? Pytanie glownie do osoby, ktora zbanowala postac bo z tego co mi wiadomo tylko owa osoba ma wplyw na takie decyzje.
@nizej
Takie wypowiedzi mozecie sobie gleboko wsadzic :)

[22/06/2013 19:13] Bleyn -> Estilon was banished because of Destruktywne zachowanie.

Postać ponownie została zbanowana aż do wyjaśnienia sprawy z Santano.

Przepraszam, ale Santano raczej nie ma z tym nic wspolnego. W okresie, w ktorym postac zostala zbanowana przeciez go nie bylo? Chcialbym dowiedziec sie kto zdjal bana z postaci - o ile to ty Bleyn bedzie troche do tlumaczenia.

Oczywiście Estilona zbanowałem ja za oszustwa ale to raczej Santano go odbanował...

W takim razie czekam na wypowiedz Santano.

Jeśli chodzi o drobne kradzieże - mam tutaj podejście dość liberalne, tym bardziej, że kara półrocznego bana jest moim zdaniem wystarczająca.
Tak, moze i kara polrocznego bana jest wystarczajaca, ale to nie zmienia faktu, ze skoro odmowiono jednemu graczowi odbanowania postaci nie powinno sie jej odbanowywac na prosbe drugiej osoby. W tym przypadku raczej nie jeden gracz byl w posiadaniu tego konta podczas bana na Estilonie, sam kupilem konto juz ze zbanowana postacia, a nastepnie je sprzedalem (w zwiazku z neg. rozpatrzeniem prosby o odbanowanie postaci).
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=115036

KaZeK
22-06-2013, 19:04
Wszelakie zażalenia tutaj: Skargi - Odwołania - Zgłoszenia (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49).

Bleyn
22-06-2013, 19:33
[22/06/2013 19:13] Bleyn -> Estilon was banished because of Destruktywne zachowanie.

Postać ponownie została zbanowana aż do wyjaśnienia sprawy z Santano.

Oczywiście Estilona zbanowałem ja za oszustwa ale to raczej Santano go odbanował...

Santano
22-06-2013, 20:44
Tak. Odbanowałem tę postać.
Nie potrafiłem Bleyna złapać w grze w ostatnim czasie, a to delete było bez wątpienia kontrowersyjne. Tym bardziej, że ban był przyznany w styczniu, a (tu informacja do Bleyna), na chatboxie użytkownika na stronie, nie ma żadnych informacji o szczegółowym powodzie delete'a.

Prosiłbym o przedstawienie dowodów i powodu bana.

Jeśli chodzi o drobne kradzieże - mam tutaj podejście dość liberalne, tym bardziej, że kara półrocznego bana jest moim zdaniem wystarczająca.

rumun
22-06-2013, 23:04
Skoro dajecie unban to dajcie wszystkim niezaleznie za co dostali np: Marcinos Breed pall itp

Demon
22-06-2013, 23:08
Skoro dajecie unban to dajcie wszystkim niezaleznie za co dostali np: Marcinos Breed pall itp
oni dostali za używanie cave botów, a nie za kradzieże

Pagon
23-06-2013, 02:26
prosba rozpatrzona negatywnie + info ''postac dostala delete za destruktywne i nie ma mozliwosci odbanowania jej''.

Jak otrzymałeś taką odpowiedź to faktycznie postać nie powinna zostać odbanowana.

Tak, moze i kara polrocznego bana jest wystarczajaca, ale to nie zmienia faktu, ze skoro odmowiono jednemu graczowi odbanowania postaci nie powinno sie jej odbanowywac na prosbe drugiej osoby.

W 100% się zgadzam.

Tak. Odbanowałem tę postać.

''postac dostala delete za destruktywne i nie ma mozliwosci odbanowania jej''.

heeee???

Nie potrafiłem Bleyna złapać w grze w ostatnim czasie, a to delete było bez wątpienia kontrowersyjne. Jeśli chodzi o drobne kradzieże - mam tutaj podejście dość liberalne, tym bardziej, że kara półrocznego bana jest moim zdaniem wystarczająca.

Było kontrowersyjne? To dopiero po pół roku potraficie stwierdzić, że delete było kontrowersyjne, gdzie w tym czasie postać mogła przewinąć się przez kilku właścicieli którzy w odpowiedzi na unbana usłyszeli "nie i koniec"... bez jaj.

@topic
Zii Baba współczuje Ci bo sam na Twoim miejscu bym się takim czymś nieźle zdenerwował. Widać, że administracja leci sobie w chuja... Jak można dawać najwyższą karę (delete) a później twierdzić, że było to kontrowersyjne... Takie kroki podejmuje się gdy jest się w 100% pewien, że wykroczenie te zasługuje na delete... Naprawdę cyrk tu się wyrabia... Wątpię, że ta sprawa ułoży się po takiej myśli po jakiej byś chciał Zii, ale cóż, jesteśmy szarymi użytkownikami, a administracja może podać powody w dupy wyciągnięte które są gównem poparte, zamkną temat i wyłożą na to przysłowiową lachę... żałosne...

#*~Capitan#*~
23-06-2013, 09:58
Uważam że na tym serwerze jest 0 sprawiedliwości ja też napisałem z prośba o odbanowanie postaci 80lvl rook? i MAGIK mi odpisał w następujący sposób.

http://i39.tinypic.com/j0bns6.jpg

... Porażka.

[Magik] Prosze o nie ujawnianie moich postow pisanych wylacznie do Ciebie. Nie po to w tym dziale posty widzi tylko autor tematu. Jest to conajmniej nie na miejscu. Nie zycze sobie tego.

Demon
23-06-2013, 10:57
Uważam że na tym serwerze jest 0 sprawiedliwości ja też napisałem z prośba o odbanowanie postaci 80lvl rook? i MAGIK mi odpisał w następujący sposób.

http://i39.tinypic.com/j0bns6.jpg

... Porażka.
nie widzisz różnicy w używaniu cave bota, a oszukiwaniu?

Rekrut
23-06-2013, 10:58
/\on nie rozumie

Dostał to dostał a wy płaczecie... A jak by to na was trafiło też byście tak pisali?

i tak długo miał bana

#*~Capitan#*~
23-06-2013, 12:19
nie widzisz różnicy w używaniu cave bota, a oszukiwaniu?

Widzę różnice tu jest taki przykład a jak gram na apo pamiętam że pare osób od banowano za posiadanie cave-bota np czyt. Vojska więc dlaczego moja postać nie jest od-banowana ? Śmiech na sali nie broń Administracji bo sam jesteś przez nich w plecy ;]

Sorc Aka Siochacz
24-06-2013, 21:24
Siema
Jestem aktualnym ownerem tej postaci w celu undeleta pisałem do Santano oraz Bleyn'a żeby ją odbanowali, a itemy z oszustwa oddali poszkodowanym :)
Undelete nie było za żadne KCC jak pisaliście pod temple w sobote 22.06.2013r
Co złego to nie ja, postać aktualnie jest czysta :D

#Gubi
Sorry ziomek ale wiesz jak się dogadasz z administracją to możesz skorzystać na tym :)
Napisałem że: 'prosze o odbanowanie postaci o nicku Estilon, a itemy z oszustwa zabierzecie i oddacie osobą poszkodowanym'

skoro on dostal undelete za takie cos to wek tez powinien chociaz nikogo nie oszukal, hej
Co do Week'a to się chyba nie przyznał jak przemycał itemy czy coś tam z maina na rook :D

#Pagon
Santano i Bleyn nie muszą się spowiadać wam dlaczego odbanowali Mi postać czyt. Estilon :D
Ty nie jesteś wmieszany w tą aferę, bo nie posiadałeś postaci ani nie wiedziałeś za co została usunięta.
Zii Baba posiadał tą postać ale niestety nie czekał aż zmieni się decyzja itp co do usunięcia delete na postaci
Tylko miał przez miesiąc czy tam dwa potem sprzedał a nie pisał pewnie odwołania do kilku GM (Bleyn'a który nałożył bana oraz do kogoś z administracji)
Także pozdrawiam tych co czują się przegrani :(