Zaloguj się

View Full Version : Event

Santano
23-06-2013, 15:31
Nadszedł czas eventu, który rozpoczyna zmiany będące częścią odbudowy serwera. W evencie tym, każdy z graczy będzie mógł się zmierzyć z dziewięcioma misjami wylosowanymi z bazy. Będą one polegały na znalezieniu odpowiedniego pomnika i przyniesieniu tam konkretnego przedmiotu.

Tym samym każdy z graczy będzie mógł zdobyć maksymalnie 9 punktów dla całego serwera. Punkty wszystkich graczy będą sumowane i po osiągnięciu kolejnych progów, odblokowywane będą kolejne nagrody:

trofeum z eventu,
otwarcie portalu łączącego pokój z nagrodami z wybranym pomnikiem,
los na loterię, która już niedługo,
solo room z nagrodą umożliwiającą wytwarzanie nowych fluidów (nie bójcie się, nie zepsują balansu - to raczej element rozrywki),
nowy respawn, na którym znajdą się m. in. nowe potwory :)
exp x6

Progi punktowe zostaną ustalone na podstawie Waszych osiągnięć w trakcie eventu.
Aby rozpocząć event, należy kliknąć na pomnik obok depo w głównym mieście!

W niedługim czasie przewidujemy kolejne niespodzianki, takie jak najazdy, drobne eventy, a także - LOTERIA, w której będą do wygrania wspaniałe nagrody. Loteria ta jednak będzie różnić się od pozostałych. Aby wziąć w niej udział, będą potrzebne przedmioty o nazwie lottery ticket, do wygrania z eventu. Zbierajcie je już teraz - przydają się całkiem niedługo :)

Za pomoc w tworzeniu eventu chciałbym podziękować całej ekipie, a także pomocnikom, którzy pomagali w tworzeniu eventu :)

Pozdrawiam, Santano.

Andax
23-06-2013, 17:01
Event dotyczy rook i main ?

'Neroox'
23-06-2013, 17:04
Event dotyczy rook i main ?

Wątpie...

#t.

Myślałem, że coś lepszego wymyślisz...

Ryśku xD
23-06-2013, 17:04
trofeum z eventu,
otwarcie portalu łączącego pokój z nagrodami z wybranym pomnikiem,
los na loterię, która już niedługo,
solo room z nagrodą umożliwiającą wytwarzanie nowych fluidów (nie bójcie się, nie zepsują balansu - to raczej element rozrywki),
nowy respawn, na którym znajdą się m. in. nowe potwory
exp x6

Jestem zaskoczony nagrodami dawno takiego czegoś nie było .
Wszystko na +

Kovalchuk
23-06-2013, 17:07
No i to się nazywa event, po opisie widać że jest okej, zobaczymy jak w praktyce ;)
#Nerox
Nie cały tydzień temu wrócił Santano zrobił fajny event, ale oczywiście dla Ciebie źle...

Sasha Rookslayer
23-06-2013, 17:13
Bardzo pozytywny event. Pewnie przyciągnie graczy..

Lecz ja nie wrócę, tym bardziej, że są przedmioty na Rooku z Main'a.

+ dla Santano.
Oraz + dla Tygrysa, że powrócił.

Meidis
23-06-2013, 17:34
Brawo w końcu wszedł event :)

Jbc http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1078381#post1078381

Gratulacje! Wykonales juz wszystkie przeznaczone dla Ciebie zadania! Znajdz pomieszenie nieopodal wyspy Kanion. Jesli reszta wojownikow spisze sie rownie dobrze jak Ty -bedziesz mial dostep do nagrod!

tigon
23-06-2013, 17:35
W końcu coś się dzieje , oby tylko nie skończyło się na dobrych intencjach, aż chętnie dziś zajrzałem :)

Krul Adasik
23-06-2013, 18:40
Bardzo pozytywny event. Pewnie przyciągnie graczy..

Lecz ja nie wrócę, tym bardziej, że są przedmioty na Rooku z Main'a.

+ dla Santano.
Oraz + dla Tygrysa, że powrócił.

Dzieciaku ... zrozum to, że nikogo to nie obchodzi co ty myslisz, i to czy wrócisz na apo ;oo

#t

18:19 Brawo! Dotarles do celu zdobywajac 61 punkt dla calego swiata! Wykonales 9 z 9 przeznaczonych dla Ciebie zadan!
18:19 Gratulacje! Wykonales juz wszystkie przeznaczone dla Ciebie zadania! Znajdz pomieszenie nieopodal wyspy Kanion. Jesli reszta wojownikow spisze sie rownie dobrze jak Ty -bedziesz mial dostep do nagrod!

Tyle w temacie :D
Ujdzie event :D

Mr Fsza
23-06-2013, 18:47
Chyba jesteś niewystarczająco mądry pisać " każdy z graczy " gdyby było to dla każdego event był by w szczególności dla wyspy początkujących czyli nowego maina .

exp 6 co wy chcecie ten server ratować czy jeszcze bardziej go pogarszać ?

dajcie od razu 10 bo z każdym upem będzie o 1 więcej ! oby oby ! I tak już są hoty , maratony i inne gówna ;d

beznadziejna nowość mówiąc szczerzę .

nie zarobicie na pacc runach !!!!!!!!!!! hahahahaha

Demon
23-06-2013, 18:54
Chyba jesteś niewystarczająco mądry pisać " każdy z graczy " gdyby było to dla każdego event był by w szczególności dla wyspy początkujących czyli nowego maina .

exp 6 co wy chcecie ten server ratować czy jeszcze bardziej go pogarszać ?

dajcie od razu 10 bo z każdym upem będzie o 1 więcej ! oby oby ! I tak już są hoty , maratony i inne gówna ;d

beznadziejna nowość mówiąc szczerzę .

nie zarobicie na pacc runach !!!!!!!!!!! hahahahaha
PISZĄC szczerze to bolą mnie oczy jak czytam Twoje posty

dobrze Santano, w tydzień zrobiłeś więcej niż wszyscy przez ostatnie pół roku (wiem, przesadzam, ale prowokacja zawsze na miejscu)

Poiwo
23-06-2013, 19:48
Demon - pisząc szczerze tutora tutaj nie dostaniesz więc nie podniecaj się do Santana

i uwierz Tygrys zrobił dużo więcej niż on teraz hahah! ale prowokacje i lizodupy zawsze są !

Sorc Aka Siochacz
23-06-2013, 20:10
Event ciekawy, szkoda że mam bana na głównych charze i nie mogę przystąpić do zabawy :/

Zii Baba
23-06-2013, 22:31
Kiedy konczy sie aktualny event?
Ogolnie zrobilem kilka misji, event moge z cala pewnoscia ocenic pozytywnie.

Rekrut
23-06-2013, 23:30
W końcu coś ruszyło! Duży plus Santano

Kovalchuk
23-06-2013, 23:49
Mam pytanie exp x6 na jakiś czas określony jest bliżej czy nie ? :P

Dominikaa
24-06-2013, 00:18
wydaje mi sie że event jest fajny z tego co widze na forum bo jak narazie brak czasu żeby wbić do gry. duży plus dla ekipy. pozdro.

Xayn : )
24-06-2013, 00:40
"najs łan ku*wa"
nie no, nareszcie się coś z serwerem dzieje. Widać kto ma łeb na karku xd

Santano
24-06-2013, 00:41
Mam pytanie exp x6 na jakiś czas określony jest bliżej czy nie ? :P
Czas jest zależny od punktów, które zdobędzie serwer. Myślę, że będzie to coś, pomiędzy tygodniem, a miesiącem :P

HpX3
24-06-2013, 09:09
Hah moze i bym pograł gdyby nie to ze nie mam pacca i nie moge uzywać sli. Bo przeciez nie będę kupował pacca na jakis event.

Ronter
24-06-2013, 09:38
@UP
Zgadza się, ja robiłem ten event do 5 misji bo mi dało że muszę iść do miasta gdzie trzeba mieć pacc!
Więc jak bym chciał dalej robić event to jestem zmuszony kupić PACC ...

Meidis
24-06-2013, 09:57
@Ronter
Oni też muszą wziąć coś od "nas" czyli graczy, więc wymagają jedynie premium account?
Zawsze tak było że większość rzeczy jest na Premium :).

Ronter
24-06-2013, 10:03
@Meidis
I to ma zachęcić do powrotu na serwer?"CHCESZ GRAĆ KUPUJ PACC".... Nie ma to sensu....

Ero Senin
24-06-2013, 11:05
kiedyś nie było takiego płaczu o zakup premki...

Moim zdaniem z czasem można by dodać więcej misji i zmienić losowanie dla graczy bez pacc(tylko faccowe misje)
+ dać im dostęp do pierwszej i ew. trzeciej nagrody(sorry, ale reszta musi już być dla pacc)

POZDRAWIAM KOLEGUF

rumun
24-06-2013, 11:11
Fajny event, tylko 3/4 misji jest strasznie proste ;]

:* MaGiC :*
24-06-2013, 15:36
Wiadomo kiedy bd ta loteria? ;D

Anonimowy
24-06-2013, 15:42
Fajny event, tylko 3/4 misji jest strasznie proste ;]

14:50 Cel Twojej wedrowki znajduje sie gleboko pod ziemia, w wielkim labiryncie - w miejscu przebywania poteznego Minotaura. Aby wykonac zadanie, musisz przyniesc ze soba: 1x crystal arrow.

No co Ty :///

@Topic
Nie było mnie przez weekend i jestem pozytywnie zaskoczony ilością graczy :> Oby tak dalej!

Dominikaa
24-06-2013, 20:41
zawsze znajdą się tacy którym jest źle... od kiedy pamiętam większość rzeczy było dla pacc.. bo zresztą to jak nazwa wskazuje: jest Konto Premium... Kiedyś można było pacca kupić tylko przelewem a tera masz sms'y kcc itd... więc nie widze powodu do takiego płaczu...

frano123
25-06-2013, 12:20
Myślę,że nawet jak by cały czas ulepszali server to graczy nie przybędzie.
Dlatego że są już wysokie lvl i nowych graczy nie przy będzie. A starzy wiadomo czas leci teraz już za pewne praca,studia itd. i mało czasu na gre. Po 40 osób gra to max. Zobaczymy jak będzie przez wakacje.
Ale jedyne co by było dobre zrobić to postawić drugi server 7.6 . Lub też zakończyć tą edycje servera i postawić od nowa server. W tedy na pewno duzo graczy powróci na APO.

Kovalchuk
25-06-2013, 12:33
Yhym, w ogóle nowych graczy nie przybywa... masz błędne info ;)

Panowie dziś dobijamy 1600 ;)!

frano123
25-06-2013, 12:43
Może i przybywa ale co pograja chwile i nara,może 1 na 15 graczy zostaje(z tych nowych). komu sie chce expić jak już wiedzą że wgl sie nie wybija. No i przez te itemy typu UW itp czy tam monstary też to odstrasza. Dzieki temu OTS staje zj.....

Ronter
25-06-2013, 13:10
Yhym, w ogóle nowych graczy nie przybywa... masz błędne info ;)

Panowie dziś dobijamy 1600 ;)!

Ty to nazywasz nowym graczem? nowy gracz to ten co gra od 0 od nowa....

Rekrut
26-06-2013, 00:16
Myślę,że nawet jak by cały czas ulepszali server to graczy nie przybędzie.
Dlatego że są już wysokie lvl i nowych graczy nie przy będzie. A starzy wiadomo czas leci teraz już za pewne praca,studia itd. i mało czasu na gre. Po 40 osób gra to max. Zobaczymy jak będzie przez wakacje.
Ale jedyne co by było dobre zrobić to postawić drugi server 7.6 . Lub też zakończyć tą edycje servera i postawić od nowa server. W tedy na pewno duzo graczy powróci na APO.

Ty chyba nie widziałeś ostatnio ilu jest online typie. Cały czas są nowi gracze.
Nie trzeba nic robić bo serwer już stanął na nogi. Dodadzą coś jeszcze i będzie znów grało 150 ludzi+

Zixu
26-06-2013, 12:17
Kiedy będą jakieś nowe informacje ? np. o zakończniu eventu, nagrodach itd. ?

BAŁT
27-06-2013, 10:36
Wszystko fajnie tylko

10:26 Napoj magiczny dodal Ci 14% do kolejnego poziomu doswiadczenia.

wczesniej mialem 7 % i 13%

a dostalem realnie moze z 11 XDD

#down

No i gitara , bo sie juz ucieszylem ze dobije lvl , patrze a tu D.... ;))

Santano
27-06-2013, 11:32
Wszystko fajnie tylko

10:26 Napoj magiczny dodal Ci 14% do kolejnego poziomu doswiadczenia.

wczesniej mialem 7 % i 13%

a dostalem realnie moze z 11 XDD
Racja, jest złe przeliczanie na wyższych poziomach :) Zostanie to zmienione :p

Szallony
27-06-2013, 20:31
Misje bardzo mi sie podobaly i plus za to ze byly one zarowno dla mniejszych czy tez wiekszych poziomow !! ;)

Matiss
28-06-2013, 20:46
Dobra robota z tym Eventem ... ile bedzię trwał exp x6 ?

Duży Ludek
29-06-2013, 23:10
Wiesz co santano, teraz to za pózno na to żebym miał ochotę wracać i grać, pewnie zmądrzałem. Ratuj serw może ci się uda, ale mam to w dupie. Czekałem na upa, którego obiecałeś 11.11.11 i nic nie ma nawet do dziś nie mogę stwierdzić, że go dodałeś bo go jeszcze nie ma, zreszta co to mnie obchodzi. Trzeba było szybciej myśleć o konsewencjach, bo zbyt krótkie jest życie, żeby czekac na to aż wam się coś zechce robić /*kilka lat*/, wariatom to co za różnica, mi ogromna, bo nikt mi nie zapewni, że jutro będę znowu miał cały dzień.

Gubi
29-06-2013, 23:17
@

super event ale nie skorzystam bo mam pacc a jak wiadomo eventy zawsze robicie dla pacc ale wiecie sami :cool: