PDA

View Full Version : Do Santano w sprawie Weeka i jego przekr?tów.

Sasha Rookslayer
23-06-2013, 01:49
Witam,
na prośbę kilku osób z gry, moje pytanie brzmi... Czy w 100% zostały wszystkie skasowane oraz odnalezione przedmioty przeniesione z Main'a na Rooku za sprawą Weeka? Proszę o szczerą odpowiedz Santano...

I tak pewnie coś zostało, bo kilku rzeczy na pewno nie dacie rady sprawdzić, więc jak tu grać na takim serwerze, gdzie miało miejsce takie zdarzenie:confused:

Zii Baba
23-06-2013, 02:09
więc jak tu grać na takim serwerze, gdzie miało miejsce takie zdarzenie:confused:

To nie pierwsza taka sytuacja, daaawno temu tez byla afeta o cos podobnego ;>
Sam sobie odpowiedziales na swoje pytanie, jedyna raczej jedyna mozliwosc na pewne usuniecie wszystkich ''przemyconych'' przedmiotow to cofka, ale bez jaj, cofka odpada wiadomo dlaczego :)
PS.
DAJ KTOS UW JAKIES CO? SCA CHOCIAZ : //

Pagon
23-06-2013, 02:31
Witam,
na prośbę kilku osób z gry, moje pytanie brzmi...
Po co Ci to wiedzieć jak i tak tu nie grasz i można śmiało powiedzieć, że ciśniesz z tych co tu jeszcze siedzą...

I tak pewnie coś zostało, bo kilku rzeczy na pewno nie dacie rady sprawdzić, więc jak tu grać na takim serwerze, gdzie miało miejsce takie zdarzenie:confused:
Ty chyba nie musisz się martwić o to czy są te rzeczy czy nie, w końcu nie grasz tu?

@topic
Chyba, że grasz, to sobie te moje wypowiedzi odczytaj w odwrotny sposób hehs...

Sasha Rookslayer
23-06-2013, 06:17
Wy marne dzieci troski, musicie napisać w danym temacie, który jest bezpośrednio skierowany do Santano, co? Tylko, aby nabić jednego posta.. Uwierzcie, że chleba to Wam nie da.

Nie gram na APO, lecz lubię krytykować zespół :)

Okey
23-06-2013, 06:38
Wy marne dzieci troski, musicie napisać w danym temacie, który jest bezpośrednio skierowany do Santano, co? Tylko, aby nabić jednego posta.. Uwierzcie, że chleba to Wam nie da.

Nie gram na APO, lecz lubię krytykować zespół :)

Jeżeli chcesz coś kierować stricte do administracji to masz do tego odpowiedni dział, jeżeli natomiast piszesz to w tym dziale, to każdy ma prawo skomentować twój kretynizm do potęgi entej, zrozum. Krytykować? Stary, krytykować to możesz na mazurku, gdzie możesz mutować ludzi, tutaj w najlepszym wypadku możesz lizać buty każdemu użytkownikowi. :D

Carlos!
23-06-2013, 08:06
Jeżeli chcesz coś kierować stricte do administracji to masz do tego odpowiedni dział, jeżeli natomiast piszesz to w tym dziale, to każdy ma prawo skomentować twój kretynizm do potęgi entej, zrozum. Krytykować?
podbijam milion

#topic
Jedynym rozwiązaniem jest to co napisał burak Zii (:*) - cofka wyjaśniłaby wszystko. Jednak to odpada, bo Dark mógłby popełnić samobójstwo, a nawet jeśli nie to potem musieliby cofnąć wode na zaporze, bo żeby odrobić levele siedzialby non-stop :(

Nic tutaj nie poradzisz Sasha - btw chyba nie grasz tutaj :O!

Poliż dupe Vinoxowi, może coś na to poradzi ;]]]]]]]]]]]]]]]

Sir Krystian
23-06-2013, 08:07
Nie wszystkie przedmioty nie zostały usunięte.
Ale kiełbasa to nie twój interes.

Dziękuje

Mr Fsza
23-06-2013, 09:39
I dziw się skąd teraz takie noobki mają tyle kasy takie eq po domkach lub na sobie :D:D:D

Zresztą pewnie chłopak chciał zarobić na allegro coś z upadającego servera !

Ale w sumie Week miał jakiś wkład w server zawsze :)

#*~Capitan#*~
23-06-2013, 09:53
Nie wszystkie przedmioty nie zostały usunięte.
Ale kiełbasa to nie twój interes.

Dziękuje

2x

podbijam i raczej wątpię żeby znaleźli wszystkie itemy a to łączy się z updatem na rookgardzie i wprowadzenie questu na SCA. Bo ich jest teraz około 20szt. Jakby znikły wszystkie itemy przeniesione to musiała by być cofka do początku kwietnia bo wtedy to wszystko się zaczeło.

VixenPasja
23-06-2013, 11:17
Jeden z rookplayerów ma great axe więc wszystkiego jeszcze nie usunęli : )

Rekrut
23-06-2013, 11:30
a co on wgl przeniósł?? nie wiem po co mu to było potrzebne -.-

sashe zżera ciekawość i musi wszystko wiedzieć XD Lecz to nie nasza sprawa tylko administracji.

Ryśku xD
23-06-2013, 11:36
Jak bym nawet dostał jakiś item z maina to bym się nawet nie przyznawał :cool:
Prędzej czy później i tak to wyjdzie na jaw , a żadnej cofki i tak nie będzie proste bo to by było bez jakiegoś sensu .

Sasha Rookslayer
23-06-2013, 11:42
2x

podbijam i raczej wątpię żeby znaleźli wszystkie itemy a to łączy się z updatem na rookgardzie i wprowadzenie questu na SCA. Bo ich jest teraz około 20szt. Jakby znikły wszystkie itemy przeniesione to musiała by być cofka do początku kwietnia bo wtedy to wszystko się zaczeło.

Od Kwietnia, albo nawet i wcześniej. Kto to wie!

sashe zżera ciekawość i musi wszystko wiedzieć XD Lecz to nie nasza sprawa tylko administracji.

A zżera, w końcu jest to Forum, więc można się wypowiadać oraz dowiedzieć ciekawych rzeczy.

Jak bym nawet dostał jakiś item z maina to bym się nawet nie przyznawał :cool:
Prędzej czy później i tak to wyjdzie na jaw , a żadnej cofki i tak nie będzie proste bo to by było bez jakiegoś sensu .

x2!
Pewnie wiele osób się nie przyzna i nic im nie zrobią. Gdybym ja (uczciwy obywatel) nie przyznał się, że z najazdu na Rooku, wypadł mi SCA to do tej pory miałbym go...

Śmiech na sali. Santano, czekam na Twoją wypowiedz.

@down
A w domu wszyscy u Ciebie zdrowi?

<Magiczny>
23-06-2013, 12:06
Teraz smiech na sali, a jakbys Ty cos dorwal z tych itemow to dam sobie glowe uciac, ze szczekalbys dupa i nie byloby tego tematu. Jezeli ktos ma cos cenniejszego od Ciebie, to zawsze widze jak placzesz na forum ;)

Taki se pazdzioszek v1.01
23-06-2013, 12:09
Przedmioty z maina sukcesywnie będą sprzedawane przez allegro.
Pozdrawiam ;)

#*~Capitan#*~
23-06-2013, 12:23
Przedmioty z maina sukcesywnie będą sprzedawane przez allegro.
Pozdrawiam ;)

Odkryłeś Ameryke ...^^ tego jest od chu**** i administracja nie da rady wszystkiego wykryć ponieważ ludzie to kupili za pieniądze w grze ( uczciwe )lub złotowki ( polskie złoty.) i administracja nie powinna im tego zabierać.

x2!
Pewnie wiele osób się nie przyzna i nic im nie zrobią. Gdybym ja (uczciwy obywatel) nie przyznał się, że z najazdu na Rooku, wypadł mi SCA to do tej pory miałbym go...

Śmiech na sali. Santano, czekam na Twoją wypowiedz.

@down
A w domu wszyscy u Ciebie zdrowi?

Tak, tak ty zdecydowanie jesteś obywatelem tego serwera XD. :D

..:Too Get:..
23-06-2013, 13:09
Może coś zostało na rooku, ale jeśli chodzi o sca to nie było ich dużo.

Santano
23-06-2013, 13:18
Nie, nie udało nam się jeszcze znaleźć i usunąć wszystkich przedmiotów, lecz mogę Was zapewnić, że jest to możliwe. Po evencie pierwszą rzeczą, jaką się będę zajmował - będzie skrypt do sprawdzenia, kto posiada takie przedmioty.

Sasha Rookslayer
23-06-2013, 13:21
Aha, no dzięki Santano...

Ciekawe, czy ogarniesz te wszystkie przedmioty, choć wątpię.

@edit

Ktoś może sprzedać dane przedmioty/ kasę za inne przedmioty kasę i wtedy nic mu nie zrobicie.

Sir Krystian
23-06-2013, 13:26
Interesujące mam uh x50? Z questy kupilem? Kto mi to udowodni ? Sc tak samo kupilem za kase main? Za PLN?
Dobrze jest jak jest sca zawsze spoko bleska tez ;D

#*~Capitan#*~
23-06-2013, 14:53
Nie, nie udało nam się jeszcze znaleźć i usunąć wszystkich przedmiotów, lecz mogę Was zapewnić, że jest to możliwe. Po evencie pierwszą rzeczą, jaką się będę zajmował - będzie skrypt do sprawdzenia, kto posiada takie przedmioty.

Dobrze by było Santano jakbyście wykryli wszystkie itemy choć uważam że osoby które kupią item typu sca nie powinni mieć ten item zabrany ze wzgledu że zaplacił za niego pieniadze w grze które uczciwie zarobił.

Już się boisz o swoje pixelowe sc? Zarobisz sobie jeszcze raz. Posiedzisz 15h i git

Ja nie posiadam tych itemów =] więc skończ z tą aluzja.

Shabus.
23-06-2013, 14:58
Dobrze by było Santano jakbyście wykryli wszystkie itemy choć uważam że osoby które kupią item typu sca nie powinni mieć ten item zabrany ze wzgledu że zaplacił za niego pieniadze w grze które uczciwie zarobił.

Już się boisz o swoje pixelowe sc? Zarobisz sobie jeszcze raz. Posiedzisz 15h i git

Rekrut
23-06-2013, 15:09
Może coś zostało na rooku, ale jeśli chodzi o sca to nie było ich dużo.

Maczałeś w tym palce?XD

Prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw i itemki przechwyci Santano :D

Sir Krystian
23-06-2013, 15:11
Maczałeś w tym palce?XD

Prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw i itemki przechwyci Santano :D

A smoki odleca i twój sen się skończy ;)
Nie znajdą wszystkich itemsów ;)

..:Too Get:..
23-06-2013, 15:28
Maczałeś w tym palce?XD
Całą rękę nawet.

To czy znajdą itemy zależy od tego jak bardzo je pochowali.

Demon
23-06-2013, 15:58
Całą rękę nawet.

przecież rar itemów nie było dużo, to co najważniejsze jest zabrane, co najwyżej pare sztuk uha czy czegoś się zachowało

Sorc Aka Siochacz
23-06-2013, 20:48
sashe zżera ciekawość i musi wszystko wiedzieć XD
x2

Sasha ma na Mazurku swoją posadę czy coś tam to niech się tam zajmuje, a tutaj nie ma po co pisać :D

Artis
23-06-2013, 21:00
Nawet jeśli chciał zarobić to jest nadużywanie pozycji w grze, a to chyba jest zabronione? Chyba, że ja czegoś nie wiem? Raczej przekazywanie takiej pozycji owemu graczowi jest jakimś totalnym idiotyzmem?

Marcelllo
23-06-2013, 22:04
Całą rękę nawet.

Nie zależy od tego jak bardzo je pochowali - większość itemów typu mpa, blessed shield, uh x255 itp będzie bardzo prosto usunięte. Gorzej z itemami typu scarab coins czy inne które już występują na rooku...
Możliwe, że jest jeszcze na to inny sposób, jednak nie jestem tego pewien :P Jeśli jest to wtedy można nawet przedmioty możliwe do zdobycia na rooku zlokalizować.

Coterson
23-06-2013, 22:55
czemu nikt z tego serwera nie wypierdoli balwana sashy?xd

Dominikaa
23-06-2013, 23:45
ładnie week namieszał ale on juz nie wróci i bardzo dobrze a ekipa apo upora się z tym problemem itemów zobaczycie..

Azbestowy Człowiek
24-06-2013, 09:03
ej to jest wstyd że ktoś taki dostał się do ekipy xD

tyle zamieszania przez jednego człowieka, szanuję

troll tysiąclecia